Connect with us

Horoscop

Horoscop-duminică, 19 martie 2017

Published

on

Pești. Este posibil să primiți un cadou de la persoana iubită și să fiți invitat într-o călătorie împreună cu prietenii. În partea a doua a zilei s-ar putea să fiți nevoit să luați o decizie importantă pe plan sentimental. O veste neplăcută din cursul serii v-ar putea determina să vă modificați programul pentru mâine.

 

Berbec. Aveți șanse mari de succes în afaceri, dar se pare că sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte. O persoană mai în vârstă care vă apreciază corectitudinea este dispusă să vă acorde un sprijin consistent. În partea a doua a zilei este posibil să întâmpinați probleme în plan sentimental. Le puteți rezolva, cel puțin parțial, dând dovadă de diplomație și înțelegere.

 

Taur. Este posibil ca un vecin sau un prieten apropiat să vă invite la o întrunire. Deși invitația vă cam încurcă planurile, merită să o acceptați fiindcă sunt șanse să faceți cunoștință cu o persoană deosebită cu care veți lega o prietenie durabilă. Vă puteți baza pe intuiție, dar ar fi bine să ascultați și sfaturile prietenilor.

 

Gemeni. Chiar dacă sunteți preocupat de probleme personale presante, ar fi bine să acordați mai multă atenție relațiilor cu persoana iubită. O ieșire în doi v-ar ajuta să vă deconectați de la problemele cotidiene și v-ar apropia mai mult de partenerul de viață. Vă sfătuim să amânați pe altă zi schimbările pe care v-ați propus să le faceți astăzi.

 

Rac. Sunteți în formă și aveți posibilitatea să rezolvați o problemă financiară a familiei. Puteți să vă ocupați de probleme serioase din domeniul afacerilor și să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Este o zi bună și pentru comunicarea cu persoanele mai în vârstă.

 

Leu. Este posibil ca o persoană dragă din familie să vă ofere un cadou de care vă bucurați în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelentă azi și vă ajută să rezolvați o problemă financiară. În partea a doua a zilei, un prieten v-ar putea invita la o petrecere. Vă sfătuim să fiți cumpătat.

 

Fecioară. În cursul dimineții este posibil să luați o decizie în urma căreia sunteți nevoit să vă schimbați programul. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor financiare, dar vă recomandăm să evitați speculațiile de orice fel. Prietenii v-ar putea invita să participați la organizarea unui eveniment interesant. Puteți să vă bazați pe intuiție.

 

Balanță. Capacitatea de comunicare este azi la cote înalte. Prin urmare, este o zi bună pentru negocieri în afaceri și pentru discutarea chestiunilor delicate în plan sentimental și în familie. Este posibil să fiți nevoit să vă planificați o călătorie în interes familial. Puteți avea câștiguri importante din activități comerciale.

 

Scorpion. Aveți șanse mari de succes într-o călătorie în interes profesional. Vă sfătuim să aveți răbdare și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerii. În partea a doua a zilei, aveți posibilitatea să rezolvați o problemă sentimentală mai veche. Din punct de vedere financiar nu ar trebui să aveți motive de îngrijorare.

 

Săgetător. Se pare că trebuie să luați o decizie importantă în privința relațiilor cu persoana iubită. În prima parte a zilei sunteți tentat să vă implicați în mai multe activități în același timp. Puteți să vă bazati pe ajutorul prietenilor. Aveți posibilitatea să obțineți câștiguri financiare, dar nu din speculații.

 

Capricorn. S-ar putea să plecați într-o călătorie neprevăzută în interes familial. Este o zi favorabilă comunicării și negocierilor. Aveți șanse să finalizați o lucrare în care ați investit bani și efort. Evitați discuțiile în contradictoriu cu un bărbat mai în vârstă!

 

Vărsător. Ziua de azi este favorabilă comunicării și călătoriilor în interes de afaceri. Pe plan sentimental este posibil să luați o decizie care va determina schimbări benefice pe termen lung. Seara s-ar putea să fiți invitat la prieteni. Nu neglijați odihna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro