Connect with us

Horoscop

Horoscop-duminică, 5 martie 2017

Published

on

Pești. Se apre că aveți o zi grea, cu multe probleme de rezolvat, dar sunteți în formă excelentă și reușiți să faceți față. Situația financiară ar putea să nu fie prea bună. Nu este cazul să vă îngrijorați, este o situație trecatoare. Nu neglijați sfaturile partenerului de viață!
Berbec. Contextul astral de azi este favorabil schimbărilor pe care v-ați propus să le faceți în plan profesional și în domeniul afacerilor. Relațiile cu partenerii de afaceri ar trebui să fie foarte bune și este un moment bun pentru a încheia contracte și pentru a semna documente importante. Vă sfătuim să aveți răbdare până când vor apărea rezultatele muncii depuse în ultima perioadă.

 

Taur. Se pare că sunteți plin de energie și puteți realiza tot ceea ce v-ați propus pentru azi. Aveți ocazia să obțineți unui câștig financiar consistent, dar și să vă afirmați în societate. Relațiile cu partenerul de viață și cu prietenii ar trebui să fie foarte bune. Vă sfătuim să fiți cumpătat și să evitați excesele alimentare, pentru că sunteți predispus la probleme digestive.

 

Gemeni. În prima parte a zilei vă simțiți plin de energie și capabil de efort fizic susținut. Vă sfătuim să nu vă supraestimați fortele, pentru că riscați să aveți probleme de sănătate. După-amiază este posibil să fiți invitat la prieteni. Aveți grijă să evitați discuțiile aprinse cu partenerul de viață!

Rac. Aveți idei valoroase, apreciate de șefi și de colegii de serviciu. Se pare că sunteți în formă și puteți să finalizați tot ce ați început. Situația financiară s-ar putea să nu fie grozavă, dar sunteți perseverent și aveți încredere în viitor.

 

Leu. Contextul astral de azi este favorabil investițiilor sau lansării unei noi afaceri. De asemenea, sunt favorizate întâlnirile romantice și călătoriile. Dacă vi se propune o colaborare, nu o refuzați! Vă sfătuim, însă, să evitați speculațiile de orice fel.

 

Fecioară. Puteți face schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales pe plan social și sentimental. Sunt favorizate relațiile de parteneriat, întâlnirile de afaceri și investițiile pentru cămin. Vă sfătuim să vă organizați riguros și să țineți cont de sfaturile partenerului de viață. Seara s-ar putea să primiți o veste bună de la o rudă apropiată.

 

Balanță. Puteți avea o reușită importantă cu prilejul unei scurte călătorii în interes de afaceri. Vă sfătuim să aveți răbdare și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri. După-amiază aveți șanse să rezolvați o problemă sentimentală mai veche.  Din punct de vedere financiar nu se întrevăd probleme deosebite.

 

Scorpion. S-ar putea să fiți nevoit să vă schimbați programul de mai multe ori, dar veți constata că schimbările vă avantajează. Aveți ocazia să faceți cunoștință cu o persoana mai în vârstă, care vă va ajuta cu sfaturi la demararea unei activități profitabile. Ar fi bine să vă consultați și cu partenerul de viață și să evitați orice fel de speculație.

 

Săgetător. În cursul dimineții este posibil să primiți o sumă de bani care redresează bugetul familiei. Ar putea fi vorba despre o moștenire sau despre un împrumut pe care l-ați solicitat cu ceva timp în urmă. Astăzi sunt favorizate planurile de viitor și investițiile pe termen lung. Menajați-vă sănatătea și odiniți-vă mai mult!

 

Capricorn. Se pare că întâmpinați dificultăți financiare, însă sunteți capabil să le depășiți destul de ușor. Traversați o perioadă favorabilă inspirației artistice. Creativitatea și originalitatea de care dispuneți vă pot aduce un succes neașteptat în societate. Nu neglijați problemele persoanelor mai tinere din familie!

 

Vărsător. Aveți ocazia să rezolvați o problemă de natură sentimentală. În cursul dimineții, un prieten v-ar putea propune să vă asociați într-o afacere pe care a demarat-o cu puțin timp în urmă. Nu vă grăbiți să refuzați propunerea! Sunt șanse să fie profitabilă pentru amândoi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro