Connect with us

Evenimente

Horoscop – marti, 4 septembrie

Previziuni astrale pentru marti, 4 septembrie 2018.

Published

on

BERBEC
Este o zi perfectă pentru a vă îmbunătăți relațiile deteriorate. Dacă în ultima vreme ați supărat pe cineva, acum este momentul potrivit să vă cereți scuze.

TAUR
Ziua se anunță a fi una interesantă din punct de vedere social. Oameni importanți vor apărea la momentul portivit și vă vor oferi informațiile de care aveți nevoie.

GEMENI
Relația cu partenerul de viață decurge minunat. Tot ceea ce faceți stă sub semnul iubirii și sunteți mai fericiți ca niciodată.

RAC
Ziua începe cu un drum urgent sau cu o sarcină care implică multă responsabilitate. Fiți curajoși, îndrăzneți și dozați-vă bine energia.

LEU
Atât în viața profesională, cât și în cea personală, aveți nevoie de organizare și răbdare. Prima parte a zilei va fi puțin mai stresantă, însă restul va trece ușor. Dacă aveți grijă la detalii și la acuratețea datelor, ziua se anunță un succes.

FECIOARĂ
Încercați să încheiați niște colaborări cu persoane aflate în alt oraș și poate chiar în altă țară. Trebuie să fiți foarte atenți și să nu ratați niciun telefon.

BALANŢĂ
Va fi o zi foarte ușoară și o să reușiți să terminați rapid tot ceea ce aveți pe listă. Chiar o să aveți timp și să căutați ceva relaxant de făcut pe seară.

SCORPION
Vă găsiți echilibrul astăzi în plan sentimental. O decizie luată alături de persoana iubită poate duce la o schimbare radicală a vieții voastre.

SĂGETĂTOR
Sunteți foarte ambițioși și astăzi puneți la punct toate detaliile pentru a reuși ceva ce nimeni nu a avut curajul să încerce. Este momentul ideal pentru a încerca acest lucru.

CAPRICORN
Proiectul la care lucrați de câteva luni începe să își arate rezultatele și vă simțiți foarte mândri. La început nici nu sperați la un asemenea succes, iar acum vă doriți mai mult.

VĂRSĂTOR
Dispuneți de o sumă de bani în plus față de salariu și vreți să o investiți. Vă gândiți câteva ore și apoi găsiți afacerea perfectă pentru voi.  Vă bucură gândul că pe viitor veți avea o altă sursă de venit.

PEŞTI
Uneori vă simțiți singuri chiar dacă sunteți înconjurați de prieteni. Astăzi este  din acele zile, așa că vă luați ceva timp pentru voi să vă regăsiți.

 

sursa: Bucuresti FM

 

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: