Connect with us

Regional

Gheorghe Dincă şi-a retras contestaţia, dar a acuzat că ar fi fost bătut (audio)

Published

on

Inculpatul Gheorghe Dincă, care a recunoscut uciderea celor două tinere la Caracal, şi a retras astăzi contestaţia la decizia de arestare preventivă, a anunţat avocatul din oficiu, Alexandru Bogdan. Gheorghe Dincă a fost dus la Tribunalul Craiova unde ar fi trebuit să se judece contestaţia şi la DIICOT Olt. El a spus, potrivit avocatului, că regretă faptele şi că nu ar incerca să îngreuneze investigaţia:

Gheorghe Dincă ar putea fi dus astăzi şi la spital pentru investigaţii medicale. A acuzat că ar fi fost bătut şi că are dureri mari în zona coastelor şi a pieptului, a mai declarat avocatul:

Avocatul Alexandru Bogdan a spus şi că anchetatorii au suspiciuni privind implicarea inculpatului Gheorghe Dincă şi în alte cazuri de dispariţie cu acelaşi mod de operare.

Între timp, a început o anchetă penală şi privind procurorii care au acţionat în cazul de la Caracal. Parchetul General anunţă că oamenii legii au ridicat ieri documente de la instanţe, parchete şi poliţia locală şi au făcut audieri. Cercetările vor continua şi azi. În parallel, şi Inspecţia judiciară face propriile verificări în acest caz.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: