Connect with us

Horoscop

Horoscop-sâmbătă, 18 februarie 2017

Published

on

Horoscop-sâmbătă, 18 februarie 2017

Vărsător. S-ar putea să plecați într-o călătorie neprevăzută, în interes familial. Puteți să comunicați foarte bine și să negociați cu persoanele de sex opus. În ciuda numeroaselor obstacole, aveți toate șansele să finalizați o activitate intelectuală căreia i-ați dedicat mult timp. Vă recomandăm să evitați discuțiile în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă.

 

Pești. La serviciu, șefii și colegii vă apreciază ideile excelente. Aveți mari șanse să luați decizii inspirate și să duceți la bun sfârșit obligațiile pe care vi le-ați asumat. După-amiază, este posibil să mergeți împreună cu persoana iubită într-o vizită la prieteni. Nu neglijați odihna!

 

Berbec. Puteți avea succes pe plan profesional, la studii și în călătorii. Vă recomandăm să profitați de acest context favorabil. Aveți ocazia să vă lărgiți orizontul intelectual și să vă afirmați pe plan social. După-amiază s-ar putea să intrați în posesia unor bani la care nu vă așteptați, dar care vă prind foarte bine. Dacă simțiți nevoia să vă relaxați, vă sfătuim să încercați odihna activă: un hobby, sport etc.

 

Taur. Creativitatea este la cote maxime azi și vă îndeamnă să vă gândiți la noi proiecte. Se pare că vă dedicați timpul liber planurilor de pornire a unei afaceri. Puteți fi optimist: aveți șanse să vă descurcați cu cheltuieli minime. Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ar fi bine să vă relaxați mai mult.

 

 

Gemeni. Azi vă bucurați de o inventivitate ieșită din comun, care vă poate fi de mare ajutor în afaceri. Aveți ocazia să faceți o investiție importantă, care se va dovedi profitabilă mai curând decât vă așteptați. Fiți mai atent cu partenerul de viață!

 

Rac. Se pare că relațiile cu colegii sau partenerii de afaceri decurg foarte bine. Sunteți apreciat pentru hotărârea și seriozitatea cu care abordați proiectele comune. Puteți să rezolvați cu ușurință problemele de la serviciu și de acasă. Ar fi bine să dați dovadă de diplomație și să țineți cont de părerile partenerului de viață.

 

 

Leu. Azi se pare că nu aveți o clipă de răgaz, dar sunteți hotărât și reușiți să terminați tot ce v-ați propus. Dacă profitați de această conjunctură favorabilă, aveți numai de câștigat pe plan profesional și financiar. S-ar putea să petreceți seara în mijlocul familiei și să faceți planuri pentru o călătorie. Nu vă faceți griji în ceea ce privește banii: îi veți obține în curând!

 

Fecioară. Este o zi favorabilă studiului și afirmării în societate. Aveți idei foarte bune și puteți să începeți o activitate nouă la care vă gândiți de ceva timp. Țineți cont de sfaturile unei persoane care a avut succes în problema ce vă frământă!

 

 

 

Balanță. Dimineața s-ar putea să luați o decizie importantă, care se va dovedi inspirată. Dacă vi se propune o colaborare, nu stați mult pe gânduri! Puteți câștiga bani frumoși. Fiți prudent și evitați speculațiile financiare!

 

 

Scorpion. Aveți șanse mari să vă afirmați în afaceri și pe plan profesional. S-ar putea să fiți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte și să vă ocupați de o investiție. Nu este exclus să întâmpinați dificultăți din cauza birocrației. Nu vă descărcați nervii pe prieteni sau pe membrii familiei!

 

 

Săgetător. Se întrevăd câștiguri frumoase dintr-o activitate comercială de care vă ocupați cu seriozitate. Ușurința cu care comunicați azi vă ajută să rezolvați divergențele apărute între colegii de serviciu. După-amiază s-ar putea să aveți o dezamăgire pe plan sentimental.

 

 

Capricorn. Dimineața aveți posibilitatea să rezolvați o problemă a unui tânăr din familie. Pe plan profesional, treceți printr-o perioadă favorabilă și aveți ocazia să vă puneți ideile în practică. Nu este exclus să câștigați bine și să vă afirmați în societate, dar n-ar strica să fiți mai modest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro