Connect with us

Horoscop

Horoscop-duminică, 18 decembrie 2016

Published

on

SagetatorSăgetător. Este posibil să începeți un nou proiect profesional, de pe urma căruia veți câștiga bine. La nevoie, nu ezitați să apelați la ajutorul prietenilor! Vă sfătuim să fiți cât mai calm în toate discuțiile și negocierile. Azi certurile pot izbucni din orice. După-amiază s-ar putea să vă întâlniți cu un prieten de la care aflați că o cunoștință a avut un accident.

 

CapricornCapricorn. În prima parte a zilei s-ar putea să fiți nevoit să renunțați la o actiune în interesul personal sau al familiei.O rudă mai în vârstă nu poate sau nu vrea să vă ajute. Nu este momentul să provocați o discuție, fiindcă se poate ajunge foarte ușor la ceartă. În plan profesional este o zi bună pentru reorganizarea modului de lucru și pentru a face ordine în documente și fișiere.

 

 

VarsatorVărsător. S-ar putea să fiți lăudat de superiori pentru seriozitatea cu care vă îndepliniți sarcinile. Evenimente neprevăzute ar putea provoca o întârziere care vă afectează un proiect de afaceri. Este recomandat să evitați întâlnirile cu prietenii ți să fiți foarte atent dacă conduceți mașina, fiindcă sunteți predispus la mici accidente.

 

PestiPești. Aveți tendința de a deveni irascibil, probabil din cauza oboselii. Este recomandat să evitați discuțiile pe subiectecte delicate, pentru că azi riscul ca acestea să degenereze în ceartă este considerabil.Ar fi bine să vă menajați și să amânați activitățile și deciziile importante. În plan financiar nu este o zi bună pentru speculații sau pentru orice fel de actiuni riscante.

 

BerbecBerbec. Dimineața s-ar putea să fiți iritat din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să discutați cât mai calm, fiindcă orice confruntare poate degenera ușor în ceartă. Dacă trebuie să circulați cu masina, fiți foarte atent! Azi riscul de accidente este mai mare decât de obicei.

 

TaurTaur. S-ar putea să vă confruntați cu mici întârzieri cauzate de evenimente neprevăzute. Este recomandabil să amânați deciziile și discuțiile importante și să vă păstrați calmul. Spre seară, nemulțumirile din prima parte a zilei dispar și, odată cu ele, starea de iritare.

 

 

GemeniGemeni. La locul de muncă sau în afaceri, se pare că sunteți stresat fiindcă nu primiți sprijinul pe care contați din partea colegilor sau a partenerilor. Aveți grijă să nu îi jigniți pe cei din jur! Seara s-ar putea să aflați că un prieten a fost implicat într-un accident de circulație.

 

RacRac. Dimineața s-ar putea să vă enervați la serviciu din cauză că primiți sarcini suplimentare. Vă recomandăm să fiți prudent. S-ar putea ca șeful să nu fie în toane prea bune. În a doua parte a zilei, aveți grijă să nu vă descărcați nervii acasă! Încercați să vă destindeți!

 

LeuLeu. Se pare că trebuie să plecați într-o călătorie de afaceri care nu suportă amânare. Partenerul ar putea fi nemulțumit din cauză că astfel ați fi nevoit să neglijați problemele curente. Discutați cât mai calm, pentru a evita o ceartă care nu ar rezolva nimic!Ar fi bine să acordați mai multă atenție problemelor casnice și familiei.

 

FecioaraFecioară. S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că ați cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie acum. Astăzi este recomandat să evitați speculațiile financiare, fiindcă există riscul să ajungeți într-o situație neplacută. Fiți foarte atent cum vă purtați cu prietenii!

 

 

 

Balanta 1Balanță. S-ar putea să fiți implicat într-un scandal la serviciu din cauza bârfelor unui coleg. Vă recomandăm să vă stăpâniți nervozitatea, pentru că neînțelegerile se vor lămuri repede. După-amiază este posibil să intrați în posesia unei sume de bani cu care vă rezolvați o parte din problemele financiare.

 

 

ScorpionScorpion. Astăzi nu este indicat să circulați cu mașina, pentru că există pericolul să fiți implicat într-un accident. Dacă nu aveți încotro, vă sfătuim să fiți foarte atent și prudent. În tot ce faceți, amintiți-vă că graba strică treaba! Puteți să vă bazați pe intuiție.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro

 

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON