Connect with us

Evenimente

Horoscop – joi, 19 iulie

Previziuni astrale pentru joi, 19 iulie 2018.

Published

on

BERBEC
Este posibil să stabiliți niște parteneriate importante astăzi care să vă ajute să vă extindeți afacerile. Cei din jurul vostru va admiră și vin la voi pentru sfaturi pentru că demonstrați că gândirea vostra este cea potrivită.

TAUR
Sunteți pe punctul să duceți la bun sfârșit un proiect foarte important pentru voi și pentru colegii de serviciu. Astăzi aveți ocazia să dovediți că meritați poziția pe care o aveți la locul de muncă.

GEMENI
Relația cu partenerul de viață decurge excelent. Chiar dacă purtați și discuții în contradictoriu, simțiți că lucrurile sunt ideale și nu vreți să schimbați asta cu nimic.

RAC
Faceți o bună impresie astăzi. Cineva rămâne fără cuvinte în față a ceea ce puneți în practică. Firea voastră calmă transmitea cu totul și cu totul alt mesaj, iar acum apropiații sunt luați prin surprindere.

LEU
Vă găsiți echilibrul astăzi în plan sentimental. O decizie luată alături de persoană iubită poate duce la o schimbare radicală a vieții voastre.

FECIOARĂ
Astăzi o să aveți foarte mult de muncă și veți fi nevoiți să rămâneți peste program, ceea ce vă duce la unele discuții neplăcute acasă. Încercați să vă faceți ordine în priorități.

BALANȚĂ
Simțiți nevoia de mai multă adrenalină în viața voastră și plănuiți o escapadă în acest weekend. Vă pregătiți de două zile pline de aventuri, dar și de relaxare.

SCORPION
Aveți succes pe toate planurile astăzi. Aveți parte de o zi de milioane, iar  partenerul de viață vă pregătește o surpriză.

SĂGETĂTOR
Aveți un program destul de încărcat la locul de muncă și sunt șanse mari să nu terminați la timp. Dacă trebuia să ajungeți undeva pe seară, ar fi cazul să amânați.

CAPRICORN
Este un moment potrivit pentru planuri de vacanță, pentru că au apărut câteva oferte interesante. Nu stați pe gânduri și faceți rezervările.

VĂRSĂTOR
Realizați că vorba dulce mult aduce. Cineva încearcă să obțină un lucru de la voi și cu laude și complimente vă lăsați convinși.

PEȘTI
Este o zi norocoasă pentru a rezolva tot ce ține de semnarea unor contracte. Seara o să aveți motive pentru a sărbători.

 

sursa: Bucuresti FM

 

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: