Connect with us

Horoscop

Horoscop-sâmbătă, 4 martie 2017

Published

on

Pești. Se pare că sunteți nerăbdător să încheiați o lucrare pe care ați început-o cu ceva timp în urmă. Nu vă pripiți, dacă nu vreți să stricați ceva tocmai la final! Astăzi este recomandat să evitați discuțiile în contradictoriu. În atmosfera tensionată de azi, se poate ajunge foarte ușor la certuri. Dacă sunteți invitat într-o excursie, ar fi bine să renuntați. Nu este o zi favorabilă călătoriilor.

 

Berbec. Se pare ca nu vă simțiți în formă și nu aveți răbdare să finalizați ceea ce ați început. Vă sfătuim să nu vă asumați prea multe responsabilități, pentru că riscați să vă irosiți timpul. Un bărbat mai în vârstă v-ar putea ajuta cu sfaturi utile. Azi sunteți predispus la stări depresive și chiar la probleme de sănătate mai serioase, așa că ar fi bine să vă destindeți și să vă odihniți mai mult.

 

Taur. S-ar putea să întârziați la serviciu din cauze independente de dumneavoastră. Dacă nu vă stăpâniți nervozitatea, riscați să ajungeți în situații neplăcute față de colegii de serviciu și de partenerul de viață. Nu este momentul sa luați decizii importante. Concentrați-vă asupra activităților urgente! Puteți să vă bazați pe intuiție.

 

Gemeni. Se pare că vă simțiți slăbit și nu reușiți să vă încadrați în programul stabilit. Vă recomandăm să nu vă asumați niciun risc. Oricât ați forța, șansele de reușită sunt destul de mici astăzi. Evitați discuțiile în contradictoriu pe teme religioase cu o femeie mai în vârstă!

 

Rac. Se pare că începeți ziua cu o stare de nervozitate și aveți tendința să deveniți impulsiv. Este posibil să vă certați cu partenerul de viață din cauză că nu este de acord să plecați într-o călătorie în interesul familiei. Amânarea călătoriei ar putea să fie, de fapt, în avantajul dumneavoastră, întrucât azi sunteți predispus la accidente de circulație.

 

 

Leu. În prima parte a zilei este posibil să luați o decizie inspirată într-o problemă financiară și să obțineți beneficii importante pentru familie. Vă sfătuim să fiți prudent în relația cu un partener de afaceri. S-ar putea ca acesta să apeleze la metode nu tocmai legale, care vă pot creea complicații nedorite. Evitați speculațiile financiare și nu ignorați sfaturile unei persoane mai în vârstă!

 

Fecioară. Se pare că șefii vă apreciază pentru realizările din ultima vreme. Este posibil chiar să se discute despre o primă sau despre o deplasare în străinătate. Un coleg ar putea încerca să tensioneze atmosfera. Vă sfătuim să nu răspundeti la provocări.

 

 

 

Balanță. Este posibil ca partenerul de viață să găseasca azi diverse motive pentru a vă face reproșuri: fie că ați venit târziu acasă, fie că ați cheltuit prea mulți bani. Păstrați-vă calmul și evitați o ceartă! Ar fi bine să acordați mai multă atenție familiei și, în special, relațiilor sentimentale. Fiți cât mai diplomat față de o rudă vârstnică!

 

Scorpion. Astăzi este recomandat să evitați deplasările cu autoturismul, fiindcă există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație produs din vina dumneavoastră. În cazul în care sunteti nevoit să folosiți mașina, circulați cu mare atenție și nu vă grăbiți! De asemenea, ar fi bine să verificați temeinic starea tehnică a autoturismului.

 

 

Săgetător. În cursul dimineții este posibil să fiți cam irascibil și să aveți tendința de a face din țânțar, armasar. Evitați discuțiile în contradictoriu! În a doua parte a zilei se întrevăd câteva drumuri scurte, care îmbină interesele profesionale cu cele personale. Vă sfătuim să fiți prudent, pentru că există un pericol de accidente.

 

Capricorn. Se pare că resimțiți o anumită stare de tensiune și s-ar putea să aveți reacții necontrolate față de colegii de serviciu. Vă sfătuim să evitați întâlnirile de afaceri și deciziile privind investițiile. Ar fi bine să vă limitați la activități de rutină și să acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale. Nu este o zi bună pentru speculații, din cauză că riscurile sunt mult mai mari decât de obicei.

 

 

Vărsător. Din cauza nervozității, puteți avea dificultăți de comunicare cu partenerii de afaceri și cu partenerul de viață. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să fiți cât mai diplomat în relațiile cu cei din jur. În cazul în care circulați cu autoturismul, conduceți cu prudență! Există riscul să fiți implicat într-un accident.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro