Connect with us

Horoscop

Horoscop-duminică, 14 mai 2017

Published

on

Taur. Sunteți într-o formă intelectuala deosebită. Aveți un spirit de inițiativă cu care reușiți să vă impresionați colaboratorii. Aveți succes pe toate planurile și sunt șanse să câștigati bine. Vă sfătuim să vă faceți un program riguros, ca să nu vă risipiți energia. Ar fi bine să țineti cont și de părerile partenerului de viață.

 

Gemeni. Aveți parte de schimbări importante pe plan profesional și în relațiile sociale. La serviciu găsiți solutii originale, acceptate de șefi și colegi. După-amiază vă vin în vizită câțiva prieteni. Vă sfătuim să fiți cumpătat, ca să nu aveți probleme cu sănătatea. Ar fi bine să acordați mai multă atenție persoanei iubite.

 

Rac. Dimineața descoperiți că o afacere în care nu v-ați pus prea mari speranțe urmează să vă aducă beneficii importante. Este posibil să vi se propună o colaborare. Vă recomandăm să nu acceptați. V-ar lua prea mult timp, iar partenerul de viață v-ar reproșa că neglijați și mai mult familia.

 

Leu. Se ivește ocazia să vă asociați într-o afacere sau vi se propune un nou loc de muncă. Vă sfătuim să nu luați o hotărâre definitivă fără să cunoașteți toate avantajele și dezavantajele. Ar fi bine să vă consultați și cu o persoană în vârstă, cu mai multă experiență. După-amiază, intuiția vă ajută să luați o decizie inspirată pentru cămin.

 

Fecioară. Aveți succes la o întâlnire cu persoane importante, iar cei din jur vă apreciază ideile. Este o zi bună pentru consolidarea relațiilor și aveți ocazia să vă faceți noi prieteni. Vă recomandăm să ascultați și de părerile celor din jur pentru că vă pot fi de folos.

 

 

Balanță. Dimineața sunteți obligat să faceți cheltuieli neprevăzute, dar apreciate de familie. După-amiază s-ar putea să vă schimbați programul în ultimul moment. Se pare că trebuie să vă ocupați de o rudă bolnavă. Pentru a face față tuturor problemelor, vă sfătuim să nu vă pripiți.

 

Scorpion. Dacă vi se propune o colaborare, vă recomandăm să nu refuzați. Sunt șanse să vă îmbunătățiți sensibil situatia financiară. Vă puteți ocupa de afaceri. Aveți șanse mari să obțineți venituri suplimentare, dar vă sfătuim să vă abțineti de la orice fel de speculații.

 

Săgetător. Dimineața survin evenimente neașteptate, care vă dau peste cap toate planurile. Este posibil să fiți luat prin surprindere de niște musafiri din altă localitate. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să încercați să fiți o gazdă primitoare. În partea a doua a zilei, cineva cu experiență vă oferă sfaturi pentru afaceri.

 

Capricorn. Dimineața înregistrați un succes care vă întărește convingerea că parcurgeți o perioadă favorabilă. Aveți ocazia să începeți o afacere profitabilă. Ca să nu riscați nimic, vă recomandăm să acceptați ajutorul unui prieten apropiat. Relațiile cu persoana iubită sunt foarte bune. Evitați discuțiile în contradictoriu cu membrii mai tineri ai familiei!

 

Vărsător. S-ar putea să ajungeți la un punct de cotitură în viață, care să vă aducă multe bucurii. Sociabilitatea și forma intelectuală în care vă aflați vă asigură succesul pe plan profesional și social. Vă sfătuim să vă bazați pe intuiție, mai ales după-amiază, când trebuie să luați o decizie importantă în ceea ce privește relațiile sentimentale.

 

Pești. Aveți un succes remarcabil pe plan social și material. Vă sfătuim să profitați de șansele care vi se oferă, dar aveți grijă să vă nu forțați norocul! După-amiază, s-ar putea să plecați într-o călătorie neprevăzută, în care puteți obține câștiguri importante. Aveți mare grijă de acte!

 

Berbec. După o perioadă dificilă pe plan sentimental și financiar, aveți un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Nu încercați să vă impuneți punctul de vedere! Riscați să vă dezamăgiți partenerii. După-amiază aflați că urmează să plecați într-o călătorie în interes de serviciu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro