Connect with us

Evenimente

Horoscop – sambata, 23 iunie

Previziuni astrale pentru sambata, 23 iunie 2018.

Published

on

BERBEC
Culegeți astăzi roadele faptelor bune Veți primi aprecieri din partea mai multor persoane, inclusiv de la oameni de la care nu vă așteptați.

TAUR
Astăzi aduceți fericire tuturor celor din jur. Energia voastră pozitivă va fi foarte molipsitoare.

GEMENI
S-ar putea să vă confruntați cu nemulţumiri din trecut. Dacă vă cramponați prea tare în anumite situaţii, puteți rata ocazii în care ați putea fi mai fericiţi.

RAC
Chiar dacă vi se pare că aveți toate motivele să nu vă faceți prea multe planuri pentru concediul mult visat, nu fiți pesimiști. Lucrurile se vor aşeza în favoarea voastră până la urmă.

LEU
Vă dedicați în totalitate persoanei iubite. Organizați timpul astfel încât să fiți mereu împreună, discutați, poate ieșiți la o plimbare și vă bucurați de atenția și grija partenerului de cuplu.

FECIOARĂ
Sunteți dornici să învățați lucruri noi și faceți față cu brio unor discuții pe care le-ați cam evitat în ultima vreme. Reușiți să lăsați o impresie bună.

BALANȚĂ
Influențați deciziile oamenilor din jurul vostru și acest lucru vă dă o stare de bine. Cei dragi vin la voi pentru sfaturi și le oferiți cu inima deschisă.

SCORPION
Veți avea o zi foarte bună din toate punctele de vedere. Prietenii vă vor fi alături și o să petreceți cu ei momente frumoase.

SĂGETĂTOR
Sunteți invitați la o petrecere și vă pregătiți intens pentru ea, deoarece vreți să faceți impresie bună. Seara se anunță minunată.

CAPRICORN
Aveți șansa de a vă îndrăgosti în această săptămână, cu toate că pe prim plan se află viața profesională și toată lumea o știe.

VĂRSĂTOR
Sunteți plini de energie și emanați numai stare de bine, iar de aceea este imposibil ca cineva să nu vă placă sau să nu-i intrați în grații.

PEȘTI
Programul încărcat de la serviciu nu vă permite  să vă faceți planuri de vacanță. Nu disperați pentru că partenerul de viață vă face o surpriză în acest sens.

 

sursa: Bucuresti FM