Connect with us

Horoscop

Horoscop-sâmbătă, 17 decembrie 2016

Published

on

SagetatorSăgetător. S-ar putea să fiți dezamăgit, pentru că o întâlnire de afaceri nu decurge cum ați fi vrut. Nu este o zi prea bună pentru afaceri, dar puteți petrece clipe plăcute alături de persoana iubită. Vă recomandăm să vă odihniți.

 

CapricornCapricorn. Deși aveți multă treaba, ar fi bine să mai reduceți ritmul în care munciți. În prima parte a zilei, sunteți tentat să cheltuiți cam mult. Încercați să fiți mai prudent! Faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care poate intra în viața dumneavoastră sentimentală.

 

VarsatorVărsător. Vă recomandăm să nu începeți activități noi, pentru că aveți tendința să vă grăbiți. Astăzi sunteți cu capul în nori și riscați să neglijați problemele importante. Ar fi bine să vă faceți o listă de priorități. Încercați să vă organizați cât mai bine timpul!

 

PestiPești. Deși cei din jur nu prea vă apreciază ideile la adevărata lor valoare, nu este cazul să vă indispuneți. Vă recomandăm să nu semnați documente oficiale și să nu începeți afaceri. Puteți avea mari satisfacții pe plan sentimental și în relațiile cu persoane pe care le-ați ignorat până acum.

 

BerbecBerbec. Dimineața vă lipsește simțul practic și vă irosiți energia. Colegii vă înțeleg și încearcă să vă ajute. Vă recomandăm să fiți prudent. Nu refuzați ajutorul celor din jur!

 

TaurTaur. Vi se modifică programul pe neașteptate, dar schimbările sunt de bun augur. Aveți șansa să faceți cunoștință cu o persoană cu experiență, care vă ajuta într-o afacere. Vă sfătuim să nu luați hotărâri la nervi. Evitați speculațiile financiare!

 

GemeniGemeni. Vă recomandăm să nu începeți activități noi astăzi, pentru că puteți să vă loviți de obstacole neprevăzute. De dimineață s-ar putea să vă încurce planurile câteva drumuri scurte, pe care nu le puteți evita. Amânați activitățile dificile, care necesită o concentrare intensă!

 

RacRac. De dimineață sunteți hipersensibil și agitat, nu vă simțiți în apele dumneavoastră.  Vă recomandăm să nu luați decizii importante, pentru că nu aveți un contact prea bun cu realitatea. Evitați discuțiile în contradictoriu cu cei din jur.

 

LeuLeu. S-ar putea ca în prima parte a zilei să aveți mici probleme în cămin. Vă recomandăm să le tratați cu calm. Un gest tandru sau o vorbă bună vă pot ajuta să evitați o ceartă. Financiar nu stați prea bine, dar fiți optimist! Banii vor apărea când veți avea nevoie.

 

FecioaraFecioară. Dimineața sunteți obosit și confuz, cu un simț practic scăzut. Evitați să luați decizii importante! Vă sfătuim să vă odihniți mai mult și să vă limitați la activități de rutină.

 

 

Balanta 1Balanță. Zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii și cu persoana iubită. După-amiază, s-ar putea să primiți o sumă importantă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie. Sunt șanse să vi se propună o colaborare, dar vă sfătuim să nu vă pripiți. Nu este exclus să aveți probleme din cauza unei femei impulsive.

 

ScorpionScorpion. Aveți tendința să fiți idealist și să credeți că puteți rezolva totul, foarte ușor. Fiți mai realist, ca să nu aveți surprize neplăcute! Vă sfătuim să aveți grijă ce spuneți, pentru că riscați să jigniți o persoană dragă. Nu încercați să vă impuneți punctul de vedere!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro