Connect with us

Horoscop

Horoscop-duminică, 9 iulie 2017

Published

on

Rac. Se pare că sunteți indispus pentru că cineva întârzie să vă dea o sumă care vi se cuvine și, astfel, sunteți obligat să vă împrumutați. Șansele de a obține un împrumut sunt destul de mici azi, dar în curând situația se va îndrepta. Ar fi bine să vă păstrați calmul și să vă odihniți mai mult, fiindcă sunteți predispus la probleme de sănătate.

 

Leu. În prima parte a zilei s-ar putea să aveți dificultăți de comunicare și să vă simțiți în pană de idei. Există riscul să deveniți irascibil. Vă sfătuim să amânați întâlnirile de afaceri și călătoriile. De asemenea, este indicat să evitați lucrările dificile, care necesită atenție și concentrare. Puteți avea succes în activitățile legate de cămin.

 

 

Fecioară. Este posibil să faceți o călătorie în interes profesional. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu, fiindcă aveți tendința să vă susțineți părerile cu încăpățânare și riscați să se ajungă la ceartă. S-ar putea să fiți nervos din cauză că nu stați prea bine cu banii. În curând ați putea primi o sumă importantă.

 

Balanță. Astăzi aveți tendința să criticați pe toată lumea. Încercați să fiți mai flexibil sau să evitați discutarea unor subiecte delicate! Este recomandat să fiți foarte atent pe ce dați banii. S-ar putea ca partenerul de viață să nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceți. Ca să evitați o ceartă, sfătuiți-vă înainte de merge la cumpărături! Ar fi bine să acordați mai multă atenție familiei.

 

Scorpion. S-ar putea să primiți o veste neplăcută despre o rudă și să fiți nevoit să vă schimbați programul. Nu este exclus să faceți un drum neplanificat. Contextul astral al zilei fiind destul de tensionat, vă sfătuim să fiți foarte atent, pentru că există riscul să fiți implicat într-un accident.

 

Săgetător. Azi este recomandat să nu vă asumați niciun risc. Se pare că nu sunteți în cea mai bună formă și s-ar putea să mizați greșit. Dacă trebuie neapărat să conduceți mașina, fiți atent și prudent! Riscul de accidente este mai mare decât de obicei. Evitați discuțiile în contradictoriu la serviciu și acasă!

 

Capricorn. S-ar putea să aveți mult de lucru pentru a rezolva diverse probleme amânate sau lucrări neterminate. Atenție la tendința de a vă ocupa de prea multe treburi în același timp! Vă sfătuim să vă organizați cât mai riguros. Partenerul de viață este dispus să vă dea o mână de ajutor. Seara s-ar putea să fiți invitat la prieteni.

 

Vărsător. Azi este indicat să fiți deosebit de prudent, fiindcă sunteți predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente. Nu vă suprasolicitați! Ar fi bine să amânați călătoriile lungi și întâlnirile cu persoane importante. Există riscul să deveniți irascibil și să provocați o ceartă.

 

Pești. La locul de muncă, s-ar putea să fiți indispus din cauza unei discuții cu șeful. Ar fi bine să nu vă exteriorizați nemulțumirea, pentru că riscați să vă ieșiți din fire foarte ușor. Vă recomandăm să vă menajați sănătatea. Eforturile pe care aveți de gând să le faceți v-ar putea cauza migreme sau chiar probleme de sănătate mai serioase.

 

Berbec. În prima parte a zilei este posibil să vă simțiți obosit și indispus. Nu este exclus să deveniți chiar irascibil, riscând să declansați unui conflict. Ar fi bine să amânați vizitele la prieteni sau la rude, sau, cel puțin, să evitați discuțiile pe teme controversate. Profitați de timpul liber pentru a vă odihni!

 

Taur. În prima parte a zilei s-ar putea să fiți irascibil din cauza oboselii acumulate în ultima vreme. Ar fi bine să nu faceți eforturi deosebite la locul de muncă sau acasă fiindcă riscați să vă extenuați și chiar să aveți probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea să vă confruntați cu o problemă financiară. Nu merită să vă faceți griji, fiindcă sunt șanse să se rezolve în scurt timp.

 

Gemeni. Este posibil să plecați într-o călătorie în interes profesional, în care puteți avea realizări importante. Având în vedere contextul astral tensionat, vă sfătuim să vă păstrați calmul și să nu ridicați tonul. În relația cu partenerul de viață ar fi bine să fiți mai flexibil, pentru a evita o ceartă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro

ULTIMA ORĂ

Regionalo oră ago

Expoziția „Atelier estival 2024“ aduce culoare și creativitate în Galeriile „Cromatic“ din Craiova

În data de 17 iulie 2024, la ora 10:00, Galeriile „Cromatic“ din Craiova găzduiesc vernisajul expoziției de pictură „Atelier estival...

Regional2 ore ago

Focar de pestă porcină africană în județul Olt: Autoritățile instituie măsuri de protecție (AUDIO)

Un focar de pestă porcină africană a fost confirmat într-o gospodărie din județul Olt, anunță Direcția Sanitară Veterinară și pentru...

Regional2 ore ago

Reabilitare și modernizare majoră pentru parcurile din Drobeta Turnu Severin: Investiții europene de peste 10 milioane de euro (AUDIO)

Autoritățile din Drobeta Turnu Severin au demarat un amplu proiect de reabilitare și modernizare a trei parcuri importante din oraș....

Regional2 ore ago

Creștere alarmantă a întâlnirilor cu urși în județul Vâlcea: Autoritățile caută soluții eficiente

Întâlnirile frecvente cu urși în traseele montane și în zonele locuite din județul Vâlcea au devenit o problemă tot mai...

Regional3 ore ago

A fost finalizată restaurarea beciului Conacului Neamțu (AUDIO)

În județul Olt, a fost finalizată restaurarea beciului conacului Neamţu din satul Olari, localitatea Pîrşcoveni, monument istoric. Spaţiul a fost...

Info Trafic3 ore ago

Restricții de tonaj și probleme la circulația feroviară în Oltenia din cauza căldurii

În contextul temperaturilor extreme din această perioadă, autoritățile din județele Olteniei – Dolj, Olt, Vâlcea, Gorj și Mehedinți – mențin...

Regional3 ore ago

Acțiune riguroasă a Poliției Rutiere Dolj pentru siguranța circulației

În ultimele 72 de ore, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au desfășurat ample acțiuni pe principalele...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON