Connect with us

Evenimente

Horoscop – miercuri, 26 aprilie

Previziuni astrale pentru miercuri, 26 aprilie 2016.

Published

on

Sarbatoritii zilei: Florin Calinescu, Channing Tatum

Berbec

S-ar putea sa fiti indispus si sa nu aveti chef de nimeni si de nimic. Riscati sa va izolati. Problemele care va framanta nu sunt chiar atat de grave cum credeti.

Taur

Nu este o zi favorabila calatoriilor si castigurilor financiare. Inhibitia si lipsa de sociabilitate ar putea sa va conduca la esecuri in afaceri si deziluzii in plan social.

Gemeni

Astazi sunteti putin inhibiat, motiv pentru care puteti avea dificultati de comunicare.Evitati investitiile si nu cumparati obiecte de valoare! Riscati sa regretati.

Rac

Dimineata, colegii si familia fac eforturi sa va scoata din starea de apatie care va face de nerecunoscut. Ar putea fi de vina obosela acumulata sau problemele financiare care va framanta.

Leu

Nu este o zi favorabila intalnirilor cu prietenii. Resimtiti o stare de inhibitie care va impiedica sa va exprimati clar. Incercati sa va relaxati si sa faceti planurilor de viitor, pentru familie!

Fecioară

Astazi simtiti nevoia sa schimbati ceva sau sa faceti lucruri noi. Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si treburilor casnice. S-ar putea ca cei din jur sa nu va aprecieze ideile la adevarata lor valoare.

Balanță

De dimineata aveti multe probleme de rezolvat, dar aveti suficienta energie pentru a le face fata. S-ar putea sa intampinati dificultati de natura financiara.

Scorpion

Astazi trebuie sa o lasati mai usor cu munca si sa va aplecati mai mult spre problemele sentimentale. Amanati-va proiectele de afaceri, pentru ca s-ar putea sa pierdeti o suma importanta!

Săgetător

De dimineata aveti ocazia sa demarati o afacere. Mai stati doua-trei zile inainte de a lua o hotarare! Astazi sunt favorizate relatiile cu partenerul de viata si aveti toate sansele sa petreceti impreuna o seara romantica.

Capricorn

Nu sunteti prea comunicativ, motiv pentru care relatiile sociale si sentimentale pot avea de suferit. Nu incepeti noi afaceri, chiar daca primiti propuneri din partea prietenilor.

Vărsător

Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita. Aveti succes in activitatile legate de familie si camin. Astazi trebuie sa va stabiliti clar prioritatile, ca sa nu pierdeti timpul.

Pești

Simtiti nevoia sa vorbiti cu o persoana de sex opus, despre problemele dumneavoastra sentimentale. Este posibil sa credeti ca sunteti neglijat.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: