Connect with us

Horoscop

Horoscop-sâmbătă, 1 aprilie 2017

Published

on

Horoscop-sâmbătă, 1 aprilie 2017

Berbec. În prima parte a zilei sunteți cam visător și aveți tendința să neglijați problemele importante pe care le aveți de rezolvat. Nu este momentul să începeți noi activități, pentru că deciziile pe care le luați s-ar putea să fie greșite. Profitați de ajutorul pe care vi-l oferă o persoană dragă din familie!

 

Taur. Talentul dumneavoastră creativ este apreciat în societate. Ar fi bine să îl folosiți pentru rezolvarea problemelor profesionale și în afaceri. Sfaturile unei rude mai în vârstă vă ajută să evitați o problemă financiară. După-amiază primiți vizita unor prieteni de familie, în compania cărora vă simțiți foarte bine.

 

 

Gemeni. Nu sunteți prea comunicativ și ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri. De asemenea, vă sfătuim să amânați deciziile importante în domeniul financiar. Dedicați-vă unor activități relaxante!

 

 

Rac. Aveți succes în toate activitățile legate de cămin, dar și în societate. Puteți să vă faceți planuri de viitor. Ideile dumneavoastră sunt apreciate și de partenerul de viață, și de partenerii de afaceri. Vă sfătuim să evitați speculațiile de orice fel.

 

 

Leu. Puterea creativă de care dispuneți vă îndeamnă să începeți o activitate nouă. Aveți toate șansele de reușită pe plan intelectual și sentimental. Parcurgeți o perioadă favorabilă inspirației artistice,în care imaginația vă stimulează creativitatea. Nu neglijați odihna!

 

Fecioară. În prima parte a zilei, sunteți mai sensibil decât de obicei, iar relațiile cu anturajul ar putea fi ușor tensionate. Fiți prudent și nu faceți promisiuni pe care nu sunteți sigur că le veți putea respecta! Vă sfătuim să vă dedicați timpul liber activităților creative.

 

 

 

Balanță. În viața dumneavoastră au loc schimbări importante, care vă oferă multe satisfacții. Activitatea intelectuală intensă și puterea creativă de care dispuneți contribuie la succesul dumneavoastră pe plan social. În partea a doua a zilei, aveți de luat o decizie importantă pe plan sentimental. Puteți să vă bazați pe intuiție.

 

Scorpion. Începeți ziua plin de optimism și cu o imaginație debordantă. Aveți toate șansele să vă faceți remarcat prin talentul artistic. În partea a doua a zilei, s-ar putea să faceți cunoștință cu o personalitate din domeniul artelor, care va juca un rol important în cariera dumneavoastră. Nu neglijați relațiile cu persoana iubită!

 

 

Săgetător. Se pare că nu aveți niciun moment de relaxare, dar imaginația și ingeniozitatea vă ajută să duceți totul la bun sfârșit. Astăzi puteți avea mari realizări pe plan financiar. Dacă vă stăpâniți nervozitatea cauzată de oboseală, relațiile cu partenerul de viață pot fi excelente.

 

 

Capricorn. Aveți șanse de reușită în tot ce faceți azi. Este un moment excelent pentru a susține examene, lucrări artistice și proiecte. Relațiile pe plan sentimental sunt foarte bune. Ar fi bine să acordați mai multă atenție problemelor cu care se confruntă membrii mai tineri ai familiei.

 

 

Vărsător. Sunteți hotărât să începeți o afacere, dar nu prea vă ajung banii. Dacă reușiți să vă puneți la lucru imaginația și inventivitatea, puteți face rost de suma necesară.  După-amiază s-ar putea să suferiți o deziluzie pe plan sentimental, care, însă, nu vă afectează prea mult. Vă sfătuim să evitați călătoriile lungi.

 

 

Pești. Zi favorabilă pentru planuri de viitor și pentru demararea unor noi activități în domeniul social. Relațiile cu prietenii și cu partenerul de viață sunt excelente. Nu vă pripiți în luarea deciziilor importante!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro