Connect with us

Horoscop

Horoscop-duminică, 24 septembrie 2017

Published

on

Balanță. Aveți ocazia să faceți schimbari importante în relația cu persoana iubită și în plan social. Colaborați foarte bine cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri și puteți avea succes în societate. Este recomandabil să evitați exagerările și să nu vă asumați riscuri, fiindcă puteți să vă alegeți cu pierderi materiale importante.

 

Scorpion. Deși se întrevede o zi încărcată, sunteți capabil să faceți față cu succes tuturor problemelor. Situația financiară pare să nu fie foarte bună, dar acest lucru vă motivează și mai mult. Astăzi puteți să vă bazați pe intuiție dar, pentru hotărârile importante privind familia și căminul, vă recomandăm să vă consultați și cu partenerul de viață.

 

Săgetător. Intuiția și claritatea în gândire vă ajută să rezolvați o problemă sentimentală care vă preocupă de ceva vreme. În prima parte a zilei, o persoană apropiată v-ar putea propune să vă asociați într-o afacere nouă. Vă sfătuim să luați în considerare propunerea, pentru că pare să ofere perspective frumoase. După-amiază este posibil să participați la o întrunire cu prietenii, împreună cu partenerul de viață.

 

Capricorn. Puteți avea succes într-o scurtă călătorie în interes profesional sau de afaceri. Vă sfătuim să fiți prudent și să evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii sau cu partenerii de afaceri. În a doua parte a zilei aveți șanse să clarificați o problemă sentimentală mai veche. În plan financiar nu se întrevăd probleme deosebite. Este indicat, totuși, să fiți cumpătat cu cheltuielile.

 

Vărsător. Este posibil să aibă loc schimbări importante, mai ales pe plan social și sentimental. Colaborați foarte bine cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri și aveți ocazia să faceți cunoștință cu persoane importante. După-amiază puteți lua o decizie importantă privind o investiție pentru cămin. Vă sfătuim să tineți cont de ideile partenerului de viață. Spre seară s-ar putea să primiți o veste bună de la un prieten de familie.

 

Pești. Este posibil să survină evenimente neașteptate, care vă obligă să vă modificați programul. Schimbările, deși par neplăcute, sunt de fapt în avantajul dumneavoastră. Aveți ocazia să faceți cunoștință cu o persoană mai în vârstă care vă poate ajuta să rezolvați o problemă profesională. Vă recomandăm să vă consultați cu partenerul de viață în problemele casei. Evitați discuțiile aprinse cu o femeie!

 

Berbec. Se pare că astăzi aveți multe probleme de rezolvat. Aveți posibilitatea să faceți în locuință anumite schimbări care vor contribui la îmbunătățirea confortului. După-amiază ați putea fi tentat să cumpărați un obiect de valoare. Vă recomandăm sț nu vă grăbiți, pentru că nu este o zi favorabilă investițiilor. Nu neglijați odihna!

 

Taur. Se pare că sunteți în formă și plin de energie și sunt șanse să finalizați o lucrare importantă. După-amiază aveți ocazia să vă afirmați în societate. S-ar putea să luați inițiative pentru care veți fi admirat. Aveți grijă să nu neglijați problemele de familie!

 

Gemeni. În prima parte a zilei este foarte posibil să fiți într-o stare de spirit excelentă, iar relațiile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri ar trebui să decurgă fără probleme. Aveți șanse de reușită mai ales în activitățile casnice și în societate. Singurul lucru care v-ar putea nemulțumi este situația financiară. În cursul serii este posibil să participați la o întrunire cu persoane apropiate. Vă recomandăm să evitați glumele riscante.

 

Rac. În prima parte a zilei este posibil ca relația cu persoana iubită să fie ușor tensionată. Cauza pare să fie o neînțelegere care pornește de la bârfele unei persoane invidioase. Sunt șanse să lămuriți totul destul de ușor. S-ar putea ca o investiție pe care ați făcut-o cu ceva timp în urmă să se dovedească inspirată și să înceapă să producă beneficii mai mari decât v-ați așteptat. Aveți grijă să nu vă extenuați!

 

Leu. La locul de muncă sau în afaceri, rezultatele eforturilor depuse în ultima vreme v-ar putea atrage respectul colegilor și laudele superiorilor. Aveți șanse să realizați fără mari dificultăți tot ce v-ați propus pentru azi. Pe plan financiar s-ar putea să nu stați tocmai bine, dar sunteți hotărât să găsiți noi surse de venituri. Este momentul să reluați legăturile cu vechi prieteni sau parteneri de afaceri.

 

Fecioară. Sunteți plin de energie și aveți șanse să finalizați tot ce v-ați propus pentru azi. În prima parte a zilei aveți ocazia să vă afirmați pe plan social. Relațiile cu persoana iubită și cu prietenii ar trebui să fie foarte bune. Având în vedere că sunteți predispus la probleme digestive, vă sfătuim să evitați excesele alimentare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON