Connect with us

Evenimente

Horoscop – joi, 31 mai

Previziuni astrale pentru joi, 31 mai 2018.

Published

on

BERBEC
Dragostea pare să prindă contur. Dacă sunteţi implicaţi într-o relaţie, acceptaţi ceva important pentru voi şi partener. Iar dacă sunteţi singuri, apare cineva interesant la orizont.

TAUR
Aveţi o atitudine optimistă pentri că un priect drag începe să îşi arate rezultatele. Aveţi motive să sărbătoriţi.

GEMENI
Veţi avea parte de o mare supriză pe plan sentimental. Este vorba despre un eveniment pe care îl aşteptaţi de multă vreme.

RAC
Timpul zboară mult prea repede și nu aveți timp să faceți tot ceea ce este pe listă. Aveți nevoie de ajutor, așa că nu ezitați să îl cereți.

LEU
Vi se ivește o ocazie unică în viață și ar fi bine să profitați. Nu lăsați să treacă pe lângă voi șansa de a avansa în carieră și de a avea un viitor mult mai bun din punct de vedere financiar..

FECIOARĂ
Ați muncit destul de mult în ultima vreme și acum a venit timpul odihnei. Vă îndreptați atenția către un loc îndepărtat, posibil în afara țării.

BALANŢĂ
Sunteți foarte fericiți încă de dimineață. Cineva de la locul de muncă vă așteaptă cu o veste extraordinară și simțiți că nimic nu poate să vă meargă rău.

SCORPION
Aveți foarte multă treabă astăzi, dar vă mișcați repede și totul se termină mai devreme decât credeați.

SĂGETĂTOR
Astăzi o să aveți parte de multe activități intelectuale, ce vă vor ajuta să recâștigați respectul unor persoane care ajunseseră să vă considere cam neserioși.

CAPRICORN
Speranțele legate de noul proiect sunt puternice și vă simțiți siguri de ceea ce va urma. Această atitudine o să vă ajute mult pe viitor.

VĂRSĂTOR 
Ceea ce faceți astăzi o să vă influențeze viitorul, așa că fiți cu băgare de seamă și consultați-va cu cine trebuie înainte de a lua o decizie.

PEŞTI
Comunicarea este esențială pentru voi astăzi. Cu o minte deschisă și limpede puteți rezolva cu succes toate evenimentele mai puțin plăcute din viața voastră.

sursa: Bucuresti FM

 

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: