Connect with us

Horoscop

Horoscop-duminică, 19 februarie 2017

Published

on

Horoscop-duminică, 19 februarie 2017

Vărsător. Se pare ca aveți planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reușiți să vedeți semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveți mai multă răbdare și să vă organizați cât mai bine munca. Ar fi bine să acceptați sugestiile unei femei mai în vârstă.

 


Pești.
Dimineața s-ar putea să fiți irascibil și greu de mulțumit. Încercați să depășiți cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relațiile cu ceilalți! Vă recomandăm să fiți cât mai diplomat și mai cooperant în relațiile cu colegii. Spre seară, un prieten v-ar putea da o veste bună cu care reușește să vă ridice moralul.

 

Berbec. Se pare că nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Sunteți irascibil și nu prea aveți chef de vorbă. Amânați cumpărăturile și investițiile! Există riscul să luați decizii păguboase. Pe plan sentimental, totul ar trebui să decurgă fără probleme. Vă sfătuim doar să acordați mai multă atenție persoanei iubite.

 

Taur. Încercați să nu vă asumați prea multe responsabilități azi! Riscați să nu vă iasă mare lucru. Este posibil să primiți o mână de ajutor de unde nu vă așteptați. Spre seară, s-ar putea să vă întâlniți cu prietenii și să uitați de toate problemele de peste zi.

 

 

Gemeni. Dimineața aveți tendința să fiți cam confuz și nu este exclus să aveți dificultăți de comunicare. Nici intuiția nu pare să vă ajute prea mult, așa că ar fi bine să fiți prudent și să nu vă asumați niciun risc. Vă sfătuim să nu neglijați odihna. Aveți nevoie să vă reîncarcați bateriile.

 

Rac. Nu este o zi favorabilă pentru investiții și planuri de viitor. În schimb, relațiile sentimentale ar trebui să decurgă fără probleme și v-ar putea oferi satisfacții deosebite. Este recomandat să evitați speculațiile și afacerile de o legalitate indoielnică, pentru că riscurile sunt mult mai mari decât de obicei.

 

 

Leu. Nu este momentul să începeți activități dificile, pentru că se pare ca simțul practic este redus. Azi ar fi bine să nu luați nicio inițiativă la serviciu sau în afaceri fiindcă riscați să nu fiți prea inspirat. Este o zi bună pentru relaxare și pentru odihnă activă.

 

Fecioară. Dimineața s-ar putea să constatați că nu prea reușiți să vă concentrați. Capacitatea de comunicare ar putea fi, de asemenea, afectată. Este momentul să vă detașați puțin și să vă puneți ordine în gânduri și idei. Dacă doriți să cumpărați ceva de valoare, nu încercați să-i faceți partenerului de viață o surpriză! Sfătuiți-vă înainte de a da banii!

 

 

Balanță. Deși vă simțiți în formă, s-ar putea să descoperiți că nu prea aveți spor și că nu vă reușește mai nimic. De vină ar putea fi simțul practic diminuat. Vă sfătuim să nu forțați lucrurile, pentru că riscați să provocați conflicte cu colegii sau cu partenerul de viață.

 

 

Scorpion. S-ar putea să primiți o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie și să începeți să vă faceți planuri. Ar fi bine să nu vă pripiți, pentru că azi vă lipsește simțul practic și riscați să luați decizii neinspirate. Vă recomandăm să vă consultați cu partenerul de viață.

 

 

Săgetător. Dimineața s-ar putea să aveți probleme la serviciu din cauză că nu reușiți să vă concentrați. Vă sfătuim să nu dați atenție barfelor din jur, pentru că riscați să declanșați conflicte pe termen lung. După-amiază aveți toate șansele să vă reveniți. Nu este exclus să petreceți o seară romantică.

 

 

Capricorn. În prima parte a zilei aveți tendința de a fi confuz și morocănos. Vă recomandăm să nu vă asumați riscuri, pentru că șansele de reușită sunt minime. Dacă aveți ocazia să vă relaxați într-un fel sau altul, nu stați pe gânduri! Ar fi bine să vă menajați sănătatea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro