Connect with us

Evenimente

Horoscop – miercuri, 29 martie

Previziuni astrale pentru miercuri, 29 martie 2017.

Published

on

Sarbatoritii zilei: actorul Valer Dellakeza

Berbec

Puteti sa va puneti in practica planurile de ascensiune sociala. De asemenea, azi sunt favorizate afacerile si relatiile cu colaboratorii. Va recomandam sa profitati din plin de aceasta zi, dar avand grija sa nu fortati nota.

Taur

Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita si aveti sanse mari de reusita in plan social si viata sentimentala. Este o zi buna pentru comunicarea cu persoane importante.

Gemeni

Sunteti foarte bine dispus si aveti ocazia sa luati o decizie importanta cu privire la problemele financiare ale familiei. Puteti sa abordati probleme serioase din domeniul afacerilor si sa terminati activitati incepute cu mult timp in urma.

Rac

Aveti idei excelente si sunteti hotarat sa le puneti in aplicare. Este un moment favorabil pentru a demara o activitate noua. Capacitatea de comunicare va ajuta sa va faceti noi prieteni printre persoane importante.

Leu

Puteti lua decizii inspirate, care va asigura reusita pe plan social si succesul in relatiile sentimentale. Este o zi favorabila comunicarii si calatoriilor de afaceri. Aveti idei bune, care pot avea efecte benefice pe termen mediu si lung.

Fecioara

In prima parte a zilei s-ar putea sa va hotarati sa plecati intr-o calatorie pentru a rezolva o problema a partenerului de viata. Puteti sa va ocupati de probleme financiare, dar va sfatuim sa evitati speculatiile.

Balanta

Aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara. In prima parte a zilei va puteti ocupa de afaceri si aveti posibilitatea sa terminati lucrari mai vechi. Este o zi favorabila comunicarii cu cei tineri din familie.

Scorpion

Sunteti inspirat si puteti rezolva probleme dificile. Este recomandat sa tineti seama si de opiniile partenerului de viata. Dupa-amiaza s-ar putea ca o ruda apropiata sa va ceara ajutorul intr-o problema de sanatate.

Sagetator

Dimineata aveti idei originale, pe care colegii sau partenerii de afaceri le apreciaza. Profitati de contextul astral favorabil de azi. Puteti avea un spor deosebit si aveti posibilitatea sa realizati tot ce v-ati propus.

Capricorn

In prima parte a zilei aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana cu experienta in domeniul dumneavoastra de activitate, care va impartaseste cateva dintre secretele sale. Daca va ganditi sa demarati o afacere pe cont propriu, azi contextul astral este favorabil.

Varsator

Sunteti in forma si aveti un spor deosebit. Aveti idei bune, pe care ar fi bine sa le puneti in aplicare la locul de munca si in afaceri. Daca nu va ajung banii, va puteti imprumuta de la o ruda mai instarita.

Pesti
In prima parte a zilei, cu ocazia unui drum scurt, este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va ofera sfaturi utile in legatura cu o afacere. Ar fi bine sa nu va faceti un program strict pentru azi, fiindca exista riscul sa nu il puteti respecta.

 

sursa: eastrolog.ro

 

%d blogeri au apreciat: