Connect with us

Horoscop

Horoscop-sâmbătă, 3 decembrie 2016

Published

on

Horoscop-sâmbătă, 3 decembrie 2016

SagetatorSăgetător. Puteți avea succes în activități casnice. Dimineața câștigati o sumă importantă de pe urma unei afaceri și începeți să vă faceți planuri de viitor, împreună cu partenerul de viață. Seara s-ar putea să aflați că un prieten s-a îmbolnăvit și să îi săriți în ajutor. Vă recomandăm să nu promiteți lucruri care nu depind de dumneavoastră.

 

CapricornCapricorn. Dacă doriți să faceți schimbări în casă, acum este momentul. Este o zi bună pentru reamenajări, mutat sau schimbat mobila. Vă puteți baza pe ajutorul prietenilor și al familiei. Vă sfătuim să nu vă certați cu partenerul de viață din cauza unei femei mai în vârstă din familie.

 

VarsatorVărsător. Sunteți original și vă hotărâți brusc să schimbați ceva prin casă. Pentru aceasta, sunteți nevoit să faceți câteva drumuri scurte. Vă recomandăm să vă organizați eficient și să profitați de acest moment favorabil.

 

PestiPești. S-ar putea să nu fiți prea comunicativ. Vă sfătuim să amânați întâlnirile de afaceri și pe cele de natură sentimentală. Ar fi bine să nu vă ocupați de probleme importante, care necesită putere de concentrare. Puteți avea succes în activitățile legate de cămin. Spre seară, s-ar putea să primiți musafiri din altă localitate.

 

BerbecBerbec. Nu ezitați să încheiați contracte sau să semnați acte oficiale! Relațiile cu cei din jur sunt foarte bune și aveți succes în afaceri. Aveți ocazia să luați hotărâri bune pentru cămin. Partenerul de viață vă susține inițiativele. Puteti să vă ascultați intuiția.

 

TaurTaur. Aveți succes în afaceri și spor la tot ce faceți în gospodărie. Prietenii și familia vă susțin, deși s-ar putea să aibă păreri diferite. Vă recomandăm să nu începeți mai multe treburi deodată. Riscați să nu terminați niciuna. După-amiază vă vizitează o persoană mai în vârstă pe care nu ați văzut-o de mult.

 

GemeniGemeni. Vă sfătuim să nu călătoriți și să evitați întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să nu fiți în cea mai bună forma. Cei din jur nu sunt dispuși să vă accepte ideile și nu este exclus să suferiți o dezamăgire din partea unor persoane apropiate. În schimb, este o zi favorabilă relațiilor sentimentale. Puteți să vă transpuneți în practică proiectele legate de viața casnică.

 

RacRac. Vă recomandăm să acordați mai multă atenție problemelor ce țin de familie și de cămin. S-ar putea ca planurile de îmbunătățire a situației financiare să nu fie realiste. Dacă insistați să le puneți în practică, există riscul să suferiți un eșec. Vă sfătuim să vă limitați la activități de rutină.

 

LeuLeu. Dimineața s-ar putea să primiți o sumă considerabilă de la o femeie mai în vârstă din familie. Puteți să începeți o curățenie generală sau lucrări de reparații. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să nu vă certați cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor inevitabile.

 

FecioaraFecioară. Sunteți preocupat să rezolvați problemele casei. S-ar putea să faceți rost de bani pentru a cumpăra aparatură electrocasnică nouă. Vă sfătuim să nu vă grăbiți, pentru că un prieten vă poate spune de unde să cumpărați mai ieftin. Spre seară ar fi bine să vă pregătiți de musafiri.

 

Balanta 1Balanță. Deși se pare că aveți multe de rezolvat, vă recomandăm să vă odihniți și să vă menajați sănătatea. Împreună cu partenerul de viață, doriți să faceți schimbări în cămin. Nu ezitați! Vor avea o influență benefică asupra relației de cuplu. Vă recomandăm să fiți mai atent la cheltuieli, pentru că riscați să dați banii pe lucruri care nu vă trebuie.

 

ScorpionScorpion. Dimineața aflați că vi se anulează o delegație. Vă sfătuim să nu vă enervați. Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor. Este momentul să preluați inițiativa în problemele casei și în relațiile sentimentale. Spre seară, prietenii vă invită la o petrecere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro