Connect with us

Horoscop

Horoscop-sâmbătă, 15 aprilie 2017

Published

on

Berbec. Confuzia și sensibilitatea exagerată din prima parte a zilei vă pot afecta relațiile cu prietenii, mai ales că sunt șanse să nu îi înțelegeti corect. Vă recomandăm să amânați deciziile importante, cu implicații serioase în activitatea profesională sau în afaceri. Ar fi bine să acceptați sfaturile unei rude apropiate, pentru că intuiția s-ar putea să nu vă ajute prea mult.

 

Taur. S-ar putea să fiți irascibil, pentru că nu reușiți să terminați la timp o lucrare importantă. Ar fi bine să nu vă mai chinuiți astăzi, pentru că vă lipsește simțul practic. Se pare că oboseala acumulată vă afectează capacitatea de concentrare. Vă sfătuim să vă relaxați și să vă petreceți timpul liber alături de persoana iubită.

 

Gemeni. Relațiile cu persoana iubită sunt foarte bune și aveți ocazia să petreceți împreună momente romantice, poate într-o excursie. Nu este exclus să cumpărați un obiect de valoare, necesar pentru cămin. Vă recomandăm să nu vă implicați în activități delicate, pentru că s-ar putea să nu obțineți rezultatele scontate.

 

Rac. Dimineața sunteți din cale afară de sensibil, nu vă puteți concentra și este posibil să nu luați cele mai bune decizii. Ar fi bine să evitați investițiile, afacerile și să nu vă implicați în activități care vă solicita prea mult. Vă sfătuim să vă limitați la activități de rutină. Încercați să acordați mai multă atenție odihnei și relațiilor sentimentale!

 

Leu. Sunteți indispus pentru că nu stați prea bine cu banii. Nu este momentul să luați decizii importante. Vă recomandăm să evitați întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Nu sunteți în formă și riscați să stricați relațiile. Păstrați-vă calmul și evitați discuțiile în contradictoriu cu membrii familiei!

 

Fecioară. Dimineața sunteți marcat de confuzie. Nu este exclus ca relațiile parteneriale să aibă de suferit din această cauză. Dacă vi se propune să vă asociați într-o afacere sau să începeți o colaborare, vă sfătuim să nu vă grăbiți. Ar fi bine să vă consultați și cu partenerul de viață.

 

 

Balanță. Vă sfătuim să nu vă asumați niciun risc. Se pare că nu sunteți în cea mai bună formă, nici fizică, nici intelectuală. Ar fi bine să evitați discuțiile cu o persoană mai în vârstă, care încearcă să își impună punctul de vedere într-o chestiune de afaceri.  Înarmați-vă cu multă răbdare!

 

Scorpion. Dimineața s-ar putea să intervină ceva neprevăzut și să fiți nevoit să vă schimbați programul. Faceți cunoștință cu o persoană importantă, gata să vă ajute să porniți în afaceri. Vă sfătuim să nu luați decizii în grabă. Nu este exclus să vă petreceți seara împreună cu persoana respectivă.

 

Săgetător. Se pare că aveți probleme de sănătate din cauza surmenajului. Vă sfătuim să munciți mai puțin și să acordați mai mult timp odihnei. Spre seară, s-ar putea ca un prieten să vă invite la o petrecere. Profitați de ocazie, dar aveți grijă să evitați excesele!

 

Capricorn. S-ar putea să aveți o neînțelegere cu prietenii. Vă sfătuim să vă temperați agresivitate. După-amiază aveți o stare de spirit mai bună și sunt șanse să petreceți clipe romantice împreună cu partenerul de viață.

 

 

 

Vărsător. S-ar părea că nu aveți spor la nimic. Ce-i drept, astăzi vă cam lipsește simțul practic. Vă sfătuim să nu forțați lucrurile. Încercați să vă destindeți! Dacă v-ați planificat o călătorie împreună cu familia, vă recomandăm să nu ezitați. Lăsați comoditatea și nu vă eschivați!

 

Pești. Aveți planuri mari și intenționați să finalizați o activitate importantă, începută mai demult. Un telefon de la o rudă vă schimbă programul: trebuie să plecați într-o călătorie. S-ar putea să aflați că s-a îmbolnăvit o persoană la care țineți foarte mult. Vă sfătuim să vă verificați bagajele de două ori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro