Connect with us

Evenimente

Horoscop- joi, 28 iulie

Previziunile astrale pentru joi, 28 iulie 2016.

Published

on

Berbec

In cursul diminetii luati o hotarare, in urma careia sunteti nevoit sa va schimbati programul. Un prieten va solicita sprijinul intr-o problema de sanatate si ar fi bine sa acceptati fara nici o ezitare.

Taur

Sunteti anuntat ca maine veti pleca intr-o calatorie in interes de serviciu. Aceasta veste va cam incurca planurile, dar puteti fi optimist: calatoria va determina schimbari benefice in relatiile sentimentale.

Gemeni

Puteti aborda probleme importante din domeniul afacerilor si sunteti capabil sa finalizati lucrari incepute cu mai mult timp in urma. Aveti ocazia sa rezolvati probleme financiare.

Rac

Sunteti foarte activ si sociabil, ceea ce favorizeaza relatiile de colaborare. Se pare ca aveti prbleme sentimentale, dar optimismul dumneavoastra este mai puternic.

Leu

Se anunta un succes remarcabil intr-o afacere, insotit de un castig substantial. Cu prilejul unei calatorii in interes personal, s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana importanta care va poate deveni partener de afaceri.

Fecioară

Sunt favorizate relatiile de colaborare. Toate activitatile incepute azi au mari sanse de reusita. Aveti succes in afaceri si puteti rezolva problemele financiare ale familiei.

Balanță

Au loc schimbari benefice in viata dumneavoastra, atat pe plan profesional, cat si social. Metodele pe care le aplicati, desi nu sunt pe placul tuturor, va ajuta sa va indepliniti obiectivele.

Scorpion

Sunteti intr-o forma intelectuala foarte buna si colaborati excelent cu persoanele din anturaj. Aveti succes in toate activitatile legate de familie si camin.

Săgetător

Aveti parte de un succes neasteptat pe plan social si financiar. Nu pierdeti momentul favorabil, dar nici nu fortati nota! Dupa-amiaza plecati intr-o deplasare neplanificata.

Capricorn

Dupa o perioada de dezamagiri, astazi sunteti placut surprins de succese nesperate in domeniul financiar si pe planul relatiilor sentimentale. Ideile dumneavoastra ingenioase contribuie la finalizarea unei lucrari importante la locul de munca.

Vărsător

In prima parte a zilei va ocupati de rezolvarea unei probleme financiare de care depinde reusita unei afaceri. Pentru aceasta, sunteti nevoit sa plecati intr-o scurta calatorie in afara localitatii.

Pești

Incepeti sa va redresati financiar. Se pare ca primiti o prima, ca recompensa pentru finalizarea unei lucrari importante, sau o mostenire neasteptata. Daca va intrebati ce ar fi mai bine sa faceti cu banii, iata o sugestie: astazi sunt favorizate investitiile pe termen lung.

Sursa: eastrolog.ro