Connect with us

Fapt divers

Horoscop- joi, 16 iulie

Previziunile astrale pentru joi, 16 iulie 2015.

Published

on

Berbec

Candid şi foarte optimist, este posibil să încheiaţi o relaţie sentimentală foarte    frumoasă, insa excesele pot deveni un pericol real pentru menţinerea sănătăţii. Noroc aveţi suficient, numai că acesta nu este atât de evident.

Taur

Anturajul vă invidiază pentru că este evident că situaţia dv. sentimentală excepţională le sare în ochi! Cei mai mulţi nativi sunt speriaţi de kilogramele care s-au depus. Aveţi idei financiare originale, dar astăzi veţi găsi şi parteneri.

Gemeni

Până şi familia dv. comentează şi încearcă să vă avertizeze că nimic nu ţine veşnic. Faceţi excese alimentare ce sunt criticate de partener. Banii vor fi mai mulţi decât datoriile acumulate.

Rac

Relaţia dv. amoroasă începe să cam scârţâie. Adoptaţi diete alimentare originale şi draconice, care vă ajută doar pentru scurt timp. Banii personali vor veni cu întârziere ori chiar vor dispărea.

Leu

Sunteţi admirat şi căutat, iar succesele sentimentale nu pot fi contestate. Sunt posibile boli scurte, dar dificile, care vor afecta nu numai aparatul respirator. Norocul financiar va fi prezent mai ales dacă acceptaţi să colaboraţi cu vechi amici.

Fecioară

Nu vă bazaţi pe relaţiile sau intervenţiile persoanei iubite! Vă caracterizează pofta de viaţă, optimismul, exuberanţa. Veţi câştiga cu siguranţă cei mai mulţi bani din munca proprie.

Balanţă

Nu daţi atenţie relaţiilor erotice, pentru că se înmulţesc cârcotaşii. Veţi dori să vă faceţi din nou analize, oricât de neînsemnate ar fi problemele. Cei care au de recuperat moşteniri vor întâmpina serioase impedimente, de toate felurile.

Scorpion

Intuiţia vă fereşte să faceţi greşeli, iar prin diplomaţie anulaţi din fază incipientă orice conflict cu persoana iubită. Copiii vor avea perioade de energie maximă. Prea puţin realişti, veţi încerca să obţineţi noi împrumuturi bancare.

Săgetător

Toţi nativii se vor bucura de aventuri erotice secrete. Seniorii zodiei au de depăşit probleme stomacale, mai ales dacă nu respectă sfaturile medicilor. Banii vor veni şi mai greu, cu muncă multă.

Capricorn

Aveţi impresia că plutiţi pe valurile iubirii în adierea unui zefir. Vi se recomandă să consumaţi multe legume şi fructe proaspete! Vă decideţi să faceţi ore suplimentare pentru că sunteţi asigurat că se plătesc.

Vărsător

Partenerul de cuplu încearcă să vă dea cele mai bune sfaturi. Sunteţi prea pesimişti, nemulţumiţi şi uneori poate prea pătimaşi. Veţi fi foarte nechibzuiţi şi veţi împrăştia fără milă tot ce primiţi.

Peşti

Nu mai suportaţi să se amestece nimeni în relaţiile dv. sentimentale. Pericolul real apare doar pentru cei care suferă deja de tulburări cardiace şi hepatice.

Sursa: realitatea.net.

ULTIMA ORĂ

Sport12 ore ago

Încep meciurile din prima etapă a fazei grupelor din Cupa României, la fotbal

Astăzi încep meciurile din prima etapă a fazei grupelor din Cupa României, la fotbal. În Grupa C, FCU Craiova 1948 ...

a peron filling up a voting ballot a peron filling up a voting ballot
National12 ore ago

Sondaj INSCOP: România se îndreaptă într-o direcţie greşită

Lucrurile în România se îndreaptă într-o direcţie greşită, crede marea majoritate a persoanelor care au răspuns la un sondaj realizat...

Regional12 ore ago

30.000 de euro pentru promovarea turistică a Craiovei

Primăria Craiova va plăti o nouă taxă, de aproximativ 30.000 de euro, către European Best Destinations, pentru ca orașul să...

Regional12 ore ago

100 de milioane lei vor fi investiți pentru consolidarea și protecția versanților pe DN 7A

Aproximativ 100 de milioane lei vor fi investiți pentru consolidarea și protecția versanților pe DN 7A, între stațiunea Vidra și...

Regional12 ore ago

DOLJ: CJRAE caută profesori consilieri școlari

Bullying-ul în școli, problemele de natură emoțională, adaptarea la situațiile de zi cu zi sunt teme care îi preocupă pe...

Regional12 ore ago

”Caravana Ion” ajunge în județul Olt

Primul consilier cu inteligență artificială al Guvernului – ION-  va ajunge în Olt, în această săptămână,  pentru a interacționa cu...

National12 ore ago

Proiectul care interzice dreptul de a conduce timp 10 ani pentru șoferii prinși băuți sau drogați a fost depus la Parlament 

Senatorul social-democrat Robert Cazanciuc a depus în Parlament un proiect legislativ privind combaterea eficientă a traficului şi a consumului de...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

%d blogeri au apreciat: