Connect with us

Evenimente

Horoscop de weekend: 2-3 iulie

Previziunile astrale pentru weekend-ul 2-3 iulie 2016.

Published

on

Rac

Inveti sa pui lucrurile in balanta si sa tragi linie pentru a face un raport al ceea ce ai facut in ultima vreme. In prima parte a weekendului o sa te distrezi mai mult decat in ultimele saptamani la un loc.

Leu

In prima zi libera din cele doua o sa fii destul de tensionat pentru ca trebuie sa ajungi in mai multe locuri in acelasi timp si nu reusesti sa iti imparti timpul asa cum vrei. Duminica, insa, este ziua destinata relaxarii.

Fecioara

Intri in conflict cu un membru al familiei, dar rezolvi repede pentru ca esti subtil si foarte atent la detalii. O sa primesti musafiri.

Balanta

 Plimba-te mai mult. Poate chiar este momentul sa faci o excursie, sa pleci din oras, pentru ca esti epuizat si ai nevoie sa iti incarci bateriile.
Scorpion

Vrei sa scapi de ceva ce te-a pus pe drumuri in ultima perioada si delegi din unele sarcini unui amic. Te eliberezi de o povara si incepi sa apreciezi din nou micile bucurii ale vietii.

Sagetator

Iese la suprafata simtul artistic si vrei sa creezi ceva cu mainile tale, vrand sa ramana ceva pentru mai mult timp. Poate chiar o sa participi la un workshop.

Capricorn

Ai putin timp liber la dispozitie si ar fi bine sa il utilizezi in propriul interes. Prietenii te roaga sa ii insotesti undeva, dar mergi doar daca te simti tu impacat. Nu accepta doar ca sa ii multumesti pe ei.

Varsator

Incetineste putin ritmul in care rezolvi sarcinile, pentru ca la un moment dat o sa te extenuezi. Iesi in oras, in parc sau mergi undeva la iarba verde.

Pesti

Un vis mai vechi este pe punctul de a deveni realitate si esti foarte emotionat. Se incheie un capitol important din viata ta si urmeaza un altul care se va intinde pe mai multi ani.

Berbec

Vocea interioara iti sugereaza ca este nevoie de mai multa relaxare in viata ta si ca trebuie sa te coordonezi mai bine cu unii dintre prieteni pentru a reusi sa va intalniti.

Taur

Cineva te incurajeaza sa indraznesti mai mult decat in prezent. Vorbele sale te motiveaza si o sa faci un prim pas in acest sens. Partenerul de viata va fi foarte mandru de tine.

Gemeni

Experimentezi niste emotii care te fac sa fii putin confuz. Inainte sa spui ceva de care nu esti foarte sigur, mai bine asteapta pana se lamureste totul, chiar daca simti ca bati pasul pe loc.

 

Sursa: ziare.com

%d blogeri au apreciat: