Connect with us

Evenimente

Horoscop – duminica, 24 iunie

Previziuni astrale pentru duminica, 24 iunie 2018.

Published

on

BERBEC
Vă bucurați din plin de relația cu persoana iubită. Vă simțiți apreciați și iubiți, iar ziua s-ar putea încheia cu o cină romantică.

TAUR
Se pot clarifica anumite situații care v-au dat de gândit, cum ar fi cele legate de acte, de administrarea unor bunuri ale familiei sau de un cadou promis pe care l-ați tot așteptat.

GEMENI
Sunteți plini de energie și în acest ton simțiți nevoia de o schimbare în plan sentimental. V-ați săturat să așteptați așa că vă declarați iubirea sus și tare spre surprinderea tuturor.

RAC 

Ziua de azi nu va fi una de notă zece din cauza unui amic care nu și-a ținut o promisiune și ați intrat într-o încurcătură. Ajutorul vine din partea unui alt amic, așa că până seara o să rezolvați toate problemele.

LEU

Ați primit câteva propuneri de colaborare și nu știți pe care să o acceptați, deoarece toate sunt tentante. Însă doar una poate fi luată în serios și vă va aduce beneficii și pe viitor.

FECIOARĂ

Aveți multă energie și nici voi nu știți de unde. Optimismul vă ajută și în viața de familie.

BALANȚĂ

Vreți neapărat să faceți ceva pentru o persoană dragă. Depuneți mult efort pentru a pune la cale o surpriză, iar efectul va fi unul pe măsură.

SCORPION

Sunteți foarte eficienți. Astăzi o să reușiți să duceți la bun sfârșit ceva la care lucrați de multă vreme. Este o mare realizare pentru voi și merită să fie sărbătorită.

SĂGETĂTOR

Se anunță o zi relaxantă pentru voi. Ieșiți în oraș, socializați, vă bucurați de compania prietenilor și a familiei și vă faceți planuri pentru o mică excursie.

CAPRICORN

Aveți multe treburi de rezolvat astăzi așa că toată ziua veți fi agitați și vorbăreți.  Cu răbdare și calm veți duce totul la bun sfârșit.

VĂRSĂTOR

Un mic detaliu pe care nu îl considerați important vă pune pe jar și vă acaparează toată atenția. E ca o ghicitoare în spatele căreia se află  mult .

PEȘTI

Ziua poate aduce schimbări benefice pentru voi, dar doar dacă sunteți atenți la tot ceea ce se întâmplă în  jur și acționați rapid.  De  data asta norocul vi-l faceți singuri.

 

sursa: Bucuresti FM