Connect with us

Evenimente

Horoscop – duminica, 21 ianuarie

Previziuni astrale pentru duminica, 21 ianuarie 2018.

Published

on

BERBEC
Un prieten nu îşi respectă promisiunea făcută cu puţin timp în urmă, ceea ce vă irită peste măsură. Nu are rost să vă enervaţi, mai ales că întârzierea s-ar putea să aibă cauze obiective.

TAUR
Astăzi nu este indicat să vă ocupaţi de probleme care necesită mult tact. Sunteţi irascibil şi nu reuşiţi să fiţi convingător.

GEMENI
Aveţi de gând să vă asumaţi prea multe responsabilităţi şi s-ar putea să nu le faceţi faţă singur. Nu este o zi buna pentru afaceri. Riscaţi să înregistraţi pierderi financiare.

RAC
În prima parte a zilei este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare, ce vă pot afecta relaţiile sociale şi sentimentale.

LEU
Vă dedicaţi unor activităţi intelectuale, cu riscul de a vă îndepărta de prieteni, dar satisfacţia morală este deosebită. Reuşiţi să rezolvaţi toate problemele familiei.

FECIOARĂ
Resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. Din cauza dificultăţilor de comunicare, este indicat să amânaţi întâlnirile programate pentru azi.

BALANŢĂ
S-ar putea să fiţi indispus din cauza unor mici probleme de sănătate şi să deveniţi mai puţin sociabil. Nu refuzaţi comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viaţă.

SCORPION
Şansele de a obţine câştiguri financiare sunt mici. Relaţiile sentimentale pot fi excelente, dacă acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

SĂGETĂTOR
S-ar putea să suferiţi pierderi financiare ca urmare a eşecului unei afaceri în care v-aţi pus mari speranţe. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate şi din cauza dificultăţilor de comunicare.

CAPRICORN
Deveniţi irascibil din cauza problemelor financiare. Dacă nu vă temperaţi nervozitatea, riscaţi să jigniţi un prieten. Nu este o zi bună pentru a susţine examene sau proiecte şi nici pentru călătorii.

VĂRSĂTOR
Întâmpinaţi mai multe obstacole şi aveţi impresia că vă irosiţi energia, ceea ce vă creează o stare de nervozitate. Cei din jur vă înţeleg şi încearcă să vă ajute.

PEŞTI
Aveţi tendinţa de a reacţiona impulsiv şi riscaţi să vă îndepărtaţi partenerii de afaceri şi prietenii. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie.

 

ULTIMA ORĂ

blue solar panel board blue solar panel board
Regional6 ore ago

DOLJ: Centrala electrică de la Făcăi produce energie verde (AUDIO)

Centrala electrică de la Făcăi, județul Dolj, a început să producă energie verde. Sistemul bazat pe panouri fotovoltaice instalat aici...

Regional6 ore ago

AJPIS a început virarea banilor pentru doljenii care beneficiază de venitul minim de incluziune

Peste 12 mii de doljeni beneficiază de venit minim de incluziune, iar Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială a...

person holding baby s hand person holding baby s hand
Regional6 ore ago

Olt: Stimulent financiar pentru copiii nou-născuți în acest an (AUDIO)

La Brastavățu, județul Olt, familiile vor primi un stimulent financiar pentru copiii nou-născuți în acest an. Hotărârea a fost adoptată...

Regional7 ore ago

Peștera Gramei ar putea fi inclusă în circuitul turistic (AUDIO)

Peștera Gramei, situată în raza comunei mehedințene Podeni, ar putea fi inclusă în circuitul turistic, au anunțat reprezentanți ai Consiliului...

Regional7 ore ago

Încă un pas important pentru realizarea drumului de mare viteză Craiova – Târgu Jiu

Joi, 22 februarie, Consiliul Tehnico-Economic al Ministerului Transporturilor a avizat studiul de fezabilitate, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Gorj. Conexiunea dintre...

Regional7 ore ago

Autoritățile doljene au scos la licitaţie lucrările de restaurare a Casei Memoriale „Elena Farago” din Craiova

În acest sens, Consiliul Județean a alocat 4,5 milioane lei, prin PNRR. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor...

Regional7 ore ago

Protest Promedica (AUDIO)

Biologi, chimişti şi farmacişti, printre care și cei din Dolj, pichetează vineri, 23 februarie, timp de două ore, sediul Ministerului...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON