Connect with us

Evenimente

Horoscop- miercuri, 27 iulie

Previziunile astrale pentru miercuri, 27 iulie 2016.

Published

on

Berbec

Se pare ca sunteti irascibil si va nemultumeste tot ce se petrece in jurul dumneavoastra. N-ar strica sa fiti mai conciliant, daca vreti sa nu deteriorate relatiile cu partenerul de viata si cu prietenii.

Taur

Astazi nu este indicat sa va ocupati de afaceri, deoarece sansele de reusita sunt reduse. In schimb, relatiile sentimentale va ofera mari satisfactii. Sunteti dispus chiar sa faceti declaratii de dragoste persoanei iubite.

Gemeni

Insuccesul intr-o afacere va dezamageste si va determina sa va intrebati daca merita sa riscati in continuare. Nu este cazul sa va pierdeti increderea. Pur si simplu, ziua de azi nu este favorabila afacerilor si nici comunicarii.

Rac

Incepeti ziua cu un sentiment de frustrare, din cauza ca seful va anunta anularea unei calatorii in care urma sa plecati peste cateva zile. Nu va revarsati nervii asupra colegilor!

Leu

O zi foarte buna pe plan profesional. Este posibil sa fiti premiat sau avansat in functie. Activitatea intelectuala va aduce mari satisfactii. Intuitia va ajuta.

Fecioară

Sunteti indispus din cauza dificultatilor financiare pe care le intampinati si aveti tendinta sa va izolati. Nu va puneti mari sperante in succesul unei afaceri! S-ar putea sa fiti dezamagit.

Balanță

Relatiile dumneavoastra cu persoana iubita sunt excelente. In cursul diminetii s-ar putea sa cunoasteti o femeie tanara care va juca un rol important in viata dumneavoastra.

Scorpion

In prima parte a zilei, cumparati un obiect de valoare pentru camin. Partenerul de viata se bucura. Sunteti nevoit a va schimbati programul in ultimul moment, din cauza unei situatii neprevazute la locul de munca.

Săgetător

Este posibil sa aveti dificultati de concentrare si sa nu reusiti sa luati o decizie inspirata. Dupa-amiaza acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale si petreceti o seara romantica in compania persoanei dragi.

Capricorn

Munca din ultima perioada isi arata rezultatele azi. Totul se datoreaza perseverentei si seriozitatii cu care tratati problemele. Acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale!

Vărsător

Astazi sunt favorizate relatiile cu rudele si cu prietenii. In prima parte a zilei, va intalniti cu o femeie tanara pe care nu ati vazut-o de mai mult timp. Este momentul sa vaocupati de problemele de sanatate ale unei persoane mai in varsta din familie.

Pești

Sunteti in forma si bine dispus, iar relatiile cu anturajul sunt excelente. Puteti avea succes in tranzactii comerciale si investitii financiare. Evitati speculatiile de orice fel.

 

Sursa: eastrolog.ro