Connect with us

Evenimente

Horoscop – sambata, 1 septembrie

Previziuni astrale pentru sambata, 1 septembrie 2018.

Published

on

BERBEC
Partenerul de viață vrea să vă implicați mai mult în treburile care țin de casă. Vouă nu vă stă gândul la așa ceva, dar cu puțină determinare reușiți să va rezolvați problemele și să îl mulțumiți și pe cel drag.

TAUR
Sunteți încântați de ceea ce vi se întâmplă. După câteva săptămâni de stres și muncă vine răsplata. Și va fi una mai mare decât v-ați fi așteptat.

GEMENI
Vă gândiți doar la relaxare weekendul acesta și dați zor pentru a termina cât mai repede treburile casnice. Partenerul de viață plănuiește de câteva săptămâni o surpriza care va va da peste cap!

RAC
Nu lăsați problemele personale să se amestece în viață profesională, altfel riscați să îi deranjați pe cei din jur. Dacă veți sta toată ziua să vorbiți la telefonul personal, este posibil ca cei apropiati sa va taxeze.

LEU
Trebuie să faceți o alegere pe care o considerați dificilă, dar cel drag vă va ajuta să puneți în balanță lucrurile bune și cele rele pentru a fi cât mai ușor.

FECIOARĂ
Astăzi învățați o lecție foarte importantă. Aveți de-a face cu o persoană de la care aflați ceva ce v-ar putea fi de un real ajutor pe viitor.

BALANȚĂ
Energia este la un nivel maximum. De multă vreme nu v-ați mai simțit atât de bine. O să aveți ce să povestiți la următoarea întâlnire cu prietenii.

SCORPION
Veți avea parte de o surpriză. De multă vreme așteptați această veste. Primiți undă verde pentru un proiect la care va ganditi de multa vreme.

SĂGETĂTOR
Un amic va face o ofertă foarte interesantă pentru weekend-ul acesta și sunteți tentați să acceptați, pentru că de multă vreme nu ați mai plecat de acasă.

CAPRICORN
Indiferent de vreme, voi aveți un program foarte bine făcut și îl puneți în practică. Asta înseamnă că o să ajungeți în locuri în care o să vă umpleți de energie pozitivă.

VĂRSĂTOR
Interacționați cu persoane care nu vă inspiră încredere și tocmai de aceea vă hotărâți să nu continuați colaborarea cu ei. Va fi o decizie foarte bună.

PEȘTI
Trebuie să faceți economii, deoarece o să aveți nevoie de bani în perioadă următoare. S-a mărit lista de achiziții și ar fi bine să fiți pregătiți când vine momentul să plătiți totul.

 

sursa: Bucuresti FM