Connect with us

Horoscop

Horoscop 2020

Toate zodiile

Published

on

BERBEC – Este un an prielnic pentru consolidarea unor prietenii, pentru parteneriat sau asocieri. Ar fi bine să profitaţi de această conjunctură favorabilă. Este un an bun la locul de muncă și pentru implicare în viața personală. În anul 2020 berbecul va fi mai puțin impulsiv. Va fi un an care îi va aduce evoluție în carieră. Anul va debuta cu o serie de renovări, fiind preocupat de partea casnică. La capitolul sănătate, organismul său depinde de starea emoțională.

TAUR – Anul 2020 aduce posibilitatea îndeplinii de succes a proiectelor care urmăresc câştigurile financiare. Este un an interesant în ceea ce privește dragostea, romantismul și intimitatea. Sectorul profesionar este extrem de energic în acest an. În 2020, finanțele s-ar putea îmbunătăți considerabil.

GEMENI – În anul 2020 sunt destul de bune relaţiile cu autorităţile şi oficialităţile, iar aprobările urmărite pot fi obţinute cu mai multă uşurinţă. Evenimentele care vor avea loc pe parcursul anului vor fi importante în privinţa deciziilor personale. În primăvară, vor întâlni o persoană compatibilă cu ei. În 2020, gemenii vor fi mai creativi, vor avea idei și propuneri. Se va acutiza nevoia de a fi în prim plan și de a fi recunoscuți pentru ideile pe care le au. Financiar li se îmbunătățește situația, însă trebuie să învețe să cheltuie mai puțin.

RAC – Traversaţi o perioadă benefică în plan sentimental. Relaţia de suflet este foarte bună, persoana iubită fiind tot timpul alături de dumneavoastră. Căsătoria, copiii și partenerul vor fi pe primul plan. În anul 2020, racii vor adăuga și o notă de distracție. Vor dori să ofere o conotație mai aparte relației. Sunt creativi și în relațiile cu cei din jur. Financiar, cu muncă și perseverență, vor elimina obstacolele care apar în calea prosperității lor.

LEU – Se poate spune că acesta este un an dificil. Dar tocmai asta este minunat, pentru că vă dă ocazia să descoperiţi ce nu este în ordine în viaţa dumneavoastră. Profesional, leii vor străluci și își vor aduce contribuția pentru că sunt cei mai buni strategi și coordonatori. Vor avea un an norocos, mai ales în cea de-a doua parte a anului. La capitolul sănătate trebuie să aibă mare atenție, având probleme destul de mari cu coloana.

FECIOARĂ – În 2020 aţi putea iniţia sau finaliza o acţiune juridică pentru îmbunătăţirea situaţiei materiale. Se pare că este vorba de bunuri imobile. Veţi avea parte de un an peste aşteptări. Fecioarele vor renunța la persoanele care nu le mai spun nimic bun. Cei cu un har diplomatic vor reuși să depășească problemele relaționale. Vor avea o schimbare în carieră, în special acele fecioare care lucrează în domeniul comunicării.

BALANŢĂ – Energia mentală împreună cu forma intelectuală bună de care dispuneţi în anul 2020 influenţează favorabil relaţiile dumneavoastră cu anturajul. Parteneriatele de afaceri sunt sub semnul discuției, însă construirea unei baze solide îi va destabiliza greu. La capitolul financiar, balanțele știu cum să își gestioneze banii.

SCORPION – În 2020 s-ar putea să cunoaşteţi o persoană care să vă impresioneze foarte mult să să fie vorba chiar de o dragoste la prima vedere. Și în anul 2020  scorpionii au parte de un magnetism care nu îi lasă să cedeze. Vor tinde să păstreze totul în formă și sub controlul lor. În carieră știu să își câștige poziția și locul profesional prin ideile pe care le sugerează celor care sunt pe primul loc.

SĂGETĂTOR – Întâlnirile şi discuţiile pe care le veţi purta în 2020 vor fi fructuoase. Ceea ce veţi face vă va marca reputaţia pentru mult timp de acum încolo. Săgetătorii își extind cercul de relații. Sunt sociabili și încearcă să-și găsească echilibrul și la locul de muncă. Au un ritm constant în ceea ce fac. Trebuie să se concentreze mai mult pe propria persoană.

CAPRICORN – În 2020, la locul de muncă vor avea loc schimbări importante. S-ar putea să vă hotărâţi să vă schimbaţi modul de abordare sau stilul de lucru. Încearcă să găsească un echilibru între planul financiar și relațional. Din punct de vedere al carierei, este un an mai dramatic. Se vor produce schimbări care nu sunt în concordanță cu ceea ce vor ei. Capricornii sunt nevoiți să facă lucruri care nu le plac la capitolul profesional, însă, cu toate acestea, munca respectivă le va aduce bani.

VĂRSĂTOR – Anul 2020 va fi un an minunat! Intuiţia vă ajută să înţelegeţi persoana din faţa dumneavoastră. Este o adevărată binecuvântare mai ales în relaţia de cuplu. Relațiile nu sunt o proritate pentru vărsători. Pe primul loc se află munca, acolo unde dau dovadă de creativitate și ingeniozitate. Varsătorii vor avea parte de neliniști în prima parte a anului, însă vor prospera financiar. 

PEŞTI – În 2020 s-ar putea să începeţi să vă gândiţi la o relaţie din trecut, iar aceste amintiri vă vor trezi nişte sentimente puternice faţă de fostul partener de cuplu. Peștii vor evita relațiile care nu le mai aduc nimic, însă au tendința de a fi radicali și în privința relațiilor benefice. Libertate și inițiativă în domeniul profesiei. Încearcă să-și schimbe modul de a lucra. Sunt dispuși să-și asume riscuri profesionale. (b1.ro)