Connect with us

Horoscop

Horoscop-duminică, 2 aprilie 2017

Published

on

Berbec. S-ar putea să vă confruntați cu dificultăți financiare de scurtă durată. Ați face bine să fiți mai optimist și mai destins. Dacă sunteți prea încordat, riscați să tensionați relațiile cu cei din jur. Nu este o zi bună pentru examene și călătorii. După-amiază puteți petrece momente plăcute alături de persoana iubită.

 

Taur. Dimineața s-ar putea să vă loviți de o serie întreagă de dificultăți și să aveți impresia că vă zbateți degeaba. Cei din jur sunt dispuși să vă ajute. Partenerul de viață vă susține. După-amiază, sunt șanse să rezolvați împreună o problemă arzătoare.

Gemeni. Este posibil să renunțați la o călătorie din cauza unei mici probleme de sănătate. Sunteți predispus la tulburări digestive care se pot rezolva rapid, cu un regim adecvat. Se pare că relațiile cu partenerul de viață sunt tensionate din cauza unei rude care încearcă să se bage între voi. Încercați să rezolvați totul cu calm!

 

Rac. Se pare că v-ați propus să începeți o activitate nouă, dar sunteți prea nerăbdător. Din cauza agitației, riscați să pierdeți timp prețios. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii. Concentrați-vă asupra problemelor urgente! Astăzi sunt favorizate relațiile cu persoanele mai tinere.

 

Leu. Fiți foarte atent cu colegii și cu partenerii de afaceri, pentru că există riscul să aveți probleme de comunicare. Nu este cazul să vă îngrijorați din cauza dificultăților financiare de moment. S-ar putea să vă ajute o persoană mai în vârstă din familie. După-amiază este posibil să primiți o veste neplăcută de la o rudă de departe.

 

Fecioară. Este posibil să treceți printr-o perioadă dificilă din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să apelați la ajutorul unui prieten. Ca să depășiți toate obstacolele, este indicat să aveți răbdare și să nu fiți impulsiv.

 

Balanță. Este posibil să aveți o nereușită în afaceri și să fiți dezamăgit. Nu este cazul să vă întristați, vor apărea curând alte oportunități. S-ar putea să întâmpinați câteva dificultăți din cauza unor probleme de comunicare. Vă recomandăm să fiți mai răbdător și să evitați speculațiile.

 

Scorpion. S-ar putea ca un prieten de familie să vă propună o colaborare. Vă sfătuim să o acceptați, chiar dacă beneficiile nu se anunță foarte mari. Consultați-vă și cu partenerul de viață! Ar fi bine să vă odihniți mai mult.

 

Săgetător. Dimineața s-ar putea să resimțiți o stare de confuzie care vă face să întârziați cu lucrările de serviciu. Nu provocați discuții aprinse cu superiorii! Totul va reveni curând la normal și veți recupera terenul pierdut. Spre seară vă regăsiți buna dispoziție în cadrul unei întâlniri cu prietenii.

 

Capricorn. Este posibil să plecați într-o călătorie în care puteți avea mari satisfacții profesionale. Vă sfătuim să aveți grijă de bagaje, ca să nu pierdeți ceva important. Relațiile cu colegii ar trebui să fie excelente. Din punct de vedere financiar nu se întrevede nicio problemă deosebită. Fiți mai atent cu partenerul de viață.

 

Vărsător. Se anunță o zi încărcată, așa că vă sfătuim să vă concentrați asupra chestiunilor prioritare. După-amiază este posibil să vă schimbați programul și să vă ocupați de o problema a partenerului de viață. S-ar putea să fiți nevoit să cheltuiți o sumă importantă pentru a repara ceva în casă. Nu are rost să vă enervați.

 

Pești. La serviciu sunteți predispus să faceți greșeli din cauza cărora acumulați întârzieri. Vă sfătuim să nu vă enervați și să acceptați ajutorul colegilor. Ieșiți în lume! Aveți șanse să întâlniți persoane care ar putea deveni importante pentru dumneavoastră în viitor. Vă sfătuim să vă menajați, altfel riscați să vă surmenați.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro