Connect with us

Horoscop

Horoscop-sâmbătă, 29 aprilie 2017

Published

on

Taur. S-ar putea să aflați pe neașteptate că trebuie să faceți o călătorie în interes profesional sau de afaceri, dar aveți deja un program destul încărcat. Schimbarea de program vă cam indispune, dar sunt șanse să prilejuiască o schimbare benefică în plan sentimental. Vă sfătuim să fiți atent în relațiile cu colegii sau partenerii de afaceri, fiindcă este posibil ca o femeie să încerce să vă implice într-o ceartă.

 

Gemeni. Mulți Gemeni au astăzi posibilitatea să rezolve probleme profesionale delicate, care le-au dat bătaie de cap până acum. În a doua parte a zilei sunt șanse să lămuriți o chestiune financiară de care depinde un proiect pe termen lung. Vă recomandăm să nu promiteți decât ceea ce sunteți sigur că puteți face. Comunicarea cu familia și cu partenerul de viață ar trebui să decurgă fără probleme.

 

Rac. Contextul astrologic al zilei este favorabil comunicarii și relațiilor de toate tipurile, personale ori profesionale. Puteți să negociați contracte importante și să faceți planuri pe termen lung. În viața sentimentală, sunteți capabil să priviți lucrurile cu detașare și obiectivitate și să găsiți soluții la problemele care v-au frământat în ultima vreme. Nu se întrevăd probleme de sănătate și nici în plan profesional.

 

Leu. În contextul astrologic al zilei de azi, ar trebui să fiți într-o formă intelectuală deosebită. Aveți posibilitatea să puneți la punct ultimele detalii ale unui proiect ambițios care are mari șanse să vă aducă beneficii consistente. După-amiază s-ar putea să vi se propună o colaborare. Ar fi bine să nu decideți imediat, ci să analizați propunerea pe îndelete, fiindcă se pare că beneficiile potențiale sunt mai mari decât par la prima vedere. Este posibil să faceți cunoștință cu o persoană care vă va ajuta în afaceri.

 

Fecioară. Capacitatea de comunicare a Fecioarelor este deosebit de bună și favorizează relațiile de colaborare. Toate acțiunile pe care le puneți la punct sau le începeți într-un context astral ca al zilei de azi au șanse mari de reușită. Aveți posibilitatea să rezolvați o problemă financiară a familiei, dar țineți cont că acțiunile speculative sunt contraindicate astăzi!

 

Balanță. Vă puteți aștepta la vești bune și la schimbări benefice, atât pe plan profesional cât și în viața personală. Colegii sau partenerii de afaceri s-ar putea să nu fie întotdeauna de acord cu metodele dumneavoastră, dar rezultatele dovedesc ca aveți dreptate. Seara s-ar putea să fiți invitat la prieteni.

 

Scorpion. Este de așteptat să fiți în formă din punct de vedere intelectual și să aveți o colaborare foarte bună cu colegii de serviciu sau cu partenerii de afaceri. Aveți șanse mari de reușită în tot ce faceți pentru familie și pentru locuință. Dacă vă gândiți la anumite schimbări în cămin, ar fi bine să vă sfătuiți și cu partenerul de viață.

 

Săgetător. Mulți Săgetători ar putea avea azi reușite deosebite în plan financiar și în plan social. Este un moment favorabil din punct de vedere astrologic, de care ar fi bine să profitați la maximum. În a doua parte a zilei s-ar putea să apară pe neașteptate necesitatea de a face un drum în interesul famliei. Cu acest prilej este posibil să vă alegeți și cu un beneficiu material. Vă sfătuim să aveți grijă de portofel și de acte, pentru că există riscul să le pierdeți.

 

Capricorn. Pentru Capricorni este o zi deosebit de favorabilă care pare să vină după o perioadă relativ dificilă. Se întrevede o reușită frumoasă în plan financiar, care s-ar putea să vă intreacă așteptările. În plan profesional, ideile și metodele dumneavoastră se dovedesc eficiente, dar buna colaborare cu colegii sau cu partenerii de afaceri nu trebuie neglijată. În plan sentimental este de așteptat o perioadă de acalmie.

 

Vărsător. În prima parte a zilei se întrevede o scurtă călătorie pentru rezolvarea unei probleme financiare de care depinde soarta unei afaceri. Aveți șanse mari să realizați tot ce v-ați propus pentru azi și să obțineți beneficii importante. Ar fi bine să acordați mai mult timp celor dragi și să petreceți seara în familie.

 

Pești. Vă puteți aștepta la surprize plăcute, mai ales în plan financiar. Nu este exclus să fiți recompensat de șefi pentru contribuția dumneavoastră la reușita unui proiect. Tot în plan financiar, speculațiile nu sunt recomandate azi, dar investițiile pe termen lung sunt favorizate. Ar fi bine să vă menajați sănătatea și să vă odihniți mai mult.

 

Berbec. Programul pentru azi ar putea suferi o schimbare importantă în urma unei hotărâri pe care sunteți nevoit să o luați în prima parte a zilei. Dacă o persoană apropiată vă solicită ajutorul pentru rezolvarea unei probleme de sănătate, nu stați pe gânduri! Puteți face mult bine, cu un efort mic. După-amiază aveți ocazia să rezolvați o chestiune financiară delicată, cu condiția să nu vă lăsați tentat de activități speculative. Astăzi intuiția funcționează mai bine decât de obicei și vă poate ajuta să luați decizii inspirate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro