Connect with us

Evenimente

Horoscop – sambata, 26 mai

Previziuni astrale pentru sambata, 26 mai 2018.

Published

on

BERBEC
Revin în actualitate unele treburi pe care le credeați finalizate. Acordați-le mai multă atenție de data aceasta pentru a vă asigura că nu vă întoarceți la ele.

TAUR
Aveți parte de multă inspirație și trebuie să profitați la maximum de aceasta. Cariera voastră este pe punctul de a se schimbe radical și va fi cel mai bun lucru care vi se poate întâmpla anul acesta.

GEMENI
Trebuie să analizați foarte bine sentimentele față de o persoană apropiată. În ultima vreme ideile voastre sunt diferite și nu prea mai aveți subiecte de interes comune.

RAC
Se apropie o dată destul de importantă pentru voi și partenerul de viață. Vreți să sărbătoriți într-un mod aparte asta și luați în considerare o mică escapadă din oraș.

LEU
Dacă acordați mai multă atenție micilor lucruri care vi se întâmplă, o să vedeți că veți fi mult mai fericiți. Nu vă mai plângeți de ceea ce nu aveți, ci fiți atenți la ceea ce trăiți acum.

FECIOARĂ
Relațiile cu partenerii se pot schimba astăzi datorită unor informații noi care apar în ecuație. Semnele sunt încurajatoare în ceea ce vă privește.

BALANȚĂ
Se întâmplă mult prea multe în viața voastră și parcă nu puteți ține ritmul cu ele. Câteva zile libere nu ar strica.

SCORPION
Nu vă concentrați la job mai deloc, pentru că știți că seara urmează să plecați undeva cu prietenii. Gândul vă stă doar la acest lucru.

SĂGETĂTOR
Aveți parte de o clipă de inspirație și faceți o mișcare care va reprezenta bazele unei afaceri ce va avea toate șansele să reușească. Cu ceva mai mult efort depus și cu zâmbetul pe buze totul va fi un succes.

CAPRICORN
Sunteți pregătiți atât sufletește, cât și psihic pentru ceea ce urmează. Se anunță o ședința destul de importantă și multe se vor rezolva în urma acesteia.

VĂRSĂTOR
Fiecare început are și un sfârșit, dar voi ați vrea să nu se termine ceea ce ați început acum câteva săptămâni. Încercați să prelungiți cât de mult puteți.

PEȘTI
Vreți să evadați preț de câteva momente și să vă închideți telefonul și să plecați la o plimbare. Chiar și una prin magazine se va dovedi bună pentru voi.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: