Connect with us

Evenimente

Horoscop- marti, 7 iunie

Previziunile astrale pentru marti, 7 iunie 2016.

Published

on

Berbec

Astazi reusiti sa faceti tot ce v-ati propus. Pe plan sentimental, s-ar putea sa aveti probleme din cauza orgoliului. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa rabdare cu persoana iubita.

Taur

Dimineata nu sunteti multumit de nimic si aveti tendinta sa criticati pe toata lumea. Calmati-va si nu provocati discutii in contradictoriu!

Gemeni

Nu este momentul sa incepeti noi activitati, pentru ca nu sunteti intr-o forma prea buna. S-ar putea sa intampinati cateva obstacole, dar le depasiti cu bine.

Rac

S-ar putea sa fiti indispus din cauza dificultatilor financiare si sentimentale. Dupa-amiaza s-ar putea sa cunoasteti o persoana interesata sa porniti o afacere impreuna.

Leu

Este posibil sa aveti probleme acasa, dar se pot rezolva rapid. Pentru a evita o cearta, nu trebuie decat o vorba buna sau gest tandru la adresa partenerului de viata.

Fecioară

Dimineata s-ar putea sa fiti confuz, ceea ce va poate afecta relatiile sentimentale.
Spre seara, este posibil sa mergeti in vizita la prieteni. Nu neglijati odihna!

Balanță

Nu este momentul sa va ambitionati sa rezolvati singur problemele casei, pentru ca s-ar putea sa nu aveti succes. Acceptati ajutorul familiei!

Scorpion

Dimineata sunteti nemultumit si nervos pentru ca nu reusiti sa plecati intr-o excursie. Incercati sa va stapaniti! Acordati mai multa atentie partenerului de viata.

Săgetător

Dimineata sunteti macinat de sentimente contradictorii, dar o femeie mai in varsta din familie va ajuta sa vi le clarificati.Spre seara, primiti o veste in legatura cu o mostenire, care va schimba programul pentru maine.

Capricorn

Aveti tendinta sa exagerati in privinta sentimentelor si a afacerilor. Fiti mai moderat, pentru ca riscati sa va dezamagiti prietenii. Nu faceti eforturi exagerate!

Vărsător

S-ar putea sa aveti o zi proasta pe plan sentimental. Aveti, insa, o mare capacitate de comunicare si puteti sa depasiti toate neintelegerile cu persoana iubita.

Pești

Dimineata este posibil sa suferiti o dezamagire pe plan sentimental, motiv pentru care sunteti indispus. Daca nu va temperati orgoliul, riscati sa va indepartati prietenii.