Connect with us

Horoscop

Horoscop-duminică, 5 februarie 2017

Published

on

VarsatorVărsător. Zi bună pentru a începe noi activități și pentru a face planuri de viitor. După-amiază sunteți tentat să cheltuiți mai mult decât vă permite bugetul familiei. Fiți cumpătat și consultați-vă cu partenerul de viață!

 

PestiPești. Capacitatea de comunicare este excelentă și vă ajută să vă afirmați în societate. Puteți să începeți o nouă afacere, cu condiția să finalizați mai întâi lucrările deja începute. Relațiile cu membrii familiei sunt foarte bune. Nu luați decizii de unul singur!

 

BerbecBerbec. La o întâlnire cu prietenii, faceți cunoștință cu o persoana mai în vârstă, care vă va ajuta în afaceri. Puteți obține beneficiile materiale scontate, dacă evitați speculațiile de orice fel, mai ales cele financiare. În partea a doua a zilei, vă ocupați de îmbunătățirea relațiilor parteneriale.

 

TaurTaur. Un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiți să luați o decizie! Vă sfătuim să analizați cu atenție propunerea, împreună cu partenerul de viață. De asemenea, ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă, cu experiență în domeniu.

 

GemeniGemeni. Aveți rezultate deosebite pe plan social și afaceri. Vă sfătuim să dați dovadă de răbdare și să nu forțați lucrurile. Spre seară primiți o veste bună de la persoana iubită, în urma căreia viața dumneavoastră se schimbă complet.

 

racRac. Este posibil să plecați într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană importantă vă destăinuie câteva secrete în domeniul afacerilor. Vă sfătuim să fiți prudent și să nu vă grăbiți în luarea unei decizii. 
Evitați speculațiile financiare, dacă nu vreți să aveți surprize neplăcute!

 

LeuLeu. Relațiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. În cursul dimineții vă întâlniți cu o veche cunoștință. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care vă frământă de mai mult timp. Puteți să vă bazați pe intuiție.

 

FecioaraFecioară. Zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social și sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, consolidarea relațiilor de prietenie și sentimentale. Este favorizată munca în echipă. Vă sfătuim să acceptați inițiativele colegilor de serviciu, pentru a rezolva repede o lucrare importantă.

 

Balanta 1Balanță. Partenerul de viață vă oferă un cadou de care vă bucurați foarte mult. Un prieten de familie vă invită să petreceți după-amiază împreună. Capacitatea de comunicare este excelentă. Reușiți să rezolvați o problemă partenerială cu care se confruntă o persoană mai tânără din anturaj.

 

ScorpionScorpion. Aveți posibilitatea să faceți schimbări importante pe plan social și în privința relațiilor sentimentale. Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investițiile pe care le faceți se vor dovedi rentabile. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune. Evitați speculațiile de orice fel!

 

SagetatorSăgetător. În cursul dimineții primiți bani dintr-o activitate extraprofesională. De asemenea, o persoană mai în vârstă vă propune o nouă colaborare. În partea a doua a zilei, împreună cu persoana iubită, faceți planuri de viitor. Nu vă pripiți în luarea deciziilor!

 

CapricornCapricorn. Sunteți hotărât să începeți o nouă etapă în viața dumneavoastră socială și profesională. Azi sunt favorizate comunicarea, relațiile cu persoanele tinere și călătoriile în interes personal. Vă puteți baza pe intuiție, dar vă sfătuim să țineți cont și de părerile partenerului de viață. Fiți prudent în privința cheltuielilor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: