DE ACTUALITATE

Horoscop- luni, 25 ianuarie

BERBEC

Dupa-amiaza puneti bazele unei colaborari pe termen lung, din care puteti obtine beneficii materiale substantiale.

TAUR

Schimbarile pe care le initiati in camin sunt apreciate de membrii familiei, dar este bine sa tineti cont si de parerile partenerului de viata. Spre seara primiti un cadou care va impresioneaza.

GEMENI

Evitati o cearta care ar putea sa tensioneze atmosfera din familie! Dupa-amiaza primiti o veste buna de la o ruda apropiata.

RAC

In partea a doua a zilei sunteti tentat sa cheltuiti o suma mare de bani. E bine sa fiti prudent, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor.

LEU

Va puteti ocupa de problemele financiare nerezolvate. Daca vi se propune o colaborare, ar fi bine sa o acceptati, pentru ca va determina o schimbare in bine in viata dumneavoastra.

FECIOARA

Sunteti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute. Se anunta o zi deosebit de incarcata, asa ca ar fi bine sa va organizati cat mai riguros.

BALANTA

Este momentul sa va concentrati atentia asupra problemelor din camin. Va puteti baza pe intuitive. Dupa-amiaza, o ruda va solicita sprijinul intr-o problema financiara.

SCORPION

Astazi puteti rezolva o problema financiara care va framanta de mai mult timp. In prima parte a zilei, este posibil sa vi se propuna o afacere care v-ar putea redresa bugetul. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.

SAGETATOR

Aveti ocazia sa puneti in practica planurile in legatura cu o afacere rentabila. Relatiile de prietenie au o evolutie buna, insa dorinta dumneavoastra de independenta ar putea genera tensiuni in familie.

CAPRICORN

Nu va grabiti sa incepeti o activitate noua pana cand nu le finalizati pe cele deja incepute. Pentru a avea succes pe plan profesional, trebuie sa fiti perseverent si inventiv.

VARSATOR

Sunteti in forma si este momentul sa demarati noi activitati si sa va faceti planuri de viitor pentru camin. Partenerul de viata si prietenii va incurajeaza si va ajuta.

PESTI

Astazi va bucurati de o creativitate deosebita, care va poate ajuta mult la rezolvarea problemelor profesionale. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta.

 

%d blogeri au apreciat: