Connect with us

Evenimente

Horoscop – marti, 4 septembrie

Previziuni astrale pentru marti, 4 septembrie 2018.

Published

on

BERBEC
Este o zi perfectă pentru a vă îmbunătăți relațiile deteriorate. Dacă în ultima vreme ați supărat pe cineva, acum este momentul potrivit să vă cereți scuze.

TAUR
Ziua se anunță a fi una interesantă din punct de vedere social. Oameni importanți vor apărea la momentul portivit și vă vor oferi informațiile de care aveți nevoie.

GEMENI
Relația cu partenerul de viață decurge minunat. Tot ceea ce faceți stă sub semnul iubirii și sunteți mai fericiți ca niciodată.

RAC
Ziua începe cu un drum urgent sau cu o sarcină care implică multă responsabilitate. Fiți curajoși, îndrăzneți și dozați-vă bine energia.

LEU
Atât în viața profesională, cât și în cea personală, aveți nevoie de organizare și răbdare. Prima parte a zilei va fi puțin mai stresantă, însă restul va trece ușor. Dacă aveți grijă la detalii și la acuratețea datelor, ziua se anunță un succes.

FECIOARĂ
Încercați să încheiați niște colaborări cu persoane aflate în alt oraș și poate chiar în altă țară. Trebuie să fiți foarte atenți și să nu ratați niciun telefon.

BALANŢĂ
Va fi o zi foarte ușoară și o să reușiți să terminați rapid tot ceea ce aveți pe listă. Chiar o să aveți timp și să căutați ceva relaxant de făcut pe seară.

SCORPION
Vă găsiți echilibrul astăzi în plan sentimental. O decizie luată alături de persoana iubită poate duce la o schimbare radicală a vieții voastre.

SĂGETĂTOR
Sunteți foarte ambițioși și astăzi puneți la punct toate detaliile pentru a reuși ceva ce nimeni nu a avut curajul să încerce. Este momentul ideal pentru a încerca acest lucru.

CAPRICORN
Proiectul la care lucrați de câteva luni începe să își arate rezultatele și vă simțiți foarte mândri. La început nici nu sperați la un asemenea succes, iar acum vă doriți mai mult.

VĂRSĂTOR
Dispuneți de o sumă de bani în plus față de salariu și vreți să o investiți. Vă gândiți câteva ore și apoi găsiți afacerea perfectă pentru voi.  Vă bucură gândul că pe viitor veți avea o altă sursă de venit.

PEŞTI
Uneori vă simțiți singuri chiar dacă sunteți înconjurați de prieteni. Astăzi este  din acele zile, așa că vă luați ceva timp pentru voi să vă regăsiți.

 

sursa: Bucuresti FM

 

ULTIMA ORĂ

Regional12 ore ago

„FĂRĂ BARIERE – TOT ADEVĂRUL DESPRE DROGURI”, la Craiova

În această după amiază, Casa Studenților din Craiova a fost gazda evenimentului „FĂRĂ BARIERE – Tot adevărul despre droguri”. Manifestarea...

Regional12 ore ago

Universitatea Craiova – CFR Cluj: Meci de top în Superliga României

Universitatea Craiova se pregătește pentru un meci crucial în lupta pentru titlu în Superliga României, întâlnind joi, 25 aprilie, pe...

Sport12 ore ago

FCU Craiova remizează 0-0 cu FC Voluntari: Trică explică de ce echipa nu a obținut victoria

FCU Craiova a remizat, scor 0-0, în compania echipei FC Voluntari, într-o partidă susținută ieri pe stadionul „Anghel Iordănescu“. A fost...

Regional12 ore ago

Spectacol extraordinar și concurs cu peste 600 de tineri gorjeni în 25 de ansambluri

În perioada 26-27 aprilie, Târgu Jiu găzduiește cea de-a XXI-a ediție a Festivalului Jocului și Portului Gorjenesc pentru Tineret ,,Liviu...

technology computer display business technology computer display business
Regional12 ore ago

Instituirea zilei de 11 aprilie ca ”Ziua educației financiare”

           În data de 25 aprilie 2024, la sediul I.S.J. Dolj, ora 11:00, Inspectoratul Școlar Județean Dolj va premia unitățile...

Regional12 ore ago

Arta și creația înfloritoare la Târgul de Paște din Dolj: Expoziții și ateliere de pictură

Centrul Creației Populare Dolj prezintă expoziții, ateliere, paradă de modă la Târgul de Paște și la Galeriile „Cromatic“. Vor fi pânze cu...

Regional12 ore ago

Tragedie pe DN 6: Accident rutier în Răcarii de Sus, o persoană decedată și una rănită

După-amiaza zilei de miercuri, 24 aprilie, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost alertat cu privire la un accident grav...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON