Connect with us

Evenimente

Horoscop – joi, 23 august

Previziuni astrale pentru joi, 23 august 2018.

Published

on

BERBEC
Este o zi în care răbdarea voastră va fi pusă la încercare. Nu luați decizii în grabă, abordați totul cu răbdare și calm și lucrurile se vor rezolva de la sine.

TAUR
Relația personală merge perfect. Vă puteți aștepta la un cadou deosebit din partea persoanei iubite, dar nu ar fi o idee rea să faceți și voi un gest frumos .

GEMENI
Sensibilitatea vă definește astăzi. Cei din jur trebuie să se poarte cu mănuși cu voi, pentru că puteți să cedați în orice moment.

RAC
Suntei încântați că ați avut dreptate în privința unei dileme de la birou. Erați singurul pe partea voastră de baricadă și sunteți foarte mulțumiți că ați intuit bine.

LEU
Sunteți foarte ambițioși și astăzi puneți la punct toate detaliile pentru a reuși ceva ce nimeni nu a avut curajul să încerce. Este momentul ideal pentru a încerca acest lucru.

FECIOARĂ
Ați lăsat prea mult de la voi în relația cu partenerul de viață și acum vreți să puneți lucrurile la punct. Oricât de deranjant ar fi pentru cel drag să audă totul verde în față mai, bine o faceți acum înainte de a fi prea târziu.

BALANȚĂ
Încercați din răsputeri să găsiți un echilibru în mijlocul tuturor evenimentelor care au loc în viața voastră.  Partenerul de viață va fi alături de voi în toată această perioadă tulbure.

SCORPION
Vă dozați eforturile și vă faceți multe planuri de viitor. O discuție cu un prieten apropiat vă ajută să creionați direcțiile pe care le veți urma.

SĂGETĂTOR
Vă pregătiți intens pentru un moment important în carieră. Energia investită va da roade în curând.

CAPRICORN
Sunteți foarte fericiți, pentru că în curând are loc un eveniment de care nu ați mai avut parte. Se anunța multă agitație și alergătura, dar merită.

VĂRSĂTOR
Telefonul pe care o să îl primiți dimineață o să vă facă să vă schimbați planurile. Vă pregătiți pentru o petrecere sau o ieșire în oraș cu prietenii.

PEȘTI
De multe ori îți spuneți că mâine o să faceți tot ceea ce vă propuneți, dar că astăzi meritați o pauză. Cel mai bine ar fi să nu mai aveți această atitudine și să vă puneți pe treabă din acest moment.

 

 

sursa: Bucuresti FM

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: