Connect with us

Horoscop

Horoscop-sâmbătă, 13 mai 2017

Published

on

Taur. Nu este o zi favorabilă călătoriilor și câștigurilor financiare. Inhibiția și lipsa de sociabilitate ar putea să vă conducă la eșecuri în afaceri și deziluzii în plan social. Relațiile sentimentale nu au de suferit, dacă acordați mai mult timp problemelor partenerului de viață. Vă recomandăm fiți mai comunicativ.

 

Gemeni. Astăzi sunteți putin inhibiat, motiv pentru care puteți avea dificultăți de comunicare. Vă recomandăm să evitați ieșirile cu prietenii și, mai ales, cu persoanele importante. Evitați investițiile și să nu cumpărați obiecte de valoare! Riscați să regretați.

 

Rac. Dimineața, colegii și familia fac eforturi să vă scoată din starea de apatie care vă face de nerecunoscut. Ar putea fi de vină obosela acumulată sau problemele financiare care vă frământă. Vă recomandăm să nu luați decizii importante de unul singur. Nu începeți activități delicate, care necesită multă atenție!

 

Leu. Nu este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii. Resimțiți o stare de inhibiție care vă împiedică să vă exprimați clar. Vă recomandăm să nu faceți investiții și să nu cumpărați obiecte de valoare, pentru că s-ar putea să regretați. Încercați să vă relaxați și să faceți planuri de viitor pentru familie!

 

Fecioară. Astăzi simțiți nevoia să schimbați ceva sau să faceți lucruri noi. Este o zi favorabilă relațiilor sentimentale și treburilor casnice. S-ar putea ca cei din jur să nu vă aprecieze ideile la adevarăta lor valoare. Vă recomandăm să nu semnați documente oficiale și să nu faceți afaceri.

 

Balanță. De dimineață aveți multe probleme de rezolvat, dar aveți suficientă energie pentru a le face față. S-ar putea să întâmpinați dificultăți de natură financiară. Vă recomandăm să acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale și familiei.

 

Scorpion. Vă sfătuim să o lăsați mai ușor cu munca și să vă aplecați mai mult spre problemele sentimentale. Amânați-vă proiectele de afaceri, pentru că s-ar putea să pierdeți o sumă importantă! Vă recomandăm să vă ocupați de treburi casnice, de rutină.

 

Săgetător. De dimineață aveți ocazia să demarați o afacere. Vă recomandăm să nu vă pripiți. Mai stați două-trei zile înainte de a lua o hotărâre! Astăzi sunt favorizate relațiile cu partenerul de viață și aveți toate șansele să petreceți împreună o seară romantică.

 

Capricorn. Nu sunteți prea comunicativ, motiv pentru care relațiile sociale și sentimentale pot avea de suferit. Vă recomandăm să nu începeți activități noi, să nu începeți noi afaceri, chiar dacă primiți propuneri din partea prietenilor.

 

Vărsător. Sunteți într-o formă intelectuală deosebită. Aveți succes în activitățile legate de familie și cămin. Vă sfătuim să vă stabiliți clar prioritățile, ca să nu pierdeți timpul. Ascultați și părerile partenerului de viață!

 

Pești. Simțiți nevoia să vorbiți cu o persoană de sex opus, despre problemele dumneavoastră sentimentale. Este posibil să credeți că sunteți neglijat. Vă sfătuim să nu vă lăsați pradă melancoliei. Starea de inhibiție și lipsa de sociabilitate ar putea să agraveze neînțelegerile cu persoana iubită.

 

Berbec. S-ar putea să fiți indispus și să nu aveți chef de nimeni si de nimic. Riscați să vă izolați. Vă recomandăm să fiți mai sociabil. Problemele care vă frământă nu sunt chiar atât de grave cum credeți.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro