Connect with us

Horoscop

Horoscop-sâmbătă, 18 martie 2017

Published

on

Pești. Aveți șanse să obțineți ușor mici câștiguri, dar vă recomandăm să fiți prudent. Feriți-vă de speculații! După-amiază este posibil să vă confruntați cu o problemă sentimentală, dacă refuzați să mergeți la o petrecere. Vă sfătuim să fiți atent în relațiile cu cei din jur și să vă țineți în frâu tendința de a exagera.

 

Berbec. Se pare că începeți să aveți mai multă încredere în dumneavoastră și să vă recăpătați optimismul. Vă sfătuim să nu neglijați problemele celor apropiați, pentru că altfel riscați să vi se reproșeze că sunteți indiferent. Azi este recomandat să fiți cât mai prudent și să respectați legile cu strictețe.

 

Taur. Se pare că simțiți nevoia să faceți o schimbare importantă în plan sentimental. Este posibil să faceți cunoștință cu o persoană care vă captează imediat atenția. Poate fi o dragoste la prima vedere, dar vă recomandăm să nu fiți prea îndrăzneț. Puteți să vă ascultați intuiția.

 

Gemeni. Dimineața aveți tendința de a vă implica în prea multe activități simultan. Este o zi bunî pentru câștiguri financiare ușoare, cu condiția să evitați speculațiile. Puteți conta pe ajutorul prietenilor, dar ar fi bine să ascultați și părerile membrilor familiei.

 

Rac. Se pare că treceți printr-o perioadă nu tocmai bună din punct de vedere financiar și vă preocupă găsirea unor noi surse de venituri. Spiritul de aventură și îndrăzneala v-ar putea îndemnă să vă asumați prea multe riscuri. Vă sfătuim să fiți prudent și să evitați cu mare atenție orice încălcare a legii.

 

Leu. Este posibil să primiți oaspeți din altă localitate sau să fiți invitat la rude. O persoană mai în vârstă din familie v-ar putea da sfaturi utile într-o problemă sentimentală. Vă sfătuim să nu faceți gesturi sau afirmații care riscă să provoace gelozia persoanei iubite.

 

Fecioară. Se pare că azi nu prea sunteți în formă, iar simțul practic este redus. Vă recomandăm să amânați călătoriile de afaceri și investițiile. Nu evitați comunicarea cu cei din jur, pentru a nu fi înțeles greșit! Deși parcurgeți o perioadă favorabilă în plan sentimental, azi aveți tendința să faceți din țânțar, armăsar și riscați să tensionați relația cu persoana iubită.

 

Balanță. Este posibil ca o rudă apropiată să vă ceară un împrumut. Vă sfătuim să nu vă eschivați, mai ales că pare să fie vorba despre o problema de sănătate. După-amiază, o veste referitoare la relațiile sentimentale v-ar putea pune pe gânduri. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să vă ascultați intuiția.

 

Scorpion. Azi puteți comunica mai ușor cu cei din jur și aveți șanse mari de reușita în activitățile care presupun învățare sau perfecționare. De asemenea, aveți posibilitatea să faceți tranzacții avantajoase. Este posibil să se ivească o ocazie să plecați într-o călătorie în interes personal, ceea ce ar putea stârni gelozia persoanei iubite. Vă sfătuim să nu luați decizii în grabă.

 

Săgetător. Se pare că resimțiți o stare de nervozitate care v-ar putea pune într-o situație neplăcută acasă. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să vă concentrați asupra problemelor care nu suportă amânare. Încercați să evitați o ceartă cu partenerul de viață și cu o persoană mai în vârstă! Ar fi bine să dați dovadă de mai multă înțelegere.

 

Capricorn. Dimineața este posibil să aveți de făcut mai multe drumuri scurte în interes personal. Se pare că azi sunteți mai sensibil decât de obicei și aveți tendința de a exagera. După-amiază ar fi bine să vă temperați orgoliul, pentru a evita o ceartă cu persoana iubită. Nu este cazul să demonstrați că puteți fi încăpățânat. Vă sfătuim să amânați activitățile stresante și să încercați să vă odihniți.

 

Vărsător. Începeți ziua plin de energie și idei. Aveți grijă să nu depășiți anumite limite și evitați să provocați discuții în contradictoriu! Relațiile cu prietenii și cu familia ar trebui să decurgă excelent. În plan sentimental, însă, este posibil să revină în actualitate o problemă mai veche, care a rămas nerezolvată.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro