Connect with us

Evenimente

Horoscop – marti, 10 iulie

Previziuni astrale pentru marti, 10 iulie 2018.

Published

on

BERBEC
Sunteți cam visători de dimineață  și aveți tendința să neglijați problemele importante pe care le aveți de rezolvat. Nu amânați întâlnirile de afaceri.

TAUR
Nu este momentul să începeți activități complicate, pentru că deciziile pe care le luați s-ar putea să fie greșite. Profitați de ajutorul pe care vi-l oferă o persoană din familie.

GEMENI
Vă simțiți lipsiți de energie și nu puteți termina o lucrare începută mai demult. Nu este exclus să primiți reproșuri din partea colegilor astăzi.

RAC
Este posibil să fiți indispuși din cauza unor probleme sentimentale, dar seara aflați vești menite să rezolve situațiile conflictuale din viața de cuplu.

LEU
Adoptați o atitudine revoluționară în toate aspectele vieții. Deși păreți foarte siguri de ceea ce vă doriți, unele evenimente vă iau prin surprindere.

FECIOARĂ
Agitația de care aveți parte astăzi vă zdruncină toate planurile pentru perioada următoare. Trebuie să vă concentrați doar pe ceea ce vă doriți cu adevărat.

BALANȚĂ
Este o zi specială pentru voi. Deși nu mai sperați că se va întâmpla asta, simțiți cum vă detașați de persoane care vă puneau în situații neplăcute.

SCORPION
Ideea de rutină sau de plictiseală nu este ceva care să facă parte din viața voastră. Sunteți într-o continuă alergătură și nu stați locului nicio clipă.

SĂGETĂTOR
Această zi vă ajută să puneți la punct o serie de detalii importante pentru viața voastră profesională. Șefii vor fi mult mai îngăduitori față de obicei.

CAPRICORN
Se pare că resimțiți o stare generală de nemulțumire și aveți tendința să vă enervați din orice. Vă irită glumele celor din jur, așa că cel mai bine ar fi să vă rezervați un moment doar pentru voi.

VĂRSĂTOR
Aveti senzația că vă aflați într-un carusel de trăiri. Nu disperați pentru că soarele va ieși curând și pe strada voastră.

PEȘTI
Indiferent de starea de spirit de astăzi, alegerile pe care urmează să le faceți sunt foarte bine argumentate.  Ziua va fi încununată cu succes.

 

sursa: Bucuresti FM