Connect with us

Muzica si film

Gryffin face echipă cu Olivia O’Brien pentru piesa “Caught Up”

Published

on

Gryffin face echipă cu Olivia O’Brien pentru piesa “Caught Up”.  Melodia se construiește încet înainte de a izbucni într-un imn susținut de producția dinamică a lui Gryffin și de vocea magnetică a Oliviei. Gryffin tocmai a anunțat luni că va cânta în Los Angeles State Historic Park pe 4 noiembrie. Primul său spectacol live din Los Angeles va servi drept cea mai mare oprire a turneului Alive și cel mai mare spectacol al lui Gryffin până în prezent.


Melodia vine în timp ce Gryffin înaintează cu succesul său neîntrerupt de spectacole live și concerte la festivaluri. Cunoscut pentru setul său live exploziv și încărcat emoțional, multi-instrumentistul va urca pe scena la Bonnaroo și Life is Beautiful, pe lângă faptul că își va continua rezidența de succes din Las Vegas la The Wynn’s Encore Beach Club și XS Nightclub. Mai târziu în cursul anului, el se va întoarce la Red Rocks Amphitheatrul pentru primul concert din turneul lui.

“Alive” urmează să fie lansat în curând, Gryffin a făcut echipă recent cu Calle Lehmann pentru piesa de titlu a albumului, care a fost lansată săptămâna trecută. Șirul de piese noi și anunțuri de la muzicianul sosește imediat după colaborarea sa cu trupa nominalizată la premiile GRAMMY® OneRepublic pentru „You Were Loved” – un imn sincer și strălucitor, care a avut premiera luna trecută.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: