Connect with us

Evenimente

Horoscop 2019

Published

on

Capricorn

Anul 2019 va aduce în prim-plan talentele și pasiunile ascunse ale nativilor din Capricorn. Poziția planetelor va fi favorabilă pentru a te dezvolta și a crește în viață. Vei câștiga mai multă autoritate și putere în perioada următoare. Vei avea un sentiment de mulțumire și de fericire în viața ta. Binele este după colț, iar dificultățile nu pot fi excluse. Simțul practic îți va fi util pentru a excela în viața personală și cea profesională în acest an.

Cariera

Nativii din această zodie vor avea nenumărate ocazii de a excela în domeniul carierei. Vei avea multă libertate de a-ți explora posibilitățile profesionale și vei avea ajutorul colegilor și al superiorilor. De asemenea, vor fi si situații care vor duce la câteva piedici profesionale, dar rămâi calm, muncește din greu și fii modest în relațiile de la locul de muncă pentru a trece de ele cu succes. Jumătatea anului îți aduce și unele întârzieri ale proiectelor. Încearcă să dai tot ce ai mai bun și vei finaliza proiectele fără probleme. Munca în echipă îți va aduce multe avantaje. Sfârșitul anului îți oferă posibilități de relocare sau o schimbare în domeniul carierei dacă esti dispus. Simțul practic și abilitățile manageriale te vor ajuta să urci încă o treaptă pe scara profesională în acest an.

Dragoste

Viața amoroasă a Capricornilor va fi bună în acest an, iar mulți își vor putea găsi adevarăta dragoste. Nu mai visa și revino cu picioarele pe pământ. Modestia și simplitatea te vor ajuta să intri în grațiile potențialilor parteneri. Nu îți răsfăța foarte mult partenerul/partenera și încearcă să îl iubești cât mai sincer. În acest fel, viitoarele probleme vor fi evitate. Împărtășește-i partenerului/partenerei sentimentele, dorințele și preferințele tale. Astfel, vei fi capabil să risipești misterul și enigma care te înconjoară. Pentru cei singuri va fi o perioadă prielnică pentru întâlniri romantice din care ar putea rezulta relații serioase sau chiar o căsătorie. Romantismul tău va crește pe măsură ce trece anul. Cei care sunt deja într-o relație vor descoperi că acesta este un an bun pentru a afla mai multe lucruri pozitive despre partenerul/partenera lor.

Bani

Anul 2019, va fi un an lipsit de probleme din punct de vedere financiar pentru Capricorni. Vei putea economisi bani pentru viitor fără prea mult efort. Totuși, planifică-ți bugetul și prioritizează-ți cheltuielile pentru acest an. Jumătatea anului îți aduce cheltuieli legate de cei dragi, care nu pot fi compromise. Cu toate acestea, nu vei întâmpina probleme finaciare și vei putea face și unele investiții imobiliare sau funciare. Sfârșitul anului ți-ar putea aduce câteva cheltuieli legate de vacanțe, călătorii și hobby-uri. Te poți răsfăța deoarece perioada aceasta a anului este una prielnică.

Sănătate

În anul 2019, cei din Capricorn vor vedea o creștere semnificativa a nivelului de energie și vitalitate. Cu toate acestea, asigură-te că energia ta este îndreptată către activitățile potrivite. Rămâi vigilent și concentrat asupra sarcinilor pe care le ai de rezolvat. Evită excesele de orice fel în acest an și fă mult sport. Ai grijă și de starea psihică pentru că vor urma niște perioade foarte stresante în viața ta, situații care pot duce la extenuare dacă nu ai grijă de tine în mod corespunzător. Evită carbohidrații, grăsimile și alimentele calorice ridicate în această perioadă. Astfel, vei fi mai sănătos, iar nivelul de energie va fi din nou optim.

Vărsător

Anul 2019 necesită o abordare echilibrată de la nativii Vărsători pe parcursul întregii perioade. O mulțime de ajustări și compromisuri sunt de asemenea solicitate din partea ta. Planetele îți sunt favorabile pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. Un moment prielnic pentru a dezvolta relații bune cu cei din jur. Relațiile, în special cele noi, trebuie tratate cu prudență. Anul 2019 îți va aduce situații în care îți vei înțelege sinele emoțional și îl vei vedea într-o lumină mai bună. Fii atent la emoțiile și sentimentele celor din jur.

Cariera

În 2019, Vărsătorii se vor descurca bine în viața profesională datorită pozițiilor planetare favorabile. Ambițiile și aspirațiile tale vor avea o direcție nouă pentru moment. Avansările, măririle de salariu și recunoașterea vor fi obținute odată cu trecerea anului. Dar drumul până acolo nu este unul ușor. Încearcă sa îți creezi relații de prietenie cu superiorii și colegii de la locul de muncă. Tactul și diplomația vor face minuni în domeniul carierei. Pot apărea situații mai tensionate din când în când, dar depinde de tine să valorifici energia internă pentru a face față acestor provocări. Relația cu clienții va fi cheia supraviețuirii în acest an.

Dragoste

Viata amoroasă a Vărsătorilor se va îmbunătăți considerabil față de anii precedenți. Este o perioadă în care te vei apropia mai mult de persoana iubită. Cu toate acestea, acest lucru va necesita și câteva compromisuri din partea ta pentru interesul general al relației. Asigură-te că poziția ta rămâne fermă în fața schimbărilor din relație. Cei singuri ar putea avea câteva potențiale întâlniri în acest an. Cei care sunt deja într-o relație vor găsi momente prielnice pentru a avea o discuție sinceră cu partenerii lor. Comunicarea și sinceritatea sunt elementele cheie în acest an pentru ca relația ta să meargă înainte. Încearcă să eviți neînțelegerile și conflictele și lasă afecțiunea să îți învăluie relația. Deschiderea față de partener va fi o modalitate bună de a atenua sau de a risipi stările tensionate care îți afectează relația în ultimul timp.

Bani

Vărsătorii au un an norocos în fața lor în ceea ce privește situația financiară și materială. Vei avea un sentiment de stabilitate și pozitivitate în toată această perioadă. Situația financiară va fi destul de satisfăcătoare și vei avea parte și de unele momente de noroc. Din ce în ce mai multe venituri sunt prognozate pentru acest an, cu toate că vor exista și cheltuieli nedorite. Stai departe de achizițiile impulsive și renunță la unele din pasiunile și hobby-urile tale mai costisitoare dacă vrei ca situația financiară să fie într-adevăr una excelentă. Sfârșitul de an îți va aduce și el venituri substanțiale care îți vor asigura stabilitatea și în anul următor.

Sănătate

Nativii din Vărsător vor avea resurse enorme de energie pentru tot anul 2019. Dieta și exercițiile fizice trebuie să fie consecvente pentru a evita problemele care pot apărea pe parcursul anului. Evită alimentele bogate în grăsimi, deoarece sistemul tău digestiv ar putea avea de suferit în această perioadă. Dă-i minții și corpului relaxarea de care au nevoie. Stai departe, totuși, de stilul de viață sedentar, deoarece acest lucru ar putea avea consecințe grave asupra sănătății tale generale. Nu te stresa și încearcă să îți controlezi impulsurile pentru perioada ce vine. Sportul și ieșirile în natură vor aduce corpului și minții tale relaxarea de care au nevoie.

Pești

Persoanele din zodia Pești vor intra într-o fază importantă a vieții lor în acest an. Unele din dorințele sau ambițiile tale arzătoare vor prinde contur în 2019. Planetele te vor ajuta să faci anumite schimbări radicale în stilul tău de viață, în cariera și în viata personală. Canalizează-ți energia în mod corespunzător pentru a obține cele mai bune recompense în viața ta din acest an. Nu lăsa emoțiile să te copleșească, ci lasă creativitatea și alte calități personale să vorbească de la sine.

Cariera

Anul acesta va necesita un angajament mare și multă muncă din partea Peștilor, dacă vor să exceleze în viața profesională. După primul trimestru, eforturile tale vor da roade. Nu îți diversifica activitățile profesionale în acest an. Concentrează-te pe un proiect sau două și canalizează-ți energia spre a le duce la bun sfârșit. Entuziasmul tău va fi excelent pentru a obține realizările profesionale dorite în acest an, cum ar fi promovările, călătoriile în străinătate etc. Spre jumătatea anului, s-ar putea să fie necesară o schimbare de curs pentru unele persoane din această zodie. Nu fi impulsiv, fă pași mici dar îndrăzneți astfel încât să nu faci greșeli și să nu regreți mai târziu.

Dragoste

Viața de dragoste a nativilor Pești va fi destul de periculoasă în acest an. Vei fi destul de încărcat sentimental și emoțional în 2019. Câteva schimbări vor fi necesare în relația cu partenerul, dar încearcă să rămâi la valorile și tradițiile tale familiale. Cei singuri vor avea multe întâlniri și este posibil să își întâlnească perechea. Totuși, nu te grăbi. Cântărește argumentele pro și contra înainte de a te aventura într-o nouă relație de dragoste sau prietenie. În cazul apariției unor neînțelegeri sau diferente de opinie cu partenerul/partenera, discută cu el/ea cât mai sincer și încearcă să împrăștii toată negativitatea care vă înconjoară pe amândoi. Pasiunea și romantismul vor fi în aer în 2019. Depinde de tine să profiți de acest aspect pentru ca relațiile tale să prospere. Aceasta va fi perioada în care vei găsi cele mai complete satisfacții în dragoste, sex și viața maritală.

Bani

Situația financiară a Peștilor va fi complet diferită în acest an față de anii precedenți. Vei fi mult mai sensibil la nevoile financiare ale celor din jur, astfel încât vei fi atent și la cheltuielile și indulgențele tale. Anul 2019 reprezintă un moment bun pentru a investi în imobiliare și terenuri. Cu toate acestea, ai grijă la detaliile mai subtile ale acestor afaceri înainte de a te aventura în orice achiziții de valoare ridicată pentru perioada respectivă. Trebuie să ai o abordare echilibrată în toate planurile tale financiare. Investițiile din anii anteriori ar putea aduce un profit bun pentru unele persoane din zodia Pești.

Sănătate

Peștii sunt sfătuiți să rămână la ritualul lor de exerciții și dietă pentru a avea un nivel mai bun de energie în 2019. Vei fi încărcat cu tot felul de activități pe tot parcursul anului, așa încât energia stocată va fi consumată cu ușurință. Nativii sunt sfătuiți să ia repaosuri și pauze periodice pentru a evita epuizarea fizică și cea nervoasă. Metabolismul tău va fi excelent. Ai grijă să mănânci alimente proaspete și să stai departe de cele procesate pentru această perioadă. Unele persoane din Pești sunt susceptibile de a dezvolta anumite deficiente pe parcursul anului. Meditația și yoga pot ajuta la întinerirea sănătății mintale. Sentimentul tău de optimism te va ajuta să treci peste încercări. Sfârșitul anului îți va aduce probleme minore de sănătate și oboseală generală, cărora trebuie să le acorzi atenția corespunzătoare pentru a evita mai târziu efectele mai grave ale acestora.

Berbec

În anul 2019, nativii din Berbec vor fi capabili să finalizeze anumite decizii importante din viața lor. Lucrurile care nu mai sunt relevante vor putea fi eliminate. Planetele Saturn și Jupiter vor acționa în favoarea ta pentru a putea începe lucruri care sunt mai benefice pentru tine pe termen lung. În cursul anului, unele sacrificii sunt așteptate din partea ta în ceea ce privește viața personală. Profită de toate oportunitățile pe măsură ce ajung la tine.

Cariera

Cariera va fi mai satisfăcătoare pentru majoritatea Berbecilor în acest an. Bineînțeles, vei avea parte de încercări și obstacole, dar vei avea și curajul să le înfrunți. Noi oportunități de câștig pot apărea în domeniul tău de carieră în acest an. Jupiter te va ajuta să îți perfecționezi abilitățile și să îți îmbunătățești creativitatea. Cei implicați în profesii legate de domeniile artelor, producției și vânzărilor vor obține un impuls pozitiv în această perioadă. Relația cu superiorii și colegii de la locul de muncă va fi mai cordială și mai autentică. Așteaptă-te la promovări și măriri de salariu pentru sfârșitul anului.

Dragoste

Nativii din Berbec urmează o cale foarte clară în 2019 în ceea ce privește viața lor amoroasă. Te vei înțelege mai bine cu partenerul/partenera de cuplu sau cu soțul/soția. Pentru unii dintre voi va fi sfârșitul unei relații lungi și nefericite, în timp ce pentru alții ar putea fi un dulce început. Dacă ești deja într-o relație, sentimentele și pasiunea pentru partenerul/partenera ta vor crește. Vei putea, totuși, să îți ții emoțiile sub control. Între martie și iunie, unii Berbeci ar putea să se căsătorească sau să intre într-o nouă fază a relației. Cu toate acestea, nu te lăsa purtat de promisiuni false. Relațiile vor fi destul de intense, dar trebuie să fii responsabil și să iei decizii pe baza conștiinței tale.

Bani

Berbecii vor fi pe drumul spre succesul financiar în acest an. Desigur, vei întâmpina și obstacole cum ar fi pierderile și datoriile, dar vei fi în măsură să le rezolvi cu ușurință. Optimismul va fi la cote ridicate și de aceea vei naviga fără probleme chiar și printr-o „furtună” finaciară. Ia măsuri pentru a-ți regândi bugetul și a-l face să se potrivească cu posibilitățile tale financiare. Până la sfârșitul anului vei scăpa de datorii. Găsește diferite modalități de a obține banii necesari pentru a ajunge la o situație financiară stabilă.

Sănătate

Sănătatea și bunăstarea generală a Berbecilor va fi excelentă pe tot parcursul anului. Deși Uranus îi face mai fragili și predispuși la probleme de sănătate, Jupiter vine în ajutor și îi protejează de orice complicații majore de sănătate. Vei vedea o creștere a nivelului de energie dacă te vei aventura în plimbări sau drumeții în natură. Ascultă-ți vocea interioară și întinereste-ți periodic sufletul și trupul. Este nevoie să fii mai reținut când vine vorba de indulgențele în mâncare și obiceiurile legate de exercițiile fizice. Lucrurile în exces strică. Meditația și alte forme de exerciții ușoare pot fi luate în considerare pentru a ușura stresul și oboseala din viața de zi cu zi.

Taur

Va exista multă pace și libertate de acțiune în viața Taurilor în acest an. Împrejurările vor fi de așa natură încât poți să te odihnești și să te relaxezi. Pe măsură ce Pluto tranzitează casa Capricornului, te simți mult mai ușor din punct de vedere fizic și mental. Anumite aspecte ale vieții tale te îndeamnă să faci un pas în spate, să aștepți și să observi. Sensibilitatea va fi punctul tău forte în acest an și te va apropria mai mult de cei din jurul tău. Totuși, asigură-te că nu îți strici relațiile cu persoanele apropiate.

Cariera

În acest an, performanța în carieră va fi la cote maxime. Vei fi influențat de factori externi în domeniul tău. Fii stabil în privința ambițiilor și obiectivelor tale și lasă încăpățânarea deoparte. Vei fi destul de ocupat tot anul în ceea ce privește volumul de muncă. Cu toate acestea, nativii Taur sunt sfătuiți să se abțină în a accepta orice proiect în echipă sau în colaborare. Următorii ani îți vor aduce multe reușite dacă depui toate eforturile necesare în acest an. Spre sfârșitul anului, sunt așteptate rezultate tangibile la nivelul carierei.

Dragoste

Viața amoroasă a persoanelor din zodia Taur va fi în armonie în anul 2019. Va fi o perioadă foarte liniștită și vei avea parte de experiențe foarte satisfăcătoare în viața ta amoroasă. Pentru unii Tauri, dragostea va fi principala preocupare din viața lor, în timp ce pentru alti Tauri va fi o pierdere totală de timp și de energie. Sensibilitatea ta va face relațiile să funcționeze. Jumătatea anului ar putea aduce potențiali parteneri de cuplu în viața ta. Renunță la vinovăția și greșelile din trecut și privește spre viitor. Pentru cei care sunt deja într-o relație, aceasta este o perioadă în care relațiile voastre se vor întări pentru a rezista testului timpului și al destinului. În acest an, vei simți o nevoie puternică de a-ți mulțumi partenerul/partenera mai mult ca niciodată. Planeta iubirii se află de partea voastră și armonia va prevala în zona iubirii voastre în acest an.

Bani

În 2019, Taurii vor cheltui mai mulți bani ca niciodată. Vei avea un flux constant de venituri. Cu toate acestea, cheltuielile vor fi pe măsura câștigurilor și vei rămâne fără bani de pus deoparte. Unele cheltuieli inevitabile vor apărea și îți vor afecta planurile bugetare. Asigură-te, totuși, că nu cedezi presiunii din exterior în ceea ce privește cheltuielile financiare. Jumătatea lui 2019 ar putea aduce un câștig mare de bani. Planifică-ți finanțele și scapă de toate împrumuturile și plățile restante. Fă schimbări inteligente pentru a reduce cheltuielile nedorite din viața ta. Spre sfârșitul anului, unii Tauri ar putea face achiziții de valoare ridicată, cum ar fi o casă, o proprietate imobiliară sau un automobil de lux.

Sănătate

Anul 2019 începe într-o notă bună pentru persoanele din zodia Taur, iar nivelul lor de sănătate și energie va fi destul de bun. Acesta ar fi un moment bun pentru a te apuca de sport și pentru a renunța la obiceiurile nesănătoase. Aceste schimbari vor avea urmări bune în viața ta, pe termen lung. În jurul celui de-al doilea trimestru al anului, vei întâmpina o scădere a nivelului de energie și moralul tău va fi testat. Ține-ți emoțiile sub control și vei vedea că nivelul de sănătate va reveni după cțteva luni. Relaxează-te ocazional și la nivel spiritual. Partea mentală are nevoie, de asemenea, de o activitate constantă, iar anumite activități spirituale te pot ajuta să-ți îmbunătățești starea. Lasă-ți nivelul de încredere să crească și elimină stresul și oboseala din viața ta. Nu pune nimic la suflet și abordează cu tărie problemele pe care ți le aduce viața în cale.

Gemeni

Pentru Gemeni, anul 2019 va fi o perioadă cu un nivel ridicat de energie în aproape toate zonele vieții. Vei face o revizuire completă, atât a starii fizice cât și a celei mentale. Noi oportunități vor apărea în calea ta. Profită de ele. Recompensele sunt după colț. Nu va fi o problemă să obții favoruri în viața personală și în cea profesională. Acesta va fi un moment în care personalitatea ta adevarată va fi în prim plan. Ai grijă la promisiunile false și la responsabilități.

Cariera

În acest an, efectele combinate ale lui Jupiter și ale lui Saturn te vor ajuta să îți dovedești starea de spirit în domeniul tău de carieră. Aceasta ar fi o perioadă bună pentru a-ți lărgi orizontul în termeni de investiții in afaceri. O nouă fază a vieții te așteaptă în această perioadă în domeniul tău profesional. Nu te mulțumi doar cu realizările actuale și urmărește-ți țelurile. S-ar putea ca unii colegi să te trateze cu răceală. Fii atent la acțiunile lor și încearcă să câștigi bunăvoința superiorilor la locul de muncă. În acest an, vei observa un progres lent, dar sigur în cariera ta. Trebuie să fii temperat atunci când vine vorba de muncă. Nu este ok să muncești prea mult fără să te relaxezi. Ia-ți o vacanță. Lucrul în echipă dă roade în această perioadă.

Dragoste

Poziția lui Jupiter te va ajuta să te îmbunătățești emoțional și să fii mai entuziasmat în ceea ce privește viața amoroasă. Viața ta socială este mai activă acum, la timp pentru a-ți îmbunătăți și viața amoroasă. Nu te teme să arăți cum ești tu cu adevărat față de potențialii parteneri. Nu inventa lucruri și nu îți înșela partenerul/partenera. Vei avea parte de multă pasiune și plăcere în acest an. Cu toate acestea, unii Gemeni ar putea avea resentimente față de partenerii lor, în sensul că emoțiile sau sentimentele nu le sunt împărtășite. Apoi, sunt acei Gemeni care sunt prinși în două relații în același timp și vor încheia anul într-o notă proastă. Pentru a evita complicațiile ulterioare, este mai bine să lămurești situația o dată pentru totdeauna. Sfârșitul anului ar putea să vadă unele separări, reconcilieri sau răsturnari de situație în viața ta.

Bani

Situația financiară a nativilor Gemeni va fi sub semnul întrebării în acest an. Deși multe din dorințele tale vor fi satisfăcute personal, proiectele pe termen lung pe care le-ai avut în minte ar putea fi amânate. Deși vei avea pușculiță plină, nu vei putea sa te bucuri cu toată inima de ea în acest an. Ia o pauză din când în când și analizează-ți bugetul pentru perioada respectivă. Pe măsură ce anul trece și muncești mai mult, pe atât vei avea mai multe câștiguri financiare. Fă unele modificări în bugetul tău și evită cheltuielile nedorite în aceasta perioadă. Evită împrumuturile și datoriile și încearcă să nu îți depășești bugetul stabilit. Acest lucru te va ține departe de faliment în următorii ani.

Sănătate

În cea mai mare parte a anului, nivelul tău general de sănătate și energie va fi excelent. Acest lucru te va ajuta să îți îndeplinești activitățile profesionale. Simțul tău de reacție și dinamism va ajunge, de asemenea, la un alt nivel pe parcursul anului. Spre jumătatea anului, pregătește-te și pentru o perioadă agitată și intensă a vieții tale. Acest lucru ar putea aduce o stare de oboseală fizică și mentală pentru unii Gemeni. Poți face diverse activități sportive sau recreaționale pentru a te relaxa. Încearcă să găsești întotdeauna un echilibru între starea fizică și cea mentală și vei fi pe drumul cel bun spre sfârșitul lui 2019.

Rac

Nativii din zodia Racului vor întâmpina anul 2019 cu un nou nivel de optimism și pozitivitate. Vei avea parte de mult noroc în aceste luni. Nivelul tau de încredere va crește și vei avea parte de multă armonie în jurul tău pe tot parcursul anului. Planetele Saturn și Jupiter îți vor aduce multe oportunități de dezvoltare în aceasta perioadă. Dezvoltarea și progresul nu vor veni toate deodată. Cu toate acestea, așteptările tale vor fi îndeplinite pe măsură ce va trece anul.

Cariera

Persoanele din zodia Racului vor observa schimbări mari în zona carierei în acest an. Vei fi foarte ocupat pe tot parcursul anului. Uneori, s-ar putea ca lucrurile să îți scape de sub control și s-ar putea să fii prins în conflicte. Încearcă să obții un echilibru în relația cu superiorii și colegii în această perioadă. Dacă vrei să faci ceva schimbări, cum ar fi relocarea sau să ceri o promovare la job, atunci acesta ar fi momentul potrivit. Privește imaginea de ansamblu atunci când vine vorba de carieră. Până în ultimul trimestru al anului, timpul îți va fi favorabil pentru a-ți descoperi noi competente legate de zona ta de interes. Vei cunoaște oameni noi, iar cercul tau social va crește spre sfârșitul anului.

Dragoste

În 2019, Racii vor avea parte de o revoluție emoționala în viața lor amoroasă. Relația în care te afli deja va fi mai palpitantă. Urmează-ți instinctele și conștiința atunci când rezolvi problemele controversate din zona dragostei. Vorbește cu partenerul și lasă-l să aducă o anumită transparență în relația voastră. Nerăbdarea și găsirea defectelor din relație nu îți va aduce beneficii când vine vorba de viața amoroasă. Păstrează-ți calmul asupra a tot ceea ce faci, deoarece s-ar putea să rănești sentimentele partenereului tău pe măsură ce trece anul. Ține-ți dorințele și emoțiile sub control și încearcă să înțelegi sentimentele partenerului. Unele dintre visele tale mult așteptate în dragoste s-ar putea materializa pentru moment, însă asigură-te că acestea sunt realiste și nu o utopie. Unora dintre nativi le va fi greu să își rezolve diferentele cu partenerii. Sfârșitul anului le va aduce multă îndrăzneală și un farmec aparte celor care nu sunt într-o relație, astfel încât este posibil să își întâlnească partenerul mult dorit.

Bani

Prima jumătate a anului ar putea aduce cheltuieli nedorite pentru nativii din Rac. Deși acest lucru îți va produce un disconfort finaciar temporar, te va ajuta să îți calculezi mai bine bugetul pentru restul anului. Această parte a anului îți va mai duce, de asemenea, și un venit consistent prin intermediul afacerilor imobiliare și a moștenirilor. Prin urmare, îți va merge destul de bine. Spre jumătatea lui 2019 vei face câteva cheltuieli legate de amenajarea casei sau îngrijirea personală. Cu toate acestea, a doua jumătate a anului va fi lipsită de probleme în ceea ce privește partea financiară. Nu te arunca prea mult din punct de vedere financiar pentru a satisface capriciile și fanteziile celor din jur. Evită achizițiile de valoare ridicată și încearcă să faci mici economii acolo unde este posibil.

Sănătate

Acest an te va găsi într-o stare bună de sănătate și îți va oferi multe oportunități de a-ți îmbunătăți sinele tău fizic și mental. Odihnește-te și relaxează-te de câte ori ai puțin timp liber. Fii activ și mănâncă sănătos. Ai grijă la un tumult emoțional care îți va aduce mult stres. Fii pozitiv și lasă optimismul să te înconjoare. Nivelul tău de energie va alterna pe parcursul anului. Încearcă să îți creezi un echilibru între muncă și relaxare. O dietă adecvată îți va deschide calea pentru un viitor mai sănătos. Stai departe de poftele culinare în acest an, deoarece acestea ți-ar putea aduce repercursiuni pe termen lung.

Leu

Pentru anul 2019, nativii Leu își lasă partea materialistă și umană să iasă în evidență. Unii ar putea renunța la obiceiurile mai puțin bune. Jupiter și Saturn te vor ajuta să fii în lumina reflectoarelor tot anul. În 2019, vor apărea schimbări radicale în viața personală și profesională. Vei putea să faci mai multe lucruri în acest an decât în anii anteriori, dar va trebui să îți ții sensibilitatea sub control deoarece ți-ar putea impiedica creșterea.

Cariera

Cariera nativilor din zodia Leu va trece prin mai multe urcușuri și coborâșuri în anul următor. Deși îți va fi greu, îți vei îndeplini obiectivele pe termen scurt. Planifică-ți viitorul în carieră, muncește ca să îți atingi obiectivele și nu te lăsa deranjat de greutățile cotidiene. Rafinează, redefinește și refă-ți etica profesională pentru a finaliza proiectele la timp. Identifică problemele pentru a menține o relație productivă cu colegii de muncă și cu superiorii. Prima jumătate a anului ar putea fi destul de laborioasă, în timp ce a doua jumătate a anului îți va aduce un sentiment de stabilitate și optimism în domeniul profesional.

Dragoste

Viața de dragoste a nativilor Leu va fi fenomenală în acest an. Atât cei singuri cât și cei care se află deja într-o relație ar putea să facă schimbări majore în viața lor de dragoste. Saturn și Jupiter îți vor îmbunătăți în continuare partea sensibilă și senzuală. Deși vei avea parte și de momente mai dureroase, recompensele vor fi pe măsură. Încearcă să schimbi modul în care îți exprimi sentimentele deoarece ar putea să îți îmbunătățească pespectivele de a întâlni potențiali parteneri. Uneori, trebuie să faci compromisuri împreuna cu partenerul tău pentru a aduce mai mult romantism în viața voastră. Nu lăsa să se dezvolte lacune de comunicare între tine și partener. Unii Lei vor avea destule întâlniri romantice în viața lor în această perioadă, astfel că vor avea de unde alege.

Bani

Situația financiară a Leilor se va îmbunătăți foarte mult în acest an. Deși s-ar putea să existe niște constrângeri legate de veniturile tale, vei putea să îți îndeplinești visele și dorințele. Anul acesta va fi nevoie să reduci finanțele stagnante și să le lichidezi, dar și să încasezi veniturile de pe urma investițiilor tale. Nu lua decizii pripite și încearcă să fii calm. Fii pregătit pentru cheltuieli neprevăzute care ar putea apărea. Încearcă să iei decizii înțelepte și să nu faci cheltuieli care nu sunt necesare și care ți-ar putea afecta economiile. Daca este cazul, examinează-ți periodic bugetul. Nu trebuie să cazi pradă tentațiilor venite din partea celor apropiați. Încearcă să economisești și pentru anii următori, astfel încât să nu întâmpini probleme financiare în viitor.

Sănătate

Starea de sănătate din acest an va fi la un nivel mediu. Deși vei avea o stare de sănătate bună, ocazional ai putea întâmpina și câteva probleme de sănătate. O dietă organizată și un regim de exerciții constant îți vor îmbunătăți starea generală. Totuși, nu te epuiza fizic prea mult. Cea de-a doua jumătate a lui 2019 îți va aduce puțin stres și puțină oboseală. Fii atent la complicații și rămâi vigilent și calm. Trebuie să te relaxezi, iar starea fizică și mentală necesită odihnă periodică pentru a te putea menține într-o formă bună tot anul.

Fecioara

Pentru nativii din Fecioară, anul 2019 va fi destul de agitat, cu multe activități în așteptare. Vei avea nenumărate sarcini, unele ce trebuie începute, iar altele ce trebuie finalizate. Rămâi concentrat pe obiectivele tale în viață, chiar dacă asta înseamnă că va trebui să faci și compromisuri. Măsurile de precauție te vor ajuta mult să te protejezi de situațiile mai puțin plăcute de pe parcursul anului. Cum Saturn îți guvernează zodia tot anul, vei fi foarte ocupat, iar unii dintre voi ar putea ceda în fața presiunii. Ai grijă. Viața nu este întotdeauna perfectă.

Cariera

În acest an, partea de carieră a persoanelor din zodia Fecioarei va fi mai concentrată asupra cordialității și a relațiilor la locul de muncă. Pe parcursul anului, performanța ta ar putea fi indirect legată de performanța colegilor și a superiorilor și de cât de bine te înțelegi cu ei. Acesta ar putea fi un lucru pozitiv dacă ai folosi autoritatea care ți-a fost dată ca să obții mai multe rezultate. Munca în echipă te va ajuta să îți îndeplinești obiectivele profesionale în acest an. Unii nativi din Fecioară se pot aștepta la transferuri sau relocări, în timp ce alții se pot aștepta la promovări sau măriri de salariu. Cei care se află pe poziții inferioare ar putea avansa, dar va trebui să aibă grijă să nu își distrugă șansele de reusită.

Dragoste

Cei din zodia Fecioarei vor avea un mediu propice pentru a-și continua relații de dragoste în acest an. Persoanele singure din această zodie își vor putea găsi marea iubire în această perioadă. Vei avea parte și de momente erotice și senzuale. Emoțiile tale vor fi mai intense în cea mai mare parte a acestei perioade. Relațiile care au început după primul trimestru al anului au mai multe șanse de a supraviețui factorilor negativi din exterior. Încearcă să creezi un echilibru între dragoste, distracție și partea practică a vieții tale. Un sentiment de siguranță va predomina viața ta amoroasă și de familie. Familia va fi o mare sursă de putere și sprijin dacă sentimentele tale sunt canalizate în mod corespunzător.

Bani

Schimbări semnificative pot fi observate în situația financiară a nativilor din Fecioară. Prietenii și rudele vor fi o bună sursă de inspirație pentru tine ca să câștigi mai mulți bani. Ofertele imobiliare ar putea să îți aducă beneficii bune pentru perioada respectivă. Cu toate acestea, vor exista cheltuieli neprevazute legate de copii sau membrii vârstnici din familie. Ai un plan de urgență pentru a ține pasul cu toate cheltuielile. Nu lăsa emoțiile să îți afecteze deciziile financiare. Fii strict cu bugetul tău atunci când este vorba de indulgențe sau petreceri deoarece nu vei avea prea mult noroc din punct de vedere financiar. În general, statutul monetar al Fecioarelor va fi destul de satisfăcător pentru acest an.

Sănătate

Începutul lui 2019 le aduce nativilor din Fecioară o stare de sănătate foarte bună. Profită de timpul liber ca să te relaxezi și să te odihnești. Ia-ți și scurte vacanțe pentru a te încărca pozitiv. Un sentiment de optimism va predomina în jurul tău în acest an. Acest lucru te va ajuta să mergi înainte cu toate aspectele vieții tale. După luna martie 2019, pot apărea și unele preocupări legate de sănătate. Va trebui să ai grijă de sănătatea fizică. Evită efortul prelungit, dar și odihna prea multă. Încearcă să creezi un echilibru între cele două. Ia o hotărâre legată și de viciile pe care le ai și la care vrei să renunți de ceva timp. Prevenirea este mai bună decât vindecarea atunci când vine vorba de sănătatea ta.

Balanța

Anul 2019 îi va ajuta pe nativii din Balanță să se concentreze mai degrabă pe propriul lor sine decât să se îngrijească de nevoile celor din jur. Deși e recomandat să rămâi alături de cei apropiați, trebuie să te concentrezi și asupra idealurilor tale în viață. Relația cu persoanele din viața ta va căpăta un nou înțeles spre sfârșitul anului. Va exista un număr mare de oportunități de a avansa în proiectele tale în această perioadă. Încearcă să înțelegi realitatea care te înconjoară și să îți consolidezi relațiile personale și legăturile profesionale în acest an.

Cariera

În anul 2019, vei întâmpina schimbări majore în domeniul tău de activitate. Vei avea multe responsabilități și sarcini pe umerii tăi. Vor exista evoluții pozitive pe termen lung în carieră. Nivelul tău de energie va fi pur si simplu extraordinar și îți vei putea îndrepta cariera în direcția dorită. Este un moment bun, mai ales pentru a-ți îmbunătăți abilitațile. De asemenea, acordă atenție și intereselor personale sau hobby-urilor, pentru că unele dintre ele îți vor aduce noi oportunități. Încearcă să creezi un echilibru între viața personală și cea profesională în acest an, altfel ai putea avea probleme în ambele părți. Îți dorești un viitor profesional mai bun. Nu ezita să ceri favoruri, măriri de salariu sau avansări. Cere și ți se va da! Unii colegi sau superiori te-ar putea supăr. Axează-te pe tine însuți și pe munca ta. Optimismul te va ajuta să treci peste orice obstacole din carieră în acest an.

Dragoste

În acest an, nativii din Balanță se vor înțelege mai bine cu partenerii lor de viață, iar dragostea va căpăta un nou inteles. Jupiter te va ajuta să îți dezvolți o relație mai profundă cu partenerul. Vei avea parte de pasiune intensă și de multă. Este posibil ca unii nativi să își schimbe relația actuală, care este deja destul de instabilă. Trebuie să îți extinzi orizontul iubirii. Cu toate acestea, persoanele din aceasta zodie sunt sfătuite să nu ia acțiuni impulsive când vine vorba de dragoste. Într-adevăr, lucrurile se dezvoltă frumos și rapid în fața iubirii. Partenerul va fi mai satisfăcut ca oricând și va prelua controlul total asupra tuturor situațiilor. Renunțarea la unele relații mai instabile îți va deschide calea pentru fericirea totală și angajamentul față de noua relație. Ia măsuri pentru a-ți dezvolta pozitiv relațiile de dragoste din acest an.

Bani

Gestionarea bugetului tău va fi cheia stabilității financiare și a supraviețuirii tale pentru anul 2019. Vei fi mai chibzuit în ceea ce privește cheltuielile, deși îți va fi mai greu să pui deoparte. Saturn te va ajuta să îți administrezi mai bine bugetul, fără prea mult efort. Încearcă să pui, totuși, și ceva bani deoparte pentru vremurile mai grele. Spre sfârșitul anului poți face și unele cheltuieli pentru a te răsfăța. Pot apărea cheltuieli neanunțate legate de prieteni și de familie. Fii pregătit și pentru aceasta perioadă. Este un moment bun pentru a investi, a cumpăra o mașina sau o casă nouă. Investițiile tale îți vor aduce multe beneficii finaciare în anul următor.

Sănătate

Nivelul tău de energie pentru 2019 va fi la cote maxime. Primul trimestru al anului va fi lipsit de probleme de sănătate. Rezervele tale de energie vor fi îndeajuns de mari cât să îți ajungă pentru această perioadă. Însă, la începutul celui de-al doilea trimestru, vei observa o ușoară scădere a nivelului de sănătate generală. Dar, până atunci, multe dintre atribuțiile tale majore vor fi finalizate și, prin urmare, va fi o perioadă bună pentru o pauză. De asemenea, ai nevoie de relaxare și din punct de vedere psihic, nu numai fizic. În ultimul trimestru al anului 2019 îți vei descoperi noi hobby-uri care îți vor aduce o îmbunătățire a stării de spirit. Astfel, sănătatea ta morală se va îmbunătăți foarte mult.

Scorpion

Anul 2019 va aduce multă seninatate și liniște pentru nativii din Scorpion. Vei avea parte de multă distracție, fericire și multe zambete. Îți vei găsi pacea interioara și un sentiment de libertate va predomina în jurul tău. Saturn te va ajuta să ai o viață liniștită și îți va aduce și câteva schimbări radicale în viață, schimbări fără cale de întoarcere. Pot apărea evenimente neprevăzute. Înfruntă-le cu îndrăzneală!

Cariera

Scorpionii vor putea să se aventureze mult mai departe în viața lor profesională în acest an. Acesta ar fi un moment bun pentru a-ți pune ideile pe hârtie și pentru a începe noi proiecte care par greu de realizat. Îndrăznește să visezi și nu te lăsa păcălit de cei din jur. Arată-le colegilor și superiorilor natura ta dedicată. În acest fel, vei putea să te conectezi cu ei într-un mod mai empatic. Nu te plânge, ci folosește-ți resursele limitate pentru a avansa. Ai grijă să nu cazi pradă prietenilor falși sau a fraudelor financiare. Vei avea foarte mult timp și multe resurse pentru a dovedi că ai o atitudine mai pozitivă în acest an. În jurul celei de-a doua jumătăți a anului, vor exista întrebări privind următorii pași pe care îi vei face în carieră. Fii constant cu performanța ta pentru că sfârșitul anului îți va aduce avansări sau măriri de salariu.

Dragoste

Vor exista contraste puternice în viața amoroasă a nativilor din Scorpion în anul 2019. Stai departe de acțiunile impulsive, deoarece acest lucru te poate îndepărta de partener/partenera. Fii mai flexibil și încearcă să înțelegi sentimentele acestuia/acesteia. În acest an vei simți multă iubire. Cei singuri vor avea mai multe șanse să își întâlnească partenerii ideali de viață. Este o perioadă potrivită pentru a-ți împărtăși sentimentele pentru persoana iubită. Vei avea ocazia să îți vezi partenerul/partenera dintr-o altă perspectivă în această perioadă, dacă ești suficient de sincer/ă. Este un moment bun și pentru întărirea relațiilor, rezultând legături mai intime și fericire conjugală.

Bani

Anul 2019 ar fi un moment bun pentru ca Scorpionii să își facă timp pentru situația financiară și bugetul lor pentru acest an. La începutul anului, vei lua câteva decizii financiare pe care le vei respecta pe tot parcursul perioadei, lucru care te va ajuta să scapi de datorii. Încearca să economisești și să stai departe de cumpărăturile impulsive. Nu vor fi probleme prea mari în această sfera, dar ești totuși încurajat să pui deoparte ceva bani și să eviți cheltuielile legate de familie si prieteni. Jumătatea anului ar putea aduce cu ea o cheltuială financiară mare și trebuie să fii pregătit pentru acest lucru. Păstrează-ți prioritățile financiare și respectă deciziile luate anterior. Scorpionii vor avea parte de o perioadă financiară ușoară dacă își cheltuie banii în condiții stricte.

Sănătate

Starea de sănătate a nativilor din Scorpion va fi bună pentru cea mai mare parte a primului trimestru a anului 2019. Vei putea să depui mai mult efort pe front personal și profesional în această perioadă. Pozițiile planetare din jur îți vor stimula moralul. Starea fizică și cea mentală vor fi foarte bune in 2019. Cu toate acestea, pe măsură ce trece anul, ar fi bine să reduci din activități, altfel s-ar putea sa apară stări nervoase din cauza stresului și a tensiunii implicate. Păstrează-ți resursele interne de energie pentru perioadele cu un nivel scăzut de imunitate. Ocazional, ia-ți timp liber de la muncă pentru a te relaxa. Nativii sunt sfătuiți să nu stea degeaba în această perioadă, ci să își găsească o activitate recreaționala care să le ocupe timpul.

Săgetător

În 2019, Săgetătorii vor pleca la drum cu un nou nivel de energie pe care nu l-au mai avut de ceva timp. Frustrările și supărările pe care le-ai experimentat în ultimii ani dispar acum. Pozițiile planetare sunt favorabile pentru a te simți și a acționa mai bine. Viitorul, deși nu este sigur, arată mai strălucitor, deși în trecut arăta mai sumbru. Vei înregistra progrese în toate domeniile vieții tale. Continuă cu ceea ce faci deoarece există lumină la capătul tunelului.

Cariera

Perspectivele carierei persoanelor din Săgetător arată mai bine pentru anul 2019. Este una dintre cele mai bune perioade din viața ta pentru a avansa cu încredere în domeniul profesional. Adu-ți creativitatea în prim-plan și ocupă-te de angajamentele profesionale cu ușurință și demnitate. Acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele, așa că lasă performanțele tale să vorbească în fața superiorilor în această perioadă. Succesul vine peste tine în acest an, dar nu te culca pe lauri. Este un moment bun pentru a-ți face mai multe relații profesionale și a incerca să faci pace dacă există conflicte. Cu toate acestea, sensibilitatea ta ar putea să stea în calea dezvoltarii profesionale. Nu te lăsa purtat de val și fii gata să oferi o mână de ajutor celor care au nevoie la locul de muncă.

Dragoste

Pe parcursul lui 2019, vor apărea în prim-plan câteva detalii importante referitoare la viața ta amoroasă. Acest lucru îți va deschide calea spre o relație mai fericită. Te vei maturiza din punct de vedere emoțional. Nu fi impulsiv în relația cu partenerul/partenera în acest an. Cântărește bine argumentele pro și contra inainte de a a lua decizii majore. Va fi greu să îți tii sub control impulsurile minții și ale inimii în această perioadă. Stai deoparte de ofertele irezistibile în dragoste și în căsătorie. Ascultă-ți conștiința și nu permite nimănui să îți dicteze și alegerile. Este un moment bun de dezvoltare a relației, asta dacă esti dispus să îți împărtășești adevarătele sentimente față de persoana iubită. Unii dintre Săgetători ar putea simți că găsirea unui partener ideal durează mult. Totuși, continuă să cauți. Anumite întâlniri vitale îți vor schimba drastic sfera dragostei din acest an. Nu uita trecutul, trăiește în prezent și planifică viitorul. Anul acesta este un moment bun pentru a-ți redescoperi partenerul și pasiunile, visele și idealurile în viață.

Bani

Anul ce vine prezice multe cheltuieli inevitabile pentru Săgetători. În ciuda tuturor eforturilor tale de a economisi bani și de a reduce din cheltuieli, acestea vor apărea de nicăieri. Încearcă să îți stabilești un anumit buget pentru perioadele în care vei avea mai puțini bani. De asemenea, încearcă să nu lași facturi si împrumuturi restante pentru anul următor. Respectă angajamentele financiare care vor apărea. Planifică-ți veniturile și stabilește un buget care să se potrivească cu punga ta. Anul 2019 este și un moment bun pentru a sta deoparte de disputele legale.

Sănătate

Persoanele din zodia Săgetătorului vor fi pline de energie in 2019, astfel că simțul de aventură va fi nelipsit. Cu toate acestea, pot apărea unele tulburări în viața ta care ar putea avea un impact major asupra sănătății tale generale și mai ales asupra nervilor tăi. Gasește metode pentru a-ți îmbunătăți nivelul de energie, cum ar fi participarea la diverse activități recreative. Vei avea multe angajamente față de familie și prieteni, iar sănătatea ta va avea de suferit. Dupa jumătatea anului, este recomandat să faci mai mult sport și să ai un stil de viață mai sănătos. Vei vedea o îmbunătățire a nivelului de energie și vei fi mai activ, având un impuls moral și pentru anul următor. (Sursa: horoscop-2019.ro)