Connect with us

Horoscop

Horoscop-luni, 2 ianuarie 2017

Published

on

Capricorn. Resimțiți o stare de inhibiție care vă împiedică să vă Capricornexprimați clar. Din cauza dificultăților de comunicare, este indicat să amânați întâlnirile programate pentru azi. De asemenea, nu este momentul să faceți investiții sau să cumpărați obiecte de valoare. Este posibil să nu faceți cea mai bună alegere.

 

Vărsător. Dimineața s-ar putea să fiți indispus din cauza unor mici Varsatorprobleme de sănătate și să deveniți mai puțin sociabil. Vă sfătuim să nu refuzați comunicarea cu prietenii și cu partenerul de viață. Seara sunteți vizitat de o rudă care reușește să vă redea buna dispoziție și să destindă atmosfera din căminul dumneavoastră.

 

PestiPești. Nu este o zi favorabilă călătoriilor în interes de afaceri. Șansele de a obține câștiguri financiare sunt mici. Relațiile sentimentale pot fi excelente, dacă acordați mai multă atenție partenerului de viață.

 

Berbec. S-ar putea să suferiți pierderi financiare ca urmare a eșecului Berbecunei afaceri în care v-ați pus mari speranțe. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate și din cauza dificultăților de comunicare. Înarmați-vă cu multă răbdare și evitați speculațiile financiare!

 

Taur. Deveniți irascibil din cauza problemelor financiare. Dacă nu vă Taurtemperați nervozitatea, riscați să jigniți un prieten. Nu este o zi bună pentru a susține examene sau proiecte și nici pentru călătorii. Puteți, însă, să petreceți momente plăcute în compania persoanei iubite și a celor tineri din familie. Fiți prudent în afirmații!

 

Gemeni. Întâmpinați mai multe obstacole și aveți impresia că vă irosiți Gemenienergia, ceea ce vă creează o stare de nervozitate. Cei din jur vă înțeleg și încearcă să vă ajute. Relațiile cu persoana iubită au o evoluție favorabilă. Spre seară, reușiți să rezolvați împreună o problemă casnică.

 

Rac. Aveți tendința de a reacționa impulsiv și riscați să vă îndepărtați Racpartenerii de afaceri și prietenii. Ar fi bine să dați dovadă de mai multă diplomație. Vă sfătuim să vă menajați sănătatea și să vă odihniți mai mult. Acordați mai multă atenție problemelor personale ale membrilor familiei!

 

Leu. Un prieten nu își respectă promisiunea făcută cu puțin timp în Leuurmă, ceea ce vă irită peste măsură. Nu are rost să vă enervați, mai ales că întârzierea s-ar putea să aibă cauze obiective. Dacă veți da dovadă de înțelegere, veți evita o ceartă sau chiar ruperea legăturilor de prietenie.

 

FecioaraFecioară. Astăzi nu este indicat să vă ocupați de probleme care necesită mult tact. Sunteți irascibil și nu reușiți să fiți convingator. În schimb, relațiile cu partenerul de viață sunt foarte bune, iar cu sănătatea nu aveți probleme.

 

Balanță. Aveți de gând să vă asumați prea multe responsabilități și s-Balanta 1ar putea să nu le faceți față singur. Nu este o zi bună pentru afaceri. Riscați să înregistrați pierderi financiare. Dacă plecați la drum, vă recomandăm să fiți precaut și să vă verificați cu atenție mașina și bagajele.

 

ScorpionScorpion. În prima parte a zilei este posibil să aveți dificultăți de comunicare, ce vă pot afecta relațiile sociale și sentimentale. Nu este momentul să începeți noi activități sau afaceri, oricât ar fi de tentante.

 

SagetatorSăgetător. Vă dedicați unor activități intelectuale, cu riscul de a vă îndepărta de prieteni, dar satisfacția morală este deosebită. Reușiți să rezolvați toate problemele familiei. Dacă se ivește ocazia să plecați într-o călătorie, vă sfătuim să renunțați. Sunteți predispus la accidente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro