Connect with us

Horoscop

Horoscop-duminică, 6 august 2017

Published

on

Leu. Partenerul de viață v-ar putea reproșa că nu acordați suficientă atenție problemelor familiei. Puteți să detensionați destul de ușor atmosfera,dând dovadă de tact și înțelegere. În a doua parte a zilei este posibil să constatați că o afacere la care munciți de mult timp începe să dea rezultate.

 

Fecioară. Este posibil ca persoana iubită să vă înțeleagă greșit dorința de a avea mai multă libertate de mișcare. Pentru a evita o ceartă, ar fi bine să lămuriți neînțelegerea fără să vă ieșiți din fire. Chiar dacă sunteți tentat să petreceți seara împreună cu prietenii, dedicați familiei timpul liber de azi. Încercați să păstrați echilibrul în relațiile cu cei dragi!

 

Balanță. Este o zi bună pentru a face planuri pe termen lung în activitatea profesională sau în afaceri. Aveți șanse să găsiți soluții bune pentru a vă îmbunătăți situația financiară. În a doua parte a zilei s-ar putea să fiți tentat să petreceți mai mult timp cu prietenii, ceea ce riscă să provoace discuții aprinse în familie. Astăzi este important să fiți mai atent cu partenerul de viață.

 

Scorpion. Dacă vă temperați spiritul critic, astăzi puteți avea reușite frumoase în plan profesional. Pentru a păstra armonia în relațiile cu prietenii și cu partenerul de viață, va trebui să vă păstrați calmul și să fiți cât mai diplomat. Seara este posibil să vă viziteze o rudă mai în vârstă care vă oferă un cadou surprinzător, dar foarte util.

 

Săgetător. Aveți tendința de a fi cam impulsiv și riscați să îi jigniți pe cei din jur. Vă sfătuim să vă păstrați calmul, pentru că riscați să vă alegeți cu probleme de sănătate. În a doua parte a zilei este posibil să încasați o sumă de bani dintr-o activitate extraprofesională. Recomandarea este să vă sfătuiți cu familia inainte de a decide cum veți cheltui acesti bani, altfel riscați să se ajungă la ceartă. S-ar putea să fie necesare anumite investiții în locuință.

 

Capricorn. Azi este posibil să nu fiți în apele dumneavoastră și să întâmpinați dificultăți în relațiile cu cei din jur. Este recomandabil să fiți cât mai prudent în afirmațiile pe care le faceți. Ar fi bine să nu vă implicați în mai multe activități în acelasi timp, pentru că există riscul să nu duceți niciuna la bun sfârșit. În a doua parte a zilei aveți șanse să vă regăsiți buna dispoziție și să vă simțiți bine în mijlocul familiei.

 

Vărsător. În prima parte a zilei este posibil să obțineți beneficii financiare cu prilejul unei călătorii. S-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană mai în vârstă care vă propune să participați într-o afacere. Bazați-vă pe intuiție și nu vă grăbiți să dați un răspuns. Cel mai bine ar fi să vă consultați cu partenerul de viață.

 

Pești. S-ar putea să fiți nevoit să amânați plecarea într-o călătorie în interes profesional, din cauza unor neînțelegeri cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Totul se poate lămuri destul de ușor, cu condiția să le explicați calm situația. În plan sentimental se pare că parcurgeți o perioadă favorabilă și relațiile cu partenerul de viață ar trebui să decurgă foarte bine.

 

Berbec. Astăzi ar fi bine să nu semnați documente oficiale și să nu luați decizii importante la locul de muncă sau în afaceri. Cei din jur ar putea să nu fie de acord cu toate ideile dumneavoastră. Nu vă lăsați demoralizat și nu renunțați la planurile de schimbare! Ar fi bine să acordați mai multă atenție activităților casnice. În plan sentimental totul ar trebui să meargă bine. Partenerul de viață vă ajută să depășiți mai ușor dificultățile cu care vă confruntați.

 

Taur. Înainte de amiază este posibil să aveți parte de câteva momente tensionate din cauza controverselor cu un coleg sau cu un partener de afaceri. Aveți șanse să lămuriți totul destul de ușor, dacă vă păstrați calmul. Ar fi bine să petreceți seara în familie.

 

Gemeni. Este posibil să fiți dezamăgit din cauza anulării unei călătorii în interes profesional. Se pare că este vorba doar despre o amânare, așa că nu este cazul să vă indispuneți. Este o zi bună pentru a vă ocupa de rezolvarea problemelor financiare ale familiei. Relațiile cu partenerul de viață parcurg o perioadă favorabilă.

 

Rac. Este posibil să apară neînțelegeri în relația cu un coleg de muncă ori cu un partener de afaceri. Dacă discutați calm și dați dovadă de diplomație, puteți să ajungeți la o soluție de compromis. Pentru a depăși momentele tensionate de azi este nevoie să vă înarmați cu multă răbdare. Azi este recomandat să evitați discuțiile în contradictoriu cu membrii familiei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro