Connect with us

Evenimente

Horoscop-sâmbătă, 4 februarie 2017

Published

on

VarsatorVărsător. Vă simțiți excelent, sunteți relaxat și nimic nu vă poate tulbura. Mai mult, reușiți să calmați o persoană nervoasă. S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că sunteți indiferent și că nu vă ocupați îndeajuns de problemele familiei. Spre seară, este posibil să asistați la o întâmplare neplăcutț, care vă pune pe gânduri.

 

PestiPești. Un prieten vă propune să plecați într-o excursie, dar faptul că nu aveți bani vă face să fiți irascibil și să cautați cearta cu lumânarea. Nu îi căutați nod în papură persoanei iubite! Vă recomandăm să fiți atent la volan. Există riscul unui accident de circulație.

 

BerbecBerbec. Încercați să nu vă asumați riscuri! Nervozitatea vă poate crea mari probleme. Dacă este posibil, evitați să conduceți mașina! Sunteți predispus la accidente. Nu este momentul să provocați discuții în contradictoriu.

 

TaurTaur. Se pare că aveți o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat. Dimineața sunteți puțin cam agitat și încercați să rezolvați mai multe treburi deodată. Vă sfătuim să vă faceți un plan detaliat și să acceptați ajutorul familiei. Spre seară, vă liniștiți și simțiți nevoia să vă întâlniți cu prietenii.

 

 

GemeniGemeni. Din cauza stresului, sunteți predispus la probleme de sănătate sau chiar accidente. Vă recomandăm să nu faceți eforturi fizice sau intelectuale deosebite. Ar fi bine să evitați călătoriile lungi și petrecerile, pentru că sunteți destul de obosit. Nu vă lăsați enervat de lucruri mărunte!

 

racRac. Dimineața s-ar putea ca un coleg să vă dea o veste care vă tulbură. Vă sfătuim să nu vă exteriorizați, ca să nu le transmiteți și celor din jur starea de nervozitate. Menajați-vă sănătatea și evitați eforturile intense! Altfel, există riscul unor probleme de sănătate destul de grave.

 

 

LeuLeu. Se întrevede o zi foarte agitată. Dimineața s-ar putea să fiți nevoit să refuzați vizita neanunțată a unui prieten. Se pare că vă pregătiți pentru o călătorie și vă indispun numeroasele încurcături cu care vă confruntați. Țineți cont că la nervi se iau cele mai rele decizii!

 

FecioaraFecioară. Dimineața s-ar putea să fiți obosit și nervos, după un drum lung. Ar fi bine să vă stăpâniți și să evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că riscați să declanșați un conflict. Vă recomandăm să nu mergeți în vizite, chiar dacă partenerul de viață insistă. Odihniți-vă și recuperați orele de somn pierdute!

 

 

 

Balanta 1Balanță. Se pare că nu aveți răbdare să vă pregătiți proiectele pe îndelete și vă grăbiți să le puneți în practică. Vă recomandăm să nu vă ambiționați să rezolvați singur toate problemele. Ar fi bine să acceptați ajutorul prietenilor. O persoană mai în vârstă vă oferă sfaturi utile pentru a aplana un conflict.

 

 

ScorpionScorpion. Oboseala acumulată vă face să fiți cam agitat. Ar fi bine să vă odihniți mai mult. Fiți foarte prudent, pentru că există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație! S-ar putea să izbucnească o ceartă cu o persoană mai în vârstă din familie.

 

 

SagetatorSăgetător. Se pare că dimineața faceți o deplasare importantă, din care sunt șanse să vă întoarceți cu o sumă destul de mare de bani. De asemenea, s-ar putea să vi se propună să vă asociați într-o afacere. Vă sfătuim să evitați discuțiile pe un ton ridicat și să nu vă susțineți opiniile cu încăpățânare. Ar fi bine să vă abțineți de la speculații.

 

CapricornCapricorn. Începeți ziua destul de agitat, căutând un împrumut urgent. Vă recomandăm să vă păstrați calmul, pentru că există riscul unor probleme de sănătate destul de serioase. Aveți răbdare! După-amiază, ajutorul va veni de la cineva apropiat. Puteți să vă bazați pe intuiția partenerului de viață.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: