Connect with us

Evenimente

Horoscop – marti, 11 aprilie

Previziuni astrale pentru marti, 11 aprilie 2017.

Published

on

Sarbatoritii zilei: Lisa Stansfield, Jeremy Clarkson (Top Gear)

BERBEC
Partenerul de viaţă vă reproşează că neglijaţi problemele familiei. Încercaţi să detensionaţi atmosfera, cu puţin tact! Spre seară, aflaţi că o afacere în care aţi investit mult începe să meargă.

TAUR
Este posibil ca persoana iubită să vă înţeleagă greşit dorinţa de libertate. Exprimaţi-vă clar, ca să evitaţi un scandal. Încercaţi să păstraţi echilibrul în familie!

GEMENI
Este o zi bună pentru a pregăti planuri de afaceri. Aveţi şanse mari să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. S-ar putea să întârziaţi puţin cu prietenii, ceea ce poate duce la discuţii în familie.

RAC
Dacă reuşiţi să vă temperaţi spiritul critic, puteţi avea succes pe plan financiar.
Aveţi răbdare cu prietenii şi cu partenerul de viaţă, ca să nu ajungeţi la certuri.

LEU
Aveţi tendinţa să fiţi impulsiv şi riscaţi să îi jigniţi pe cei din jur. Nu vă enervaţi, pentru că puteţi avea probleme cu sănătatea. După-amiază primiţi o sumă mare de bani dintr-o colaborare.

FECIOARĂ
Sunteţi tulburat de sentimente contradictorii. Fiţi mai prudent în afirmaţii. Nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu terminaţi niciuna!

BALANŢĂ
Puteţi avea mari satisfacţii financiare cu prilejul unei călătorii. Este posibil să cunoaşteţi o persoană mai în vârstă, care propune o afacere. Ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă!

SCORPION
Se pare că amânaţi plecarea în concediu, din cauza unor mici probleme de sănătate. Pe plan sentimental, treceţi printr-o perioadă favorabilă şi vă înţelegeţi excelent cu partenerul de viaţă.

SĂGETĂTOR
Nu este indicat să semnaţi documente oficiale sau să vă ocupaţi de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile dvs. Nu vă lăsaţi demoralizat şi nu renunţaţi la planurile de schimbare!

CAPRICORN
Aveţi parte de câteva momente mai încordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri. Reuşiţi să lămuriţi repede neînţelegerea. Petreceţi după-amiază în familie.

VĂRSĂTOR
Sunteţi indispus din cauză că vi se anulează o delegaţie. Nu este cazul să vă faceţi griji, este doar o amânare şi nimic mai mult. Ar fi bine să vă ocupaţi de problemele financiare.

PEŞTI
Apar neînţelegeri în relaţia cu un partener de afaceri. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să găsiţi o soluţie de compromis! Pentru a depăşi momentele tensionate de azi, trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare.