Connect with us

Horoscop

Horoscop-duminică, 28 mai 2017

Published

on

Gemeni. Sunteți foarte bine dispus și decideți că este momentul să faceți o investiție pentru casă. După-amiază s-ar putea să faceți un drum care vă va trezi amintiri deosebit de plăcute. Este posibil să vi se propună să vă asociați într-o afacere. Nu încercați să obțineți mai mult decât vi se cuvine!

 

Rac. Este o zi bună pentru a face schimbări importante pe plan sentimental. Sunt favorizate parteneriatele și întâlnirile romantice. Puteți să vă faceți planuri de viitor, dar este recomandat să fiți cât mai pragmatic. Vă sfătuim să ascultați sfaturile unei persoane cu experiență. Spre seară vă puteți aștepta la o veste bună din partea unui prieten.

 

Leu. S-ar putea să plecați într-o călătorie de afaceri și să aveți un succes deosebit. Singura condiție este să aveți răbdare și să nu vă certați cu un partener de afaceri. După-amiază s-ar putea să fiți cuprins de reverii și să petreceți momente plăcute alături de persoana iubită. Vă sfătuim să vă exprimați deschis sentimentele.

 

Fecioară. Persoana iubită ar putea să vă dea o veste care vă determină să vă schimbați programul. După-amiază aveți șanse să faceți cunoștință cu o persoană dispusă să vă ajute cu un împrumut. Vă recomandăm să nu luați decizii în grabă. Evitați orice fel de speculații!

 

Balanță. Aveți șanse să primiți o sumă importantă și să vă redresați situația financiară. S-ar putea să fie vorba despre o moștenire sau un împrumut. În contextul astral de azi sunt favorizate investițiile și planurile de viitor. Vă sfătuim să vă menajați sănătatea. Nu neglijați odihna!

 

Scorpion. Este posibil să aveți dificultăți financiare, dar vă sfătuim să nu vă faceți griji. În curând vă veți descurca mai bine. Pe plan sentimental totul merge bine și parcurgeți o perioadă favorabilă activităților artistice. Vă sfătuim să nu neglijați persoanele mai tinere din familie.

 

Săgetător. Astăzi puteți să rezolvați o problemă sentimentală mai veche. Un prieten v-ar putea propune să vă asociați într-o afacere pe care a demarat-o recent. Vă recomandăm să acceptați pentru că beneficiile pot fi mari. Spre seară este posibil să mergeți împreună cu partenerul de viață într-o vizită la rude, unde depănați amintiri.

 

Capricorn. Se întrevede o zi grea, dar aveți suficientă energie și reușiți să faceți față cu succes tuturor problemelor. Pe plan financiar nu stați grozav, dar aveți încredere că munca depusă în această perioadă va da rezultate în curând. Vă sfătuim să vă bazați pe intuiție.

 

Vărsător. Parcurgeți o perioadă favorabilă, în care puteți să faceți schimbări importante pe plan sentimental și în afaceri. Este posibil să încheiați un contract important pentru viitor, dar trebuie să acceptați ajutorul prietenilor și al familiei. Ca să evitați surprizele neplăcute, vă recomandăm să aveți răbdare. Nu forțați lucrurile!

 

Pești. Sunteți ambițios și decis să finalizați tot ce ați început. Aveți ocazia să câștigați foarte bine și să vă afirmați în societate. Relațiile cu partenerul de viață sunt foarte bune. Seara puteți depăna amintiri împreună. Vă sfătuim să evitați excesele alimentare pentru că sunteți predispus la probleme digestive.

 

Berbec. Vă simțiți plin de energie și vă orientați către activități care presupun efort fizic. Vă sfătuim să nu vă suprasolicitați, ca să nu aveți probleme cu sănătatea. Spre seară este posibil să fiți invitat la o rudă mai în vârstă. Evitați discuțiile aprinse!

 

Taur. Colegii și partenerul de viață vă apreciază pentru gândurile frumoase și ideile generoase. Se pare că aveți de terminat o activitate migăloasă și vă este greu să vă descurcați singur. Vă recomandăm să acceptați ajutorul unui prieten bine intenționat. Este posibil ca situația financiară să vă nemulțumească. Aveți puțină răbdare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON