Connect with us

Regional

Gorjeni reţinuţi după ce au furat bijuterii din două apartamente din Craioviţa Nouă

Published

on

La data de 20 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară, în localităţile Mătăsari, Văgiuleşti şi Godineşti, din judeţul Gorj.

Astfel, poliţiştii au găsit la locuinţele a doi bărbaţi, de 41, respectiv 24 de ani, din comuna Mătăsari, mai multe bunuri (bijuterii din aur şi argint, ceasuri de mână, obiecte de îmbrăcăminte şi sume de bani), susceptibile a proveni din săvârşirea unor infracţiuni de furt din locuinţă.

Poliţiştii au stabilit faptul că, în perioada 21 – 24 decembrie 2019, cei doi bărbaţi ar fi pătruns prin efracţie în două apartamente, din Craiova, cartierul Craioviţa Nouă, de unde ar fi sustras sume de bani şi bijuterii din aur, valoarea totală a prejudiciului fiind estimată la suma de 85.000 de lei.

O parte din prejudiciu a fost recuperat, iar în urma probatoriului administrat în cauză, faţă de cei doi s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei, aceştia să fie prezentaţi unităţii de parchet, cu propunere de arestare preventivă.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Craiova, Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, dar şi poliţişti gorjeni. (IPJ Dolj)

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: