Connect with us

Horoscop

Horoscop- duminica, 9 octombrie

Iata ce ne prezic astrele pentru a doua zi de weekend: duminica, 9 octombrie 2016.

Published

on

Berbec:

Mercur intră în casa partenerului din horoscopul vostru general, motiv pentru care aţi putea simți că vorbiți pe aceeași limbă. Așadar, dacă nu v-ați prea înțeles în ultimul timp, acum ar fi momentul să atacați unele chestiuni delicate.

Taur:

Viața de cuplu se află în lumina reflectorului cosmic deci asiguraţi-vă că petreceţi momente frumoase alături de persoana iubită. În caz contrar, lucrurile ar putea lua o întorsătură care vă va displăcea.

Gemeni:

Ziua de astazi are o influență aparte asupra climatului relațional din viața voastră de cuplu, fapt pentru care se recomandă să profitați de acest aspect, petrecând mai mult timp cu persoana iubită.Ține numai de voi să aveţi parte de un sfârșit de săptămână reușit pe acest plan.

Rac:

Ziua de duminica v-ar putea găsi într-o dispoziție romantică, indiciu că ar trebui să petreceţi mai mult timp cu persoana iubită. Atentie insa, daca se ajunge să se vorbească despre anumite chestiuni de ordin casnic sau familial, se prea poate să iasă scântei.

Leu:

Ziua deduminica ar trebui petrecuta în compania familiei, deci staţi mai mult prin preajma persoanelor dragi și ascultaţi ce anume ar avea de spus. S-ar putea să se fi gândit la aceleași lucruri ca și voi. Daca petreceţi timp cu familia și cu persoana iubită, totul va merge așa cum trebuie.

Fecioară:

Ziua v-ar putea surprinde într-o dispoziție care necesită intimitatea unui grup restrâns de persoane, întâmplare pentru care se dorește să petreceţi mai mult timp cu persoanele apropiate.

Balanţă:

Familia ar trebui să se afle în topul listei voastre de priorități astazi, deci dacă vi se oferă şansa de a cina în familie ori de a îi vizita, nu o rataţi. Se vor bucura tare mult dacă răspundeţi afirmativ.

Scorpion:

Intâlnirea cu o persoană apropiată care nu mai face parte din peisajul vieții voastre actuale sau faptul că o duce cineva în discuție este suficient cât să vă supere puţin. Dacă acest scenariu devine realitate, nu lăsaţi amintirea vremurilor bune trecute să vă influențeze deciziile de acum.

Săgetător:

Tranzitul lui Mercur prin casa amicilor poate aduce în anturajul pe care îl frecventaţi deja noi figuri sau poate vă oferă vouă accesul la un nou grup de oameni care vă împărtăşesc viziunile și idealurile. Oricare ar fi situația, este adevărat că vă face bine să comunicaţi cu astfel de personae.

Capricorn:

Astazi vă găsiţi timpul necesar de a ieși cu amicii, cu atât mai mult dacă v-ați văzut fugitiv în ultima perioadă și nu ați apucat să vorbiți pe îndelete. În plus, aţi putea sesiza faptul că vă înţelegeţi mai bine decât de obicei cu figurile autoritare din viața voastră.

Vărsător:

Astazi se măresc șansele de a relua contactul cu unele persoane din alta naţionalitate ori cu apropiați aflați în străinătate. Iată un motiv mai mult decât bun să faceţi în așa fel încât să nu mai pierdeți legătura.

Peşti:

Se întrevăd probleme pe plan social, cel mai probabil pentru că intervine invidia între voi și prieteni ori poate banii ajung subiect de ceartă. Oricare ar fi situația, aflaţi că rezolvarea acestor conflicte depinde însă și doar de voi. În primă fază, trebuie să vă gândiți cum se face că ați ajuns într-o astfel de situație.

 

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: