Connect with us

Horoscop

Horoscop-duminică, 16 aprilie 2017

Published

on

Berbec. Aveți ocazia să rezolvați o problemă sentimentală, cu ajutorul unei rude mai în vârstă. Pentru aceasta, trebuie să aveți încredere și să vă temperați orgoliul. După-amiază s-ar putea să aflați că o cunoștință s-a îmbolnăvit și să fiți nevoit să vă schimbați programul.

 

Taur. Vă indispune un eșec în afaceri sau o colaborare care se încheie prost. În ultima vreme, aveți impresia că nu vă reușește nimic și că toate vă sunt potrivnice. Nu mai fiți atât de pesimist! Ar fi bine să vă relaxați mai mult.

 

Gemeni. Nici nu ați terminat bine o lucrare importantă și deja vă gândiți să începeti alta, spre nemulțumirea întregii familii. Vă sfătuim să nu exagerați cu munca. Acordați-le mai multă atenție celor apropiați! Ar fi bine să recuperați orele de somn pe care le-ați pierdut în ultima vreme.

 

Rac. S-ar putea să ratați un obiectiv important și să deveniți irascibil. Vă sfătuim să nu vă descărcați nervii pe familie. Mai bine căutați cauzele eșecului! Ar fi bine să țineți cont de sfaturile partenerului de viață.

 

Leu. Este posibil să aveți mici divergențe cu partenerul de viață, care vă reproșează lipsa de afectivitate și că acordați afacerilor prea multă importanță. Nu încercați să obțineți bani prin orice mijloace! Vă sfătuim să nu neglijați odihna și relaxarea.

 

Fecioară. Aveți sentimentul că un partener de afaceri încearcă să vă tragă pe sfoară și sunteți pus pe ceartă. Vă sfătuim să discutați calm, până lămuriți situația. Spre seară vă vizitează un prieten apropiat, care reușește să vă redea buna dispoziție.

 

Balanță. Vă confruntați cu dificultăți pe plan sentimental și sunteți nevoit să luați o decizie importantă. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Munca din ultima vreme își arată rezultatele. Încep să apară satisfacțiile materiale. Evitați speculațiile!

 

Scorpion. S-ar putea să plecați într-o călătorie. Puteți fi optimist, totul va decurge conform planurilor. Relațiile cu prietenii sunt foarte bune. Este posibil ca partenerul de viață să se supere dacă refuzați ajutorul unei rude. Fiți mai diplomat!

 

Săgetător. Aveți ocazia să intrați într-o afacere, dar vă sfătuim să nu vă grăbiți. S-ar putea să fiți confuz și să nu luați decizii inspirate. Aveți șanse de reușită dacă vă stăpâniți impulsivitatea și dați dovadă de răbdare.

 

Capricorn. Din cauza dificultăților financiare, nu vă simțiți în largul dumneavoastră. Evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că se poate ajunge la certuri! Vă puteți baza pe intuiție.

 

 

Vărsător. S-ar putea să vă certați cu partenerul de viață, pentru că refuzați să mergeți în vizită la rude. Se pare că nu aveți succes nici în afaceri. În această conjunctură nefavorabilă, vă sfătuim să vă păstrați calmul și să încercați să vă relaxați. Evitați speculațiile financiare!

 

Pești. Schimbările de la locul de muncă vă nemulțumesc. Vă recomandăm să vă stăpâniți nervozitatea, pentru că riscați să complicați situația și mai mult. O rudă mai în vârstă încearcă să-și impună punctul de vedere. Vă stă în putere să evitați un conflict. Încercați să vă odihniți mai mult!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro