DE ACTUALITATE

Horoscop- luni, 5 septembrie

Berbec

Un prieten va ajuta sa clarificati o neintelegere cu persoana iubita, aparuta din cauza unor barfe. Aveti rabdare! Totul va reveni repede la normal.

Taur

Aveti multe de facut, atat acasa, cat si la serviciu, dar se pare ca nu sunteti in forma. Sunteti irascibil si riscati sa va luati la cearta cu cei din jur. Ganditi-va de doua ori inainte de a spune ceva!

Gemeni

Sunteti plin de energie si reusiti sa duceti la bun sfarsit o lucrare mai veche. Nu va grabiti sa refuzati o propunere de colaborare! Ar fi bines a va consultati cu o persoana cu experienta.

Rac

Nu reusiti sa va incadrati in programul de la serviciu, spre nemultumirea sefilor si a colegilor. Va cam lipseste entuziasmul, ceea ce ar putea sa va creeze neplaceri si in familie.

Leu

Sunteti nemultumit de atitudinea celor din jur si riscati sa deveniti impulsiv. Dupa-amiaza, primiti o suma importanta de la o ruda apropiata. S-ar putea, insa, ca partenerul de viata sa nu fie de acord sa cumparati un obiect de valoare.

Fecioară

Va enervati la serviciu, pentru ca nu reusiti sa va terminati treaba la timp. Apelati la ajutorulul colegilor! Nu va lasati acaparat de problemele personale!

Balanță

Ar fi bine sa va rezolvati dimineata problemele importante, cand aveti mai multa energie. In a doua parte a zilei, dorinta dumneavoastra de libertate poate sa duca la o deteriorare a relatiilor cu persoana iubita.

Scorpion

Aveti ocazia sa faceti schimbari importante pe plan sentimental. Dimineata, faceti cunostinta cu o persoana care va atrage atentia din prima clipa. Ar fi bine sa nu va pripiti.

Săgetător

S-ar putea sa fiti nemultumit de atmosfera creata la locul de munca de un coleg. Evitati speculatiile si sa nu va angajati in discutii aprinse.

Capricorn

S-ar putea sa va certati cu persoana iubita, pentru ca va intelege gresit. Incercati sa lamuriti lucrurile cu calm! Dupa-amiaza aveti de facut mai multe drumuri scurte pentru a rezolva probleme de afaceri.

Vărsător

Daca plecati intr-o calatorie, puteti sa fiti optimist: totul se va derula conform planurilor. Relatiile cu prietenii sunt foarte bune, dar este posibil sa aveti discutii cu partenerul de viata, daca refuzati ajutorul unei rude.

Pești

Este posibil sa aveti probleme la serviciu, daca nu respectati indicatiile sefilor. Amanati tranzactiile financiare si deciziile importante in afaceri!

 

Sursa: eastrolog.ro

%d blogeri au apreciat: