Connect with us

Evenimente

Horoscop – luni, 13 martie

Previziuni astrale pentru luni, 13 martie 2017.

Published

on

Berbec

Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirate in activitatea profesionala. Daca vi se propune asocierea intr-o noua afacere, nu va grabiti sa refuzati! Perspectivele par sa fie foarte promitatoare.

Taur

Astazi aveti posibilitatea sa puneti la cale proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati o decizie buna pentru viitor. Va recomandam sa petreceti seara in mijlocul familiei. Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa fie foarte bune.

Gemeni

Se contureaza o zi excelenta in afaceri, cu intalniri fructuoase si planuri de viitor bine concepute. Investitiile pe termen lung sunt favorizate. Traversati o perioada in care puteti rezolva multe probleme financiare.

Rac

Aveti sanse mari de succes in activitatile desfasurate in camin, dar si in afaceri. Partenerii de afaceri va apreciaza propunerile. Este o zi buna pentru planuri de viitor.

Leu

Este o zi buna pentru a lua decizii importante in privinta relatiilor sentimentale si parteneriale. Chiar daca situatia financiara nu va satisface pe deplin, nu este cazul sa va ingrijorati.

Fecioara

Intuitia va ajuta sa gasiti o metoda originala pentru a face schimbari importante in viata sociala. Pentru aceasta, va fi nevoie sa faceti un compromis cu ceilalti membri ai familiei, dar si cateva drumuri scurte impreuna cu un prieten.

Balanta

Puteti avea un succes deosebit in activitatile intelectuale si in societate. In partea a doua a zilei, este posibil sa incasati o suma importanta de bani dintr-o colaborare.

Scorpion

S-ar putea sa intampinati dificultati pe plan sentimental si sa fiti nevoit sa luati o decizie importanta. In afaceri, puteti sa faceti proiecte de viitor si sa va puneti in aplicare cunostintele teoretice. Aveti sanse sa obtineti beneficii considerabile.

Sagetator

Este o zi favorabila realizarilor pe plan social si material, dar sa nu va asteptati ca rezultatele sa apara imediat! S-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie neplanificata.

Capricorn

Se pare ca sunteti in forma si va puteti adapta cu usurinta la situatii noi. Aveti posibilitatea sa rezolvati cateva probleme ale familiei si chiar sa ii ajutati pe altii sa isi rezolve problemele. Este o zi favorabila comunicarii.

Varsator

Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala deosebita, care va faciliteaza relatiile cu cei din jur. Sunteti capabil sa ascultati cu atentie problemele celorlalti si sa le oferiti sfaturi utile. Aveti grija sa nu faceti promisiuni pe care nu le veti putea respecta!

Pesti

Aveti posibilitatea sa demarati cu bine o noua afacere. De asemenea, puteti face planuri de viitor in legatura cu o investitie pe termen lung. Partenerul de viata va sustine.

 

 

sursa: eastrolog.ro

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

%d